- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.101
ay senin yerinde ben olsaydim bu esas oglan benim elimde kalirdi valla
şu mevzuyu merak ettim hatunlar nedir olayy ???
pureipek hosgeldinnn tatlimmmmmm snede katil bizeeeee
aynen ya ne duysak onu yapmaya calisiyoruzz
yasakhayal hani millet yumurtladigini fln anliyo ya akinti oluyomus yumurta aki kivaminda benim hic oyle seylerim olmuyo ya ben yumurtlamiyomuyum yoksa
kizlar hangi ilactan bahsediyorsunuzzzzz yaaaa esim icin susmusummm bendende buyuk ama kisa boylu caktirmaaaanisanlisi daha uzun kendisinden
himmmm hadi kullanin bakalimmmm eger shamile kalirsaniz satisini yapariz iyi para kazanirizs kizlarrr hamile kalan varmi peki bu sekilde
loorim belki vardirda sen anlamiyo olabilirsin...onun icin sana dedimya ovulasyon testi alda varmi yokmu anlarsin yoksa böyle süphede kalirsin...:26:
hosgeldin pureipekimpressed varya hamileligi kolaylastiran bi jel ondan bahsediyoruz
evet bakalimm onuda istiyorum
hoşbuldukcanım da, ben biraz önce yazdığnızı pek anlamdm ??
geçmişi de okuyamadm neden bahsedydunuz acaba ??
hmmm öyle bişeymi varmış ya ?? hiçbişeyden de haberim yok yaww ??
yani bilemiyorum ki?? rabbim vermek isterse bahanesi olur bu ballar tarçınlar jeller
elbette şifadır faydadır ama, Allahım sen bizi jellere ilaçlara muhtaç etme yüce rabbim, amiin :)
pureipek benim bir kaynim var ona esas oglan diyoruz aramizda hakkinda dedikodu yapiyoruzzz sende bize katilinca ne kadar sinir bir insan oldugunu anlayacaksinnn yasakhayalimmm ve lorrriimmmm gormeden sevdilerrr bizim esasoglaniii
pureipek benim bir kaynim var ona esas oglan diyoruz aramizda hakkinda dedikodu yapiyoruzzz sende bize katilinca ne kadar sinir bir insan oldugunu anlayacaksinnn yasakhayalimmm ve lorrriimmmm gormeden sevdilerrr bizim esasoglaniii
amin pureipekim valla ne duyarsak yapmaya calisiyoruz
kaynatysunuz yani hanımlar, nesi varmşki bu esasoğlanın acep ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?