- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.161
yelizim dur bastan kisaca anlatim
1.2010 mart ayinda 8 haftalikkken
2.2010 aralik ayinda 8 haftalik
3.2012 mart ayinda 15 haftalik
4.2012 agustos ayinda keseyi bile görmedim digerlerinde kürtaj bu kendiliginden düstü 5 haftalikken
aslinda doktorum kesin korun dememdi psikolojik yönden biraz bekle dedi bide hapimi son düsükten sonra düzenli kullanmiyodum simdi nerdeyse bir bucuk aydir düzenli kullaniyorum 1 ay daha kullanirsam iyi olur diye düsünüyorum insallah tatlim rabbim bi bana degil hepimize bu güzel günleri gösterir bende sizlerden bekliyorum güzel haberleri
bende kaçtımmm, ama gelecemmmm bende ütü yapimmm bitsinnn
bu arada yasağımm.. umudum nerde ki yazmışın ya, dün gece Rainbow da ayetel kürsi okunuyordu, ona bakim derken epey bi sayfa almış başını yürümüs.. geçmise bakim derken gelecekle başım döndü.. anca bitirdim de,. neyse.. özlemin ki bitmis bana baslanmıs, hemen bitmiss..
Allahım ne büyük lütuff..
reann arkadas 501 alıyorum, şu kızın yüzü gülsün artık yazmıss..
nasıl duygulandım anlatamam..
ve hemen benim duamı da yapmıs raginda arkadas..
hepsi yüzüm gülsün diye ugrasıyor ve tabi sizlerde.. sizler benim meleklerimsinizz
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...nin-umut-dolu-yolculugu-643.html#post27467485
bakın.
bebekim hosgeldin canim benim
-HsB canimm nasilsin nasil gidiyorr Hersey yolundadir Ins.:)
tsk yasağımm benimm.. ben çıkayım simdim, abdest namaz yemek molası..
orada scorpionsum için okuyordu enson, ben 100 aldım bitti simdi, onları okuyup bi ara gelirim sonra..
esim demin diyor..
Allah kurtarsın seni oradan, oturdun um kalkmak bilmiyon
saol bitanem simdilik yolundarabbim yeterki dermansiz dert vermesin
oldu umudum
kiz nasi kalkim bi kalkiyorum seni üzmüslernöbetteyim artik seni takip edecem gözümün önünden ayirmamaliyim :4:
evet cnm Amin amin herseyin bir cagrsi var artik Allahim yeterki dermansiz dert vermesin cok doqru canim!!
ayırma tabi kuzum yaa
bebekim canim senin kuzun nekadarlik:44::44::44:cinsiyeti bellimi:26::26:niye gebelik takvimi yapmiyosun:44::44::44::44:
sorularim varmis
Canim biz bugun Allahima sukurler olsun 15+6 Olduk 16 haftamdayim simdi TAKVIME gelince bilmiyorumki nasil yapacagim :)))
gecen Sene Hormonlarim karistigi icin Takip edemiyorum pek Dok gittigimde bana Söluyor cnm.
yok Cinsiyeti 20 haftada anca belli olur dedi benim Doktorum :)) bakalim belicez süprizz Olcak:)))
masallah kocaman olmusrabbim tamamina erdirsin
takvim galiba kullanici paneline gir sol yandaki profilim degistire gir ordan yapiliyo olmasi lazim
Amin cnm insallaH hmm bir deneyim bakalim yapa bilecemmi
hadi bi dene yapta en azindan sürekli nekadarlik diye sormayiz altinda görürüz kuzunu
uuuuf yok kizz yapamadim -:SMalesef nerde görunecekki yazarSam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?