- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.981
Hakkinda hayirlisi canim insallah guzel sonuclar alirsinn
Göster hayalim gösterr.bi ben kaldım burada kocişine ilgi gösterenbu yasakla loori adamlarla hiçç ilgilenmiyooo
Göster hayalim gösterr.bi ben kaldım burada kocişine ilgi gösterenbu yasakla loori adamlarla hiçç ilgilenmiyooo
kizlarrr bugun benim kina gecemmmmmmhadi kina gurubu yapinnnnn geldi gelin kinasiiiiiii oynasin kiz anasi catlasin kaynanasiiiii annemle ne guzel oynamistikkk keske yanimda olsaa
meddcezirim baya islaklik varsa bu sadece hamilelikte oluyo
baska idrar testin varmi evde bide yarin ilk idrarla yapsan keske:26::26::26::26::26:
Amaçları olunca onlarda ilgi Manyagi yaparlar kocislerini
daHA ne gostericez anacim yeter gari arada geri vites yapicaz hep duz vites olmuyo ters bize yasakhayalimle
Amaçları olunca onlarda ilgi Manyagi yaparlar kocislerini
gordun mu scorpionsum hayalim de sadece amac icin gosteriyo devam hayalimm
var bitanem 5 tane daha var :112: ama umudum yok ki beklemiyorum yani o yüzden yapmadımm, dün de yapmazdım da rüyamda görünce uyanır uyanmaz yaptım....Bu gece de eşim rüyasındayavru muhabbet kuşu görmüş.. Yumurtadan çıkamıyomuş bi türlü, eşim yardımcı olmuş yumurtadan çıkarmış maviymişsabah sabah tüylerim diken diken oldu yaaa
Amin cnmm genciz daha çok şükürrr
var bitanem 5 tane daha var :112: ama umudum yok ki beklemiyorum yani o yüzden yapmadımm, dün de yapmazdım da rüyamda görünce uyanır uyanmaz yaptım....Bu gece de eşim rüyasındayavru muhabbet kuşu görmüş.. Yumurtadan çıkamıyomuş bi türlü, eşim yardımcı olmuş yumurtadan çıkarmış maviymişsabah sabah tüylerim diken diken oldu yaaa
evet kizlar iyiki varsinizzzz...birazdan annemle beraber kinadaki fotomu koyacammm
gordun mu scorpionsum hayalim de sadece amac icin gosteriyo devam hayalimm
evet kizlar iyiki varsinizzzz...birazdan annemle beraber kinadaki fotomu koyacammm
Loorimin yas günleri bu aralar bitince başlayacak ilgi ataklarına
ruh ikizim ne güzel yazmisin
hislerime tercüman oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?