Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hadi ya o zaman 5 tane varsa sabah yine yapsana insallah vardir umutluyum senden hee

btanem b hcg henüz kana gecmemis olabilir bi umut iste belki gününde gectiya ilk idrarla cikabilir düsüncesi olustu bende:26::26::26:

nasıl yani, yarın sabah yapayım mıı test.. Ben biraz daha beklemeyi düşünüyordum, nasılsa adet olcam diyee...

ben ilgi gostermem cilginlik yaoparimmmmm kendisi bana ilgi gosterecekkk kardesimmmm benim gibi kariyi bulmussss daha nee...uykuyu cok severimmm hele de kisin sicacik battaniyenin altindaaaa kalkiptaaa kahbvalti haizrlamak iskenceee ne zman istersem hazirlarimmm kocisim de birsey demek habibe yaaaaascorpionsummm senden birtane daha yokk habibteemmmmmmmm

Dün itibariyle 32 bitti şekerimm

aaa scorpionsumm.. doğum günün kutul olsun sekerim.. ama ben yeni farkettim özr cnm yaa .. mutlu senelerin olsun ins.. bu yeni yasında bebisin de gelsin ins..

lorimmmmmmm yeruheeeee gormedimmmmmm amaaaaa ben alingan degilim ki yazsanda yazmasandaaa sen benimmm canimsin
medcezirimmmmmm islaklik veya kuruluk varmi sendeeeee
hayalimmm4141 hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn habibteeee

Allah iyiligini vermesin ya islaklik kuruluk varmi diyo kizz yeruheem benimm

bitanemmm ıslaklık baya var... Hep adet oldum sanıyorum ama gidip bakıyorum ama bişey yok

medcezirimm.. ALPPIN doğru diyor.. gerçekten kuruluk varsa, hamilesin oluyo.. geçen ay benimde öyleydi.. ve ablam hamile olduğunda öyle olur demisti..
peki sık idrara çıkıyor musun ? bu da çok önemli .. birde çok uykun var mı, çok uyuyor musun eskiye göre, yada birden bikaç gün içinde uykun çoğaldı mı ?
bunlar bana göre ilk belirtiler .. hadi ins.. öyle olsun da.. topik senin sayende şenlenir biraz daha Aybishimin üzerine

habibtem sende looriyle bizdenmisin

adamimsin yaaa iste bu

Aynen oyleeeee

amin canım inşallah.

kizlarrr bugun benim kina gecemmmmmmhadi kina gurubu yapinnnnn geldi gelin kinasiiiiiii oynasin kiz anasi catlasin kaynanasiiiii annemle ne guzel oynamistikkk keske yanimda olsaa

Oyyy tam halaya kaldıracaktım millet ama bi anda kötü oldum şimdiii
Allah sana uzun ömürler versin de evladın senin yaşadıklarını yaşamasın genç yaşta inşallah
Anneciğine de yattığı yerde huzur versin rahatlık versin rahmet etsin rabbim.
Annen senden haberdardır bebeğim hiçç meraketme sen mutlu ol ki o da mutlu olsun huzurlu olsun

yani baslarda yuz verdimmm baktim simardi bizim herif daha sonra begenirsen ben boyleyim dedim adam kabullenmekten baska birsey yapamadi garibim...ben deli gibi severim ama simartmak olmazzz hergun kahvaltiyi hazirliyorum yemegi yapiyorumm benim sozumm gececek arkadas

habbitem daha büyük bi resim yokmuydu bu cok kücük mikroskopla bakmam gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…