- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.141
suan umudum onlineama nerdeki nasi bulacam göz kulak olmaliyim
bencede kalbini kırmasın kimse hüzünlü kelebeğimizinn
bulamadin nerdeyse yelizimo erken hamilelik yerinede gittim yok
insanlar bilip bilmeden yorum yapiyolar istebide umudumuzun günüde az kaldi o hepimiz gibi belirtilerini söyleyp neden oldugunu merak ediyo :26:sart degilki kasik yada gögüs agrisi olmasi öyle seyler okuyorumki hic umulmadik belirtide bile hamile oldugunu ögrenenler var
cnm bende yazarken birinizi unutucam diye not alıp yazıyorummmscorpionsumm.. masaAllah ne güzel hepimize yazacak birseyler bulmuşsun, benede herkese yazayım birseyler hep içimden geçiriyorum, kimi yazıyorum kimi unutuyorum.. kiim görüyorsunuz iste, kendi halim zaten almış başını yürümüş.. diyorum kendime yetemiyorum baskasını da unutmus gibi mi oluyorum acaba..
ama yok.. hepiniz aklımdasınız, dualarımda hepiniz varsınız.. sizleri çok seviyorummmm .. benim evde yalnız kalsamda, ne güzel sizler varsınızz meleklerim benimm
balım sen ocakta başlıycam demiştin, eken başlasan olmaz mı??*
şey scorpionsum yazdiklarinin hepsini cok begendimama birseyi begenmedim
nedemek ex dünüryoksa dua topiginde kendine yeni dünürmü buldun ama hani sözlesmistik eninde sonunda dünür olacaktik kendime yeni bir dünür bulmaliyim scorpionsum bozmus internet kertmesini
scorpionsum hos geldin
yelizim benim kan pihtilasma sorunum var aslinda ignemde var ama onu hamile kalinca bi hapi düzenli kullanimda öyle kalim diyorum dört düsügüm var cünkü
ayyy şekerimm yani ben ekim ayındaki dünürlüğümüzden bahsediyom kiii..şu çalışmalara başlayalım eminim biz yine dünür olucaz senleeeeee
sakınnn kendine bir dünür aramaya kalkmaaa valla getirtme beni alamanyalara heeeeeeeeeeeeee
hoşbuldum cnmmmmhasret kaldık yahuuuuuu:26::26::26:
canım konuy açmak istemem ama sonuncusu ne zamandı oktor kesin ocağa kadar bekle dedi mi??istiyom bir an önce güsel haberlerini duymak da ondan sabırsızlanıom
suan umudum onlineama nerdeki nasi bulacam göz kulak olmaliyim yine üzmelerine izin vermemeliyim
bencede kalbini kırmasın kimse hüzünlü kelebeğimizinn
hoşbuldum cnmmmmhasret kaldık yahuuuuuu:26::26::26:
geldim anacım geldim yettim gari
neyse ki uça uça geldim, bana kimse bise yapamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?