- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.061
canlarımm bende çıkcam birazdan, şimdik ben ne yapayım yarın test yapayım mıı yoksa 1 gün daha bekleyeyeim miii
yasakhayalim cikiyomusun :26:
canlarımm bende çıkcam birazdan, şimdik ben ne yapayım yarın test yapayım mıı yoksa 1 gün daha bekleyeyeim miii
yaw seni hic yalniz birakirmiyimsen gidene kadar burdayim
canim benim testin varmis daha bidaha ilk idrarla bi dene:26::26::26:unuttum meddcezirim kacinci günün bugün
looricikim beyazlimin topigine baktinmi yazmis preesedi nerden kaca aldigini
canim ruh ikizim benimm
kuzum yazdım ama görmedin sanırım..
kuruluk var mı ?bu çok önemli.. hani diğer aylarda ıslaklık olurda, adet olucam dersin.. ben hep öleydimm.. geçen ay hep kupkuruyrdu.. ve bi ablam. kupkuru olur orası dediydi .. :)
aşırı uyku hali var mı son bi kaç günde ?
birde sık idrara çıkıyor musun ?
canım bugün 29. gün yani 1 gün geçti, ama 28. gün zaten yapmıştım test negatifti
bitanem kuruluk yok vallaa sürekli ıslağımmuyku hali yok tatlımm sık idrara çıkma da adet zamanında olur ya aynen onun gibi
canımın içleriii yasakhayalimm, loorim, umudumm, hayalimm(sonradan gelen olursa adını yazmadım diye kızmasın yanlış anlamasın şuan online olanları yazdım)...
ben çıkıyorummm, kocişim yarım saattir film izleyelim diyoo.. hazırlık yapmış şimdik, üzmeyeyim onuuu
gelişmeleri yazarım yarın akşamm, öpüyorum hepinziiiii veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çooook seviyorummm
meddcezirim yarin 30.gün seninkide gününde olduguna göre yumurtlamayi kasdediyorum ben hep 29 veya 30 gün yapmistim testlerimi hepsinde hemen cikmisti ikinci cizgi:26::26::26::26:varsa yarina silikte olsa bitanem ikinci cizgi görünmesi lazim:26::26::26::26:testin varmis bi yap meddcezirim ilk idrarla yap :26::26::26::26::26::26::26:rabbim gönlünden geceni versin bitanem..bide hakkinda hayirlisi olsun
gerçi belirtiler herkeste farklı olabiliyo.. ins vardır kuzumm.. dua edelim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?