- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.461
Yokk be okuma bilmeyen insanlar bile var ne rezilligi:)) yazil bence
Bitenem ya surekli ayni konuyu konusmak beyni sulandiriyo yavv
aynen oyle yasakhayalimm ne olacaksa olsun artik napalim yani bu is olmadik anda oluyo bunu anladim ben
Kzlar ben bugun baya yoruldum zaten kefaret orucu tutuyorum. yarinda ev temizligi var bana musade
doru gercekten biz cok istedikce hep bi engel hep bi engel
yaw kuzenim evlendi tr kendisi..esi almanyadaydi..dügünden sonra ancak kocasi bi hafta yaninda kaldi almanyaya döndü kendisi hemen gelemedi tr kaldi ...ve hamile kalmis hemen o bi haftada nolduysa o zaman olmussanmiyorumki bizim gibi kür yapsin dua etsin bacagini tavana kaldirip yatsin cünkü bunlardan hic haberi bilem yoktu .yasida kücük degil 30 yasinda 3 ay önce kizi oldu nasip iste biz isteyincede olmuyo rabbimin istemesi önemli önce
hadi ya bak gordun mu iste olunca oluyo iste ama o da bize mi vurucak gelde dusunme
Ben çıkıyorum canlarım, çok sancım var :84:
sümeyyemin tavsiyesi üzerine aldığım hayıt otu tohumunu adet sancım için içicem.. İnş faydası olurr
geçmişte gördüm, scorpionsumun da kırmızıları gelmiş:44:, bitanem aralığa bomba gibi hazırlancaz moral bozmaakk yooookkkkk
hepinizi çook seviyorum ve çook öpüyorum
valla loorim bizde sasirdik yaw...
kac defa ilski olabilirkibide yasida 30 kocasida 150 kiloydu adamda nasi spermenler varmis bende anlamadim
doru gercekten biz cok istedikce hep bi engel hep bi engel
yaw kuzenim evlendi tr kendisi..esi almanyadaydi..dügünden sonra ancak kocasi bi hafta yaninda kaldi almanyaya döndü kendisi hemen gelemedi tr kaldi ...ve hamile kalmis hemen o bi haftada nolduysa o zaman olmussanmiyorumki bizim gibi kür yapsin dua etsin bacagini tavana kaldirip yatsin cünkü bunlardan hic haberi bilem yoktu .yasida kücük degil 30 yasinda 3 ay önce kizi oldu nasip iste biz isteyincede olmuyo rabbimin istemesi önemli önce
iyi geceler meddcezirim canim benim
tamam canim git uzan sen iyi geceler iyi uykular
yuhhh demekki attigini tutturdu adam
kln gercekten klomen cok faydali bi hap kullanipta faydasini görenlerin genellikle ikizleri oluyo diye duyuyorum
insallah sendede öyle olur
pureipek hosgeldinnnnn tatlimmmm...seruvenlere devam edecezzzz onun bana yasattigi kabus olsa gerek zaten benim alt katta oturacak ilk geceden basliyacamm topuklu ayakkabilarimla dolasmaya evdeeerumaysagulllll tatlimmm sikma canini hayirlisini dile allahtannnn bitanemmm....hepimizzz en kisa zamanda bebislerimize kavusuurzzzz inss
dr kalsa kilolu kisinin yok spermi iyi olmaz der yada yas ilerledikce yumurtalar iyi olmaz der ben artik valla bunlarin hic birine inanmiyorum
bi atis yapmis tam yapmis
valla canim ne biliyim yaa bende anlamis degilim annelerimiz nasil yapti hemd eust ust yapiyolardi kadinlar ee bizlere ne oldu :26::26:
Anlayamiyorum bazenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?