Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibteler meddcezirimizi cok merak ediyorum yaw..:26::26::26::26::26::26:

nolduki test yaptimiki

tesekkurler habibtelerrrr bende isim vardi biraz halletim geldimmmm birazdan cikicam spor yapmam lazimmmm habibtelerim

ona bişi söylemişim.buna bişi söylemişim.falan filan.
duyanda birine küfür ettim diğerinin kalbini kırdım falan zannedicek.
sen birazcık insanlık taşısan bünyende bi tebrik edersin olmadı bi nazar değmesin dersin.birşey dersin.ilgilenmiyorum demezsin.
herneyse.
bende ilgilenmediğiniz için gelip bu topiğe yazmadım zaten.
tanımadığım etmediğim insansın.ilgilenmeni de beklemedim.herneyse.

Ben insanligi senden mi ogrenicem,burada kim bir birini taniyo sen amacini asiyosun..

tebrik ediyoruz seni hayirlisiyla kucagina alirsinn....senin konusmalarinda bir acaip burda sakalasiyoruz guluyoruzzz ama sen dalga gecer gibi konusuyordun sanki burda huzursuzluk yaratma arkadasim burda herkes kardes gibi tum topikler birbirne baglantili istedigin yere istedigini yazabilirsin...bu bizi ilgilendirmezz...

tebrik ediyoruz seni hayirlisiyla kucagina alirsinn....senin konusmalarinda bir acaip burda sakalasiyoruz guluyoruzzz ama sen dalga gecer gibi konusuyordun sanki burda huzursuzluk yaratma arkadasim burda herkes kardes gibi tum topikler birbirne baglantili istedigin yere istedigini yazabilirsin...bu bizi ilgilendirmezz...

teşekkür ederim.sağol.darısı başına.

ne amacından bahsediyosun sen ya..belli ki öğrenmen gerekiyor.çocukça hareketler yapma bana.
ona şöyle demişim buna böyle demişim.doldurma kendini gereksiz.ilginç.

Sana yazmam bile basli basina yanlis istedigini yaz sana yazmiyorum..

reannncim lutfen huzursuzluk yaratmaaa arkadasim birsey demedi ve sen olayi buyutuyorsun senin hakkinda bilgisi olmak zorunda degil...burda herkes istedigi kisiyle konusur..neden simdi sorun cikartiyorsun anlamadik...sevincini yasaa insanlari uzerek ya da laf atarak bir yere varamazsin saygini yitirme lutfennn

alpinim hayatim bosver ona cvp bile vermeye degmez baksana kendi kalitesini ortaya koyuyo bosver arkadasim sen yazar yazar gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…