Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ee n eolmus kilolu degilsin iyisin hossun iste guzel taytlar var ben bayiliyorum bu kombine ama tayt yerine siyah dar kesim bi pant giyinebilirsin pacalari fln da dar olanlardan buzgu buzgu durmayanlardan jilet gibi dar duranlardan olabilir

Ayiptir soylemesi modadan anlarimda cok merakliyimdir Olmadi saclarin uzunsa simsiki at kuyruguda yapabilirsin nasil tam asi bi model ama seksi

Anamm hiç o tarz biyere gitmedim yahuu. Ama düğnde çok spor olunmaz saten tatlım.eğer varsa etek gömlek yerine kumaş diz hizasında falan bi elbise altına yine opak çorap ve topuklularla şık olur yani.etek gömlek bazen klasik kalıyo ayy nebilim pekte anlamam giyim kuşamdan kiii:26:

ben kimsenin kalbini kırmak niyetinde biri değilim kızlar.
tarzım farklı olabilir.siz alışamamış olabilirsiniz.çünkü dalga geçiyor falanda değildim.
eğer herhangi birinizin kalbini kırdıysam üzdüysem çok özür dilerim.

anam bende bır saç ayıptır soylemesı tam bır pırasabanyodan çık kurut fön falan yanında hakgetire
at kuyruğu yaparsam artık benim adam gitmiyosun der otururm asagıya
ama hayal ettımde super olurum he
tebrık ederım lorrimmm

bende hıc gıtmedım club gıbı yerleree scorpıonsum ama loorım bu işi biliyo heeee

Aynen tatlim tamam o zaman bunlari yap bencede guzel olursun benden her eve lazim

kendini kasma akisina birak zaten romantik bi ortam olur hafif isiklar fln iyi eglenceler

Aynen tatlim tamam o zaman bunlari yap bencede guzel olursun benden her eve lazim

kendini kasma akisina birak zaten romantik bi ortam olur hafif isiklar fln iyi eglenceler

romantık olursa sorun yok
ama çistak çistak yaparlarsa umudumun ve aybıshımın o meshur ayvalarından yıcez artık bolcana

hepinize çok teşekkürederim kızlarrr hep destek tam destek bizim topik maşallah.ayr ayrı yazamadımgeçmişi de tam okuamadım kusura bakmayınnn.
Hoşbuldum bu aradaaa

gerçekten kimseyi kırıcak üzücek bişi söylemedim.birbirimizi tanımadığımız için anlaşmazlıklar olabiliyor malesef.
canım ben bişey anlamadım zaten geçmişide okadar okudum sanıyodum valla neyse uzatmayın sızde kapansın gıtsın artık
ucyuz besyuz ucyuz besyuz

bak ondan ıyı anlarım loorim 60 70 80 90 100 olanından amaa

slm milet ben geldim 2gündün girmiyodum biraz bunalım falan (atlattım şükür) kırmızılar geldi ondan yani bebişim başka bahara inşallah

slm milet ben geldim 2gündün girmiyodum biraz bunalım falan (atlattım şükür) kırmızılar geldi ondan yani bebişim başka bahara inşallah

Hosgeldin canim kirmizilar gelen sen degilsin ki bizimde geldi bu ay 1 ay daha gitti :26:

Ama olsun sabret insallah en kisa zamanda oda olucak sabredelim

ben geldimmmmmmm ucyuz besyuz yaptim da geldim anammmmm yuru yuru ayni yerdeyimmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…