Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bebkim canim hadi gördüysen söylede kaldirimben simdi ne diyecem diger topiktekilere herkese aciklama yapmak zorunda kalacam yandim ben

hahaha etth cok seker yaaa :)))))))) bi yapa bilsem denedim az önce olmadi yaaaa bossver ya gözukmesin böle daha iyi bence

14 hafta felan yaziyor sende cok sekerdiii yaa

sende öylesin cok güldürdün beni

ben bidaha iyice anlatacam yapmak istersen yapyaparsan en azindan sürekli nekadarlik diye sormayiz en azindan

hmm ayni senin dedigini yaptim kiz girdim profil duzenle felan orda en alta yaziyor bebeginizin dogum Trihi yazdim sonra kaydet degilmi

kullanici paneline gir ayarlarimdan profilimi düzenleye gir..ordaki yazilari dikkatlice oku bebeginizin beklenen dogum tarihini yaz mesala 02.05.2013 gibi......sonra en alttaki anne grubunu yani dogum ayini isaretle degisikligi kaydetkesin olmasi lazim ben öyle yaptim cünkü

Son düzenleme:
evet cnm insaallah o zaman koyarsin istee yaptim kizz ayni dedigin gibi anne gurubunu seciyorumm dogum tarihi verdimm kaydet yaptim olmadimi hala??

olmadi ya :26::26:acaba beklenen dogum tarihini ordaki gibi yaziyosun degilmi bana bi yazsana beklenen dogum tarihini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…