- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.261
ben geldimmmm habibtelerrrrrrrrrr huhuhuhu:111:
Hosgeldin habibtemmm bende yalniz kaldim zannettim
oyyy yeruheeee seni yalniz birakirmiyimmmmmm habibtemmmmmmmmmm
tesekkurler habibtelerrrr bende isim vardi biraz halletim geldimmmm birazdan cikicam spor yapmam lazimmmm habibtelerim
ona bişi söylemişim.buna bişi söylemişim.falan filan.
duyanda birine küfür ettim diğerinin kalbini kırdım falan zannedicek.
sen birazcık insanlık taşısan bünyende bi tebrik edersin olmadı bi nazar değmesin dersin.birşey dersin.ilgilenmiyorum demezsin.
herneyse.
bende ilgilenmediğiniz için gelip bu topiğe yazmadım zaten.
tanımadığım etmediğim insansın.ilgilenmeni de beklemedim.herneyse.
Ben insanligi senden mi ogrenicem,burada kim bir birini taniyo sen amacini asiyosun..
Ben insanligi senden mi ogrenicem,burada kim bir birini taniyo sen amacini asiyosun..
tebrik ediyoruz seni hayirlisiyla kucagina alirsinn....senin konusmalarinda bir acaip burda sakalasiyoruz guluyoruzzz ama sen dalga gecer gibi konusuyordun sanki burda huzursuzluk yaratma arkadasim burda herkes kardes gibi tum topikler birbirne baglantili istedigin yere istedigini yazabilirsin...bu bizi ilgilendirmezz...
ne amacından bahsediyosun sen ya..belli ki öğrenmen gerekiyor.çocukça hareketler yapma bana.
ona şöyle demişim buna böyle demişim.doldurma kendini gereksiz.ilginç.
Sana yazmam bile basli basina yanlis istedigini yaz sana yazmiyorum..
reannncim lutfen huzursuzluk yaratmaaa arkadasim birsey demedi ve sen olayi buyutuyorsun senin hakkinda bilgisi olmak zorunda degil...burda herkes istedigi kisiyle konusur..neden simdi sorun cikartiyorsun anlamadik...sevincini yasaa insanlari uzerek ya da laf atarak bir yere varamazsin saygini yitirme lutfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?