Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotummmmmm loriiiyeee katiliyorummmmmmmmmm siyah dar pantolun giyinnnn saclar at kuyrugu hafif makyaj offf beee mugteesem olursunnnnnnn takilarla kombinlee

habibteler ben geldim nabersiniz...

meddcezir habibteden haber varmi meraktan catliyacam

hayalotummmmmm loriiiyeee katiliyorummmmmmmmmm siyah dar pantolun giyinnnn saclar at kuyrugu hafif makyaj offf beee mugteesem olursunnnnnnn takilarla kombinlee

tamamdır msj alınmıştır
çok sağolun canbonlarım
eee alppıncıkımı gorduk ya ben sızlerıde cok merak etmeye basladım
bu kızçe kendını gosterıverınce
allpınım guzel hatunmuşun heeee
oğlum olursa senın kızını alıcam ona gore

yasakhayalimmmmmmmmm doydunmu habibte tencereye dustun sandim bir an hayalotummm tsk eederim bitanemmmmm o sizin guzelliginizzzz

yasakhayalimmmmmmmmm doydunmu habibte tencereye dustun sandim bir an hayalotummm tsk eederim bitanemmmmm o sizin guzelliginizzzz

umudum atmaktan vazgectiya artik düsmem..hemide nasi doydum yarinda bisey yemesem idare ederim

ancak habibtem masayi kur kaldir bulasik ne derken ancak geldim

Son düzenleme:
oylee bir hava esecem kiiii gelin bile sasiracakkkkk 16lik esas oglanin dugunu ama su kilolari vermem lazimmmmm acilennnnn

Benimde gitmedi bende ust uste yollamak zorunda kaldimm

Gormedim hayatim ya nerede bu medcezirki acaba :26:

kiz habibteler kac defa mesaj gönderdiniz öyle aynisini okumaktan böyle oldum:111::111::111::111::111::111:

yaw meddcezirim niye bi haber vermiyosun bilmiyomusun bizi meraktan catladik yaw sabahtan beri:18::18::18:

geldeee canin skilmasinnn///annem aneem gel uzulme sozlerin hep yuregimdeeeee...annem annem ben hala senin dizlerindeeeeeee kizlar birazdan gelirim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…