- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.181
yok su an gözükmüyo altinda gözükecektiyukari biraz ayrintili yazdim bidaha oku simdi ben bi denesem mi acaba ya silemezsem bende gözükür
HIII gördumde cnm oldumu simdi Bilmiyorum yaaaSINIR ETTI HA
bebkim canim hadi gördüysen söylede kaldirimben simdi ne diyecem diger topiktekilere herkese aciklama yapmak zorunda kalacam yandim ben
hehehe yok kizzz nasilll görmem laziMkii ben pek bilmyiorum yaaadeney yapiyordum dersinn hehehe ne olcakki kiz
simdi benim mesajlarimin altindakini göremiyomusun
canim sen teldenmi giriyosun
heeeeeeeeeee tamama 01.06 felan yaziyorr bebek resmi felan var dimmiben onu hep reklaam zanediyorummmmmmmm kizzzzzzzz hahahaha
:-D goruom tabii yaaaaaaaaaaaa
haha yok cnm normal LAPTOP tan giriyorum da ben onnu ReKlam sandimm
ne reklammidoru ama su an bebek reklami yapiyorum
dur gördüysen ben kaldirimda sen yap
hahaha etth cok seker yaaa :)))))))) bi yapa bilsemdenedim az önce olmadi yaaaa bossver ya gözukmesin böle daha iyi bence
14 hafta felan yaziyor sende cok sekerdiii yaa
kaldira bilmisim
sende öylesin cok güldürdün beni
ben bidaha iyice anlatacam yapmak istersen yapyaparsan en azindan sürekli nekadarlik diye sormayiz en azindan
hmm ayni senin dedigini yaptim kiz girdim profil duzenle felan orda en alta yaziyor bebeginizin dogum Trihi yazdim sonra kaydetdegilmi
eeth silmissingözukmuyor simdi :))) güzeldi yaa
insallah birgün bizlerin eklemeside nasip olur canim benim ozaman gercegini ekleriz insallah:52:
evet cnm insaallah o zaman koyarsin istee yaptim kizz ayni dedigin gibi anne gurubunu seciyorumm dogum tarihi verdimm kaydet yaptim olmadimi hala??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?