- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.301
süpermiş bitanemde zımbalı ceket mevcut
saçlara dalgada mevcut
tek sorun tayt ben hayatımda hiç tayt gıymedım :26:ve sanırım gıyememde gıbı cunkum anam 36 beden degılımkı 38ım ben
bıde gıymedıgım b ıseyı gıyınce kendıme yakıstıramıyomkı ben ya
taytın yerıne baska bısey gıyememmkı
busefer hamilelikle değil ama hepiniz öyle sandınız dime
şey diyecektim ben bu cumartesi eşimin patronunun düğünü var
önce nikahı var ben pileli siyah kareli etek opak çorap topuklu ayakkabı beyaz dar kesım gomlek saclarıda maşa yapıcam
ammmaaaa :26::26::26:düğünü salonda değilmiş clupteymiş canbonlar
ben hayatımda hiç clube girmedim sizce nasıl giyinmem lazım benim ya
hem çok güzel olmam lazım hemde abartılı olmamam lazım zaten öyle club bar tarzı ortamlarada hiç girmedim nasıl oynarlar nasıl durulur nasıl hareket edılır ben napcam ya:18::18::18::18:
ee n eolmus kilolu degilsin iyisin hossun iste guzel taytlar var ben bayiliyorum bu kombine ama tayt yerine siyah dar kesim bi pant giyinebilirsin pacalari fln da dar olanlardan buzgu buzgu durmayanlardan jilet gibi dar duranlardan olabilir
Ayiptir soylemesi modadan anlarimda cok merakliyimdirOlmadi saclarin uzunsa simsiki at kuyruguda yapabilirsin nasil tam asi bi model ama seksi
Anamm hiç o tarz biyere gitmedim yahuu. Ama düğnde çok spor olunmaz saten tatlım.eğer varsa etek gömlek yerine kumaş diz hizasında falan bi elbise altına yine opak çorap ve topuklularla şık olur yani.etek gömlek bazen klasik kalıyo ayy nebilim pekte anlamam giyim kuşamdan kiii:26:
anam bende bır saç ayıptır soylemesıtam bır pırasa banyodan çık kurut fön falan yanında hakgetire
at kuyruğu yaparsam artık benim adam gitmiyosun der otururm asagıya
ama hayal ettımde super olurum he
tebrık ederım lorrimmm
ben kimsenin kalbini kırmak niyetinde biri değilim kızlar.
tarzım farklı olabilir.siz alışamamış olabilirsiniz.çünkü dalga geçiyor falanda değildim.
eğer herhangi birinizin kalbini kırdıysam üzdüysem çok özür dilerim.
Aynen tatlim tamam o zaman bunlari yap bencede guzel olursun benden her eve lazim
kendini kasma akisina birak zaten romantik bi ortam olur hafif isiklar fln iyi eglenceler
evet işte bu bizim topik
romantık olursa sorun yok
ama çistak çistak yaparlarsa umudumun ve aybıshımın o meshur ayvalarından yıcez artık bolcana
canım ben bişey anlamadım zaten geçmişide okadar okudum sanıyodum valla neyse uzatmayın sızde kapansın gıtsın artıkgerçekten kimseyi kırıcak üzücek bişi söylemedim.birbirimizi tanımadığımız için anlaşmazlıklar olabiliyor malesef.
ucyuz besyuz ucyuz besyuz
slm milet ben geldim 2gündün girmiyodum biraz bunalım falan (atlattım şükür) kırmızılar geldi ondan yani bebişim başka bahara inşallah
slm milet ben geldim 2gündün girmiyodum biraz bunalım falan (atlattım şükür) kırmızılar geldi ondan yani bebişim başka bahara inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?