- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.441
sümeyyem kac saat sürüyo kursun
slm arkadaslar nasılsınız iyimisiniz
Modelistlik canimm kiyafet tasrliyorum dikiyorum
7saat cnm sabah 8 öglen 3 e kadar
bende iyiyim ama aklımdan bebek hayali hiç gitmez oldu...dün klomen kullanıodm bitti çarş.doktora gitcem.
anam ne güzel
zamanda gecer sümeyyem bende patlıyom evde aslında bendemı kursa yazılsam acep:26:
bende iyiyim ama aklımdan bebek hayali hiç gitmez oldu...dün klomen kullanıodm bitti çarş.doktora gitcem.
Hadi hayirlisi canim fazla da takilma hakkinda hayirlisi ne ise oyle olur insallah
hoşgeldin canımmmslm arkadaslar nasılsınız iyimisiniz
Git cnm git cok zevkli
bayada uzun sürüyomus
ne güzel ama hem bebek isinede takilmassin hic ummadigin bi anda bi bakmisin bebisin seninle olur insallah
takildikca gününde gelen regl bile gecikiyo
Haftada 3gun cnm zevkli ya gun geciyo. nerdeee bebek kiyafetleri dikiyoruz muhabbetimiz hep bebek:))
hoşgeldin canımmm
sümeyyem sen meslek lisesi falan okumadın dıme yanı ben yazılırsam benım öncesınde bı bılgım yok oyuzdenrezıl olmım oralarda
Aynen canim ben dusundum de hic bisey yapmicam bu ay ne preseed mis fln mis filanmis almicam oyle dusundum istemiyorum artik biraktim ne gelirse Allahtan diyye dusunuyorum olacagi varsa her turlu olur yasakhayalimm
ayy oda güzelmis amainsani hevesi iyice artar bebeklere karsi
loorim ama icinede söz gecir habibtem.
benimde artik cogu sey inancim kalmiyo belirtiymis suymus buymus yok olmayinca olmuyo
en iyisimi sadece dua edip rabbimden hayirlisini istemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?