Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bitenem ya surekli ayni konuyu konusmak beyni sulandiriyo yavv

doru bide süreklide soruyolarsa cocugun varmi yokmu diye iste bide yok desen niye olmuyo derler

insallah biran önce bu hasretimiz son bulur sümeyyem yoksa daha cok kafamiz beynimiz sulanacak ve yorulacagiz

Son düzenleme:
aynen oyle yasakhayalimm ne olacaksa olsun artik napalim yani bu is olmadik anda oluyo bunu anladim ben

doru gercekten biz cok istedikce hep bi engel hep bi engel

yaw kuzenim evlendi tr kendisi..esi almanyadaydi..dügünden sonra ancak kocasi bi hafta yaninda kaldi almanyaya döndü kendisi hemen gelemedi tr kaldi ...ve hamile kalmis hemen o bi haftada nolduysa o zaman olmussanmiyorumki bizim gibi kür yapsin dua etsin bacagini tavana kaldirip yatsin cünkü bunlardan hic haberi bilem yoktu .yasida kücük degil 30 yasinda 3 ay önce kizi oldu nasip iste biz isteyincede olmuyo rabbimin istemesi önemli önce

Son düzenleme:

hadi ya bak gordun mu iste olunca oluyo iste ama o da bize mi vurucak gelde dusunme

Ben çıkıyorum canlarım, çok sancım var :84:
sümeyyemin tavsiyesi üzerine aldığım hayıt otu tohumunu adet sancım için içicem.. İnş faydası olurr
geçmişte gördüm, scorpionsumun da kırmızıları gelmiş:44:, bitanem aralığa bomba gibi hazırlancaz moral bozmaakk yooookkkkk
hepinizi çook seviyorum ve çook öpüyorum

tamam canim git uzan sen iyi geceler iyi uykular

doğru söylüyosun bitanemm, Rabbim ne zaman yazdı bize kimbilirr.. O kadar şey yapıyoruz olmuyo, millet hemen hamile kalıyooo kısmet iştee

ben kaçtımm öpüyorum canım

yuhhh demekki attigini tutturdu adam

dr kalsa kilolu kisinin yok spermi iyi olmaz der yada yas ilerledikce yumurtalar iyi olmaz der ben artik valla bunlarin hic birine inanmiyorum

bi atis yapmis tam yapmis

Son düzenleme:

ALLAH razı olsun gülüm:)

dr kalsa kilolu kisinin yok spermi iyi olmaz der yada yas ilerledikce yumurtalar iyi olmaz der ben artik valla bunlarin hic birine inanmiyorum

bi atis yapmis tam yapmis

valla canim ne biliyim yaa bende anlamis degilim annelerimiz nasil yapti hemd eust ust yapiyolardi kadinlar ee bizlere ne oldu :26::26:

Anlayamiyorum bazenn

valla canim ne biliyim yaa bende anlamis degilim annelerimiz nasil yapti hemd eust ust yapiyolardi kadinlar ee bizlere ne oldu :26::26:

Anlayamiyorum bazenn

ben hic anlamiyorum

mesala birak ailemi yakinlarimdada hic bebek kaybeden yok benim 4 kaybim var

ablamin hemen arka arkaya oldu...kardesimin esi ögretmen oldugu halde 3 yil icinde 1 ay önce ikinci oglunu kucagina aldi....:

bizde rabbim tarafindan bi sinava tabi tutuluyoruz iste ben böyle inaniyorum....insallah bu sinavi basariyla geceriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…