- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.001
hadi ya o zaman 5 tane varsa sabah yine yapsana insallah vardir umutluyum senden hee
btanem b hcg henüz kana gecmemis olabilir bi umut iste belki gününde gectiya ilk idrarla cikabilir düsüncesi olustu bende:26::26::26:
Yasakhayalim aslında ben amac dışındada ilgi göstermeyi seviyorum ama kocisim şımarıyor hemeno
nasıl yani, yarın sabah yapayım mıı test.. Ben biraz daha beklemeyi düşünüyordum, nasılsa adet olcam diyee...
Dün itibariyle 32 bitti şekerimm
lorimmmmmmm yeruheeeee gormedimmmmmm amaaaaa ben alingan degilim ki yazsanda yazmasandaaa sen benimmm canimsin
medcezirimmmmmm islaklik veya kuruluk varmi sendeeeee
hayalimmm4141 hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn habibteeee
Allah iyiligini vermesin ya islaklik kuruluk varmi diyo kizz yeruheem benimm
bitanemmm ıslaklık baya var... Hep adet oldum sanıyorum ama gidip bakıyorum ama bişey yok
ben ilgi gostermem cilginlik yaoparimmmmm kendisi bana ilgi gosterecekkk kardesimmmm benim gibi kariyi bulmussss daha nee...uykuyu cok severimmm hele de kisin sicacik battaniyenin altindaaaa kalkiptaaa kahbvalti haizrlamak iskenceee ne zman istersem hazirlarimmm kocisim de birsey demek habibe yaaaaascorpionsummm senden birtane daha yokk habibteemmmmmmmm
simartma o zaman hayalim bosver bitanem
okuyanlar iyice erkek düsmani sanacak beni
nasıl yani, yarın sabah yapayım mıı test.. Ben biraz daha beklemeyi düşünüyordum, nasılsa adet olcam diyee...
ben ilgi gostermem cilginlik yaoparimmmmm kendisi bana ilgi gosterecekkk kardesimmmm benim gibi kariyi bulmussss daha nee...uykuyu cok severimmm hele de kisin sicacik battaniyenin altindaaaa kalkiptaaa kahbvalti haizrlamak iskenceee ne zman istersem hazirlarimmm kocisim de birsey demek habibe yaaaaascorpionsummm senden birtane daha yokk habibteemmmmmmmm
Kızlar ya simdi benim yumurtlama gunüm ne zaman acaba
canım yaaa kıyamam .. vallahi çok içten söyledim .. çünkü bizde 1 yılı aşkın süredir istiyoruz.. her ay ümitleniyoruz ama hayal kırıklığına uğruyoruz.. o yüzden çok istediğinden eminim.. bilirim yani... inşallah hepimizin bütünnn isteyenlerin olurrrrr...
Rabbim mekanını cennet etsin alphinimmm...
Kızlar ya simdi benim yumurtlama gunüm ne zaman acaba
kizlarrr bugun benim kina gecemmmmmmhadi kina gurubu yapinnnnn geldi gelin kinasiiiiiii oynasin kiz anasi catlasin kaynanasiiiii annemle ne guzel oynamistikkk keske yanimda olsaa
aaa scorpionsumm.. doğum günün kutul olsun sekerim.. ama ben yeni farkettim özr cnm yaa .. mutlu senelerin olsun ins.. bu yeni yasında bebisin de gelsin inşallahh
bebeğimm kaç günde bir oluyodun bi deee ilk adet tarihinn
ayyy netteki ovulasyon hesaplama testleri gibi sordum heee:118:
Teşekkürler umudum aminnnn
yani baslarda yuz verdimmm baktim simardi bizim herif daha sonra begenirsen ben boyleyim dedim adam kabullenmekten baska birsey yapamadi garibim...ben deli gibi severim ama simartmak olmazzz hergun kahvaltiyi hazirliyorum yemegi yapiyorumm benim sozumm gececek arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?