Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyi geceler canim iyi uykular su filmide tavsiye ediyorum izleyin derim arkadastan ote guzel bi filmdi

bendeee muckladimmm seniiiii medceziiriririmmmmmm hadi git kocisininnn koynunaaa seni seniii iyi haberlerini bekliyoruzzzz hayirlisi ne ise o olsun bitanemmmmmm

calisma yok canimmm bizimkisi yiyor ari sutunu durduramiyorummmm bugun sakladim yemesin diyeeeebiraz yuruyus yapacammm kizlar birazdan gelirim

okudum yasakhayalim ama ne olmuski esine valla benimki biraz o konuda fenadir oyle bisey olursa bide demedigini birakmaz yani

yaw biraz rahatsizmi ne olmus

kiz loorim hani bizim dedigimiz olacakti

napalim kusura bakmasinlar bebek icin razi olacaklar o kadar

Son düzenleme:
spor yapacaktimmm vazgectim esimde geldi zatennnn yarin sabah aksam yaparim kilo vermem lzim bizim esas oglanin dugunu olacak guzel olmam lazimmmm

bizim dedigimiz yuzunden oluyo iste zaten olan ya ne biliyim yasakhayalim benimkinede bi soriyim bakyiim bi baksin

iyi bi arastirsin bakalim

yaw ama cok kullanan var bilmiyorumki öyle rahatsiz edici bisey olsa kimse kullanmazdi diye düsünüyorumtopige söyle baktimda hamile kalanda baya var....ne kullanacagimizi sasirdik iyicene ne duyarsak yapalim diyoruz umut dünyasi iste

Son düzenleme:

aynen ya ne duysak onu yapmaya calisiyoruzz

yasakhayal hani millet yumurtladigini fln anliyo ya akinti oluyomus yumurta aki kivaminda benim hic oyle seylerim olmuyo ya ben yumurtlamiyomuyum yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…