Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlar hangi ilactan bahsediyorsunuzzzzz yaaaa esim icin susmusummm bendende buyuk ama kisa boylu caktirmaaaanisanlisi daha uzun kendisinden

aynen ya ne duysak onu yapmaya calisiyoruzz

yasakhayal hani millet yumurtladigini fln anliyo ya akinti oluyomus yumurta aki kivaminda benim hic oyle seylerim olmuyo ya ben yumurtlamiyomuyum yoksa

loorim belki vardirda sen anlamiyo olabilirsin...onun icin sana dedimya ovulasyon testi alda varmi yokmu anlarsin yoksa böyle süphede kalirsin...:26:

himmmm hadi kullanin bakalimmmm eger shamile kalirsaniz satisini yapariz iyi para kazanirizs kizlarrr hamile kalan varmi peki bu sekilde

pureipek benim bir kaynim var ona esas oglan diyoruz aramizda hakkinda dedikodu yapiyoruzzz sende bize katilinca ne kadar sinir bir insan oldugunu anlayacaksinnn yasakhayalimmm ve lorrriimmmm gormeden sevdilerrr bizim esasoglaniii

hosgeldin pureipekimpressed varya hamileligi kolaylastiran bi jel ondan bahsediyoruz

hmmm öyle bişeymi varmış ya ?? hiçbişeyden de haberim yok yaww ??
yani bilemiyorum ki?? rabbim vermek isterse bahanesi olur bu ballar tarçınlar jeller
elbette şifadır faydadır ama, Allahım sen bizi jellere ilaçlara muhtaç etme yüce rabbim, amiin :)

amin pureipekim valla ne duyarsak yapmaya calisiyoruz

pureipek benim bir kaynim var ona esas oglan diyoruz aramizda hakkinda dedikodu yapiyoruzzz sende bize katilinca ne kadar sinir bir insan oldugunu anlayacaksinnn yasakhayalimmm ve lorrriimmmm gormeden sevdilerrr bizim esasoglaniii

kaynatysunuz yani hanımlar, nesi varmşki bu esasoğlanın acep ??

preseed mi ismi yaron bende bakayimmm burda varsa kullanayim ben daha kurler baslamadimmm hangisini yapacam diye kafam karistiii yaaaaa

hemide ne sevdik ne sevdikloorim bak yine kizdim ve bu smileyi yaptim

amin pureipekim valla ne duyarsak yapmaya calisiyoruz

doğru tabi insan bir ümit deniyor, hayırlısı rabbimden ekmeği suyu vesile etsin de,
emeklerimizle ümitlerimize kavuştursun inşallah isteyen herkesin nasibinde yoksa yazsın inşallah,
hayırlı ve uğurlu kapılarından sağlıkla inşallah, amiiin :)

kaynatysunuz yani hanımlar, nesi varmşki bu esasoğlanın acep ??

nesi yokki allpinimizle ugrasiyo ..bide 16 yasindaki kizla evleniyo

allpinimizin calisma günlerinde kapilarini caliyomus konsantrelerini bozuyomus bu esas oglanbi arada esiyle arasini bozdu bu esas oglan ve alppnimizi aglatti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…