Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarımm bende çıkcam birazdan, şimdik ben ne yapayım yarın test yapayım mıı yoksa 1 gün daha bekleyeyeim miii

kuzum yazdım ama görmedin sanırım..
kuruluk var mı ?bu çok önemli.. hani diğer aylarda ıslaklık olurda, adet olucam dersin.. ben hep öleydimm.. geçen ay hep kupkuruyrdu.. ve bi ablam. kupkuru olur orası dediydi .. :)
aşırı uyku hali var mı son bi kaç günde ?
birde sık idrara çıkıyor musun ?

bitanem kuruluk yok vallaa sürekli ıslağımm uyku hali yok tatlımm sık idrara çıkma da adet zamanında olur ya aynen onun gibi

canım bugün 29. gün yani 1 gün geçti, ama 28. gün zaten yapmıştım test negatifti

meddcezirim yarin 30.gün seninkide gününde olduguna göre yumurtlamayi kasdediyorum ben hep 29 veya 30 gün yapmistim testlerimi hepsinde hemen cikmisti ikinci cizgi:26::26::26::26:varsa yarina silikte olsa bitanem ikinci cizgi görünmesi lazim:26::26::26::26:testin varmis bi yap meddcezirim ilk idrarla yap :26::26::26::26::26::26::26:rabbim gönlünden geceni versin bitanem..bide hakkinda hayirlisi olsun

Son düzenleme:
canımın içleriii yasakhayalimm, loorim, umudumm, hayalimm(sonradan gelen olursa adını yazmadım diye kızmasın yanlış anlamasın şuan online olanları yazdım)...
ben çıkıyorummm, kocişim yarım saattir film izleyelim diyoo.. hazırlık yapmış şimdik, üzmeyeyim onuuu
gelişmeleri yazarım yarın akşamm, öpüyorum hepinziiiii veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çooook seviyorummm

neysse hadi iyi gecelerr.. tatlı rüyalar, bol bebisli geceler
hadi bende kaçtım bu sefer,,, öpüyorm hepinizi

bu arada alphinim nereye kayboldu, onu da öpüyoum.. hayalotum ve sümeyyem gelirse onlara da slmmm muckkkkkkk

tamam canim benim esini bekletme sabirsizlikla girmeni ve mutlu haber vermeni bekliyor olacagiz insallah

baglantim gitti kizlar bende bu arada camasirlarimi serdimmm bulasiklari dizdim simdi bizim herif gelirrr biraz spor yapacam kizlar gelecem tekrar baksanizaa ne tombisimmmm ayricaaaa hepinize tsk ederim o sizin gonlunuzun guzelligiiiscorpionsummm iyi uykular habibteee

loorim dönüs yolunumu bulamadin kizyoluna kurtlarmi cikti yoksa yardima gelimmi

Son düzenleme:

gerçi belirtiler herkeste farklı olabiliyo.. ins vardır kuzumm.. dua edelim de

saolun canları, çok sevyorum siiz iyiki varsınız.... yarın yazarımmmmm muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…