Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende iyiyim ama aklımdan bebek hayali hiç gitmez oldu...dün klomen kullanıodm bitti çarş.doktora gitcem.

kln gercekten klomen cok faydali bi hap kullanipta faydasini görenlerin genellikle ikizleri oluyo diye duyuyorum

insallah sendede öyle olur

Son düzenleme:
takildikca gününde gelen regl bile gecikiyo

Aynen canim ben dusundum de hic bisey yapmicam bu ay ne preseed mis fln mis filanmis almicam oyle dusundum istemiyorum artik biraktim ne gelirse Allahtan diyye dusunuyorum olacagi varsa her turlu olur yasakhayalimm

Aynen canim ben dusundum de hic bisey yapmicam bu ay ne preseed mis fln mis filanmis almicam oyle dusundum istemiyorum artik biraktim ne gelirse Allahtan diyye dusunuyorum olacagi varsa her turlu olur yasakhayalimm

loorim ama icinede söz gecir habibtem.

benimde artik cogu sey inancim kalmiyo belirtiymis suymus buymus yok olmayinca olmuyo

en iyisimi sadece dua edip rabbimden hayirlisini istemek

loorim ama icinede söz gecir habibtem.

benimde artik cogu sey inancim kalmiyo belirtiymis suymus buymus yok olmayinca olmuyo

en iyisimi sadece dua edip rabbimden hayirlisini istemek

aynen oyle yasakhayalimm ne olacaksa olsun artik napalim yani bu is olmadik anda oluyo bunu anladim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…