Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım benim ya demek öncesinde kullanmak lazım ben hamilelikte kullanılıyor sanıyordum, insallah ocakta tek denemede olacak bu seferscorpionsumun dediği gibi spoşla yumoş yeni yılda karşılaşacak

hadi umudum güldür rabbimin izniyle bizimde yüzümüzüumudum orda degili ama bende biraz sonra sen ve hepimiz icin edecem güzeel arkadasimallah razi olsun okuyandan

tsk yasağımm benimm.. ben çıkayım simdim, abdest namaz yemek molası..
orada scorpionsum için okuyordu enson, ben 100 aldım bitti simdi, onları okuyup bi ara gelirim sonra..
esim demin diyor..
Allah kurtarsın seni oradan, oturdun um kalkmak bilmiyon

oldu umudum

kiz nasi kalkim bi kalkiyorum seni üzmüslernöbetteyim artik seni takip edecem gözümün önünden ayirmamaliyim:4
:

bebekim canim senin kuzun nekadarlik:44::44::44:cinsiyeti bellimi:26::26:niye gebelik takvimi yapmiyosun:44::44::44::44:

sorularim varmis

Canim biz bugun Allahima sukurler olsun 15+6 Olduk 16 haftamdayim simdi TAKVIME gelince bilmiyorumki nasil yapacagim :)))
gecen Sene Hormonlarim karistigi icin Takip edemiyorum pek Dok gittigimde bana Söluyor cnm.

yok Cinsiyeti 20 haftada anca belli olur dedi benim Doktorum :)) bakalim belicez süprizz Olcak:)))

masallah kocaman olmus rabbim tamamina erdirsin

takvim galiba kullanici paneline gir sol yandaki profilim düzenleye gir ordan yapiliyo olmasi lazimoradaki beklenen dogum tarihini yaz annelik grubunuda yaz degisikligi kaydet

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…