Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

pureipek hosgeldinnnnn tatlimmmm...seruvenlere devam edecezzzz onun bana yasattigi kabus olsa gerek zaten benim alt katta oturacak ilk geceden basliyacamm topuklu ayakkabilarimla dolasmaya evdeeerumaysagulllll tatlimmm sikma canini hayirlisini dile allahtannnn bitanemmm....hepimizzz en kisa zamanda bebislerimize kavusuurzzzz inss

kizlar ben cikiyorummm spora gidiyorumm daha sonra gorusurzz arada yazarim sizeeeee optummmm hepinizi birisi gelirse onun sacini basini yolacam biraz daha konusursaaaaaa

busefer hamilelikle değil ama hepiniz öyle sandınız dime

şey diyecektim ben bu cumartesi eşimin patronunun düğünü var
önce nikahı var ben pileli siyah kareli etek opak çorap topuklu ayakkabı beyaz dar kesım gomlek saclarıda maşa yapıcam
ammmaaaa :26::26::26:düğünü salonda değilmiş clupteymiş canbonlar
ben hayatımda hiç clube girmedim sizce nasıl giyinmem lazım benim ya
hem çok güzel olmam lazım hemde abartılı olmamam lazım zaten öyle club bar tarzı ortamlarada hiç girmedim nasıl oynarlar nasıl durulur nasıl hareket edılır ben napcam ya:18::18::18::18:

kizlar ben cikiyorummm spora gidiyorumm daha sonra gorusurzz arada yazarim sizeeeee optummmm hepinizi birisi gelirse onun sacini basini yolacam biraz daha konusursaaaaaa

gorusuruz alpinim opuyorum seni

hayalotum oyle bi yerse daha rahat giyin derim hani su zimbali olan ceketler varya onlar benim favorim oyle bi ceket giyin icine guzel klasik bi tshirt altina deri bi tayt onun altinada guzel topuklu ayakkabi elinede kucuk bi canta saclarinida masa yapabilirsin ama cok sik sik masalar degilde daha buyuk bukleler yapabilirsin bence cok guzel olur..

Nasil?

süpermiş bitanemde zımbalı ceket mevcut
saçlara dalgada mevcut
tek sorun tayt ben hayatımda hiç tayt gıymedım :26:ve sanırım gıyememde gıbı cunkum anam 36 beden degılımkı 38ım ben
bıde gıymedıgım b ıseyı gıyınce kendıme yakıstıramıyomkı ben ya
taytın yerıne baska bısey gıyememmkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…