- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.481
benimde arkadaşım 1 ay oldu ve hamileeee
ben hic anlamiyorum
mesala birak ailemi yakinlarimdada hic bebek kaybeden yok benim 4 kaybim var
ablamin hemen arka arkaya oldu...kardesimin esi ögretmen oldugu halde 3 yil icinde 1 ay önce ikinci oglunu kucagina aldi....:
bizde rabbim tarafindan bi sinava tabi tutuluyoruz iste ben böyle inaniyorum....insallah bu sinavi basariyla geceriz
kızlar ben bişeyi çk merak ediorm mesela bi kız tecavüze ugruyo o gün yumurtlama mı günü oluo..hemen tutuo valla
doru bak bide o var...:26::26:demekki tesadüf iste oluyo böyle olaylar malesef ...
artik ne diyecegimizi bilemiyoruzki habibtemAsk tesadufleri sever ne alakaysa iste
isyaaaaaannnnlardaaa olmayalım
isyaaaaaannnnlardaaa olmayalım
icim yanar icim kanarda isyeeaannnnnnn
habibtem halil sezai gibi n yi uzat...
icim yanar icim kanarda isyeeaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
loorim sendede oluyomu yaw ben alppinimizin etkisinde cok kaldim..
burdada herkese birden habbitem diyorum
kadinlara dendigi halde esimede artik habibtem diyorum
ben hic anlamiyorum
mesala birak ailemi yakinlarimdada hic bebek kaybeden yok benim 4 kaybim var
ablamin hemen arka arkaya oldu...kardesimin esi ögretmen oldugu halde 3 yil icinde 1 ay önce ikinci oglunu kucagina aldi....:
bizde rabbim tarafindan bi sinava tabi tutuluyoruz iste ben böyle inaniyorum....insallah bu sinavi basariyla geceriz
deli kiz yaaa sorma fena alistiri bunu bize gerci ilk ben bunu habibi olarak biliyodum sonra duzelti habibtem
valla hemide nasi alistim yaw..dediklerim böylebana bakiyolar
inşallah kardeşim...Rabbim sabrımızın karşılığını ikiz bebeklerle müjdelesin...kaç yıldır evlisiniz?
bilmeyen biri kim bilir ne zannedicek kiz herkese deme
rumeysagulüm ilk 5 yil biz istemedik sonra son 3 yil icinde istemeye basladik ama iste 4 düsük var..bakalim insallah rabbim 5 .aciyi yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?