Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlarrr bugun benim kina gecemmmmmmhadi kina gurubu yapinnnnn geldi gelin kinasiiiiiii oynasin kiz anasi catlasin kaynanasiiiii annemle ne guzel oynamistikkk keske yanimda olsaa

kizlarrr bugun benim kina gecemmmmmmhadi kina gurubu yapinnnnn geldi gelin kinasiiiiiii oynasin kiz anasi catlasin kaynanasiiiii annemle ne guzel oynamistikkk keske yanimda olsaa

ama simdide biz variz habibtem annecegin ne güzel senin o günlerinide görmüs bitanem

meddcezirim baya islaklik varsa bu sadece hamilelikte oluyo

baska idrar testin varmi evde bide yarin ilk idrarla yapsan keske:26::26::26::26::26:

var bitanem 5 tane daha var :112: ama umudum yok ki beklemiyorum yani o yüzden yapmadımm, dün de yapmazdım da rüyamda görünce uyanır uyanmaz yaptım....Bu gece de eşim rüyasındayavru muhabbet kuşu görmüş.. Yumurtadan çıkamıyomuş bi türlü, eşim yardımcı olmuş yumurtadan çıkarmış maviymiş sabah sabah tüylerim diken diken oldu yaaa

evet kizlar iyiki varsinizzzz...birazdan annemle beraber kinadaki fotomu koyacammm

hadi ya o zaman 5 tane varsa sabah yine yapsana insallah vardir umutluyum senden hee

btanem b hcg henüz kana gecmemis olabilir bi umut iste belki gününde gectiya ilk idrarla cikabilir düsüncesi olustu bende:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…