Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

suan umudum online ama nerdeki nasi bulacam göz kulak olmaliyimyine üzmelerine izin vermemeliyim

Son düzenleme:
bencede kalbini kırmasın kimse hüzünlü kelebeğimizinn

bulamadin nerdeyse yelizim o erken hamilelik yerinede gittim yok

insanlar bilip bilmeden yorum yapiyolar iste bide umudumuzun günüde az kaldi o hepimiz gibi belirtilerini söyleyp neden oldugunu merak ediyo :26:sart degilki kasik yada gögüs agrisi olmasi öyle seyler okuyorumki hic umulmadik belirtide bile hamile oldugunu ögrenenler var

Son düzenleme:

balım sen ocakta başlıycam demiştin, erken başlasan olmaz mı??*

Son düzenleme:
cnm bende yazarken birinizi unutucam diye not alıp yazıyorummm
iyiki sende varsın biz de seni çok seviyozz..sen bizim umudumuzsunnn

ayyy şekerimm yani ben ekim ayındaki dünürlüğümüzden bahsediyom kiii..şu çalışmalara başlayalım eminim biz yine dünür olucaz senleeeeee
sakınnn kendine bir dünür aramaya kalkmaaa valla getirtme beni alamanyalara heeeeeeeeeeeeee

yelizim benim kan pihtilasma sorunum var aslinda ignemde var ama onu hamile kalinca bi hapi düzenli kullanimda öyle kalim diyorum dört düsügüm var cünkü

canım konuy açmak istemem ama sonuncusu ne zamandı oktor kesin ocağa kadar bekle dedi mi??istiyom bir an önce güsel haberlerini duymak da ondan sabırsızlanıom

yaw ne bilim ex deyince besik kertmesi bozuldu sanmistim aciklik getirdigin iyi oldu

canım konuy açmak istemem ama sonuncusu ne zamandı oktor kesin ocağa kadar bekle dedi mi??istiyom bir an önce güsel haberlerini duymak da ondan sabırsızlanıom

yelizim dur bastan kisaca anlatim

1.2010 mart ayinda 8 haftalikkken

2.2010 aralik ayinda 8 haftalik

3.2012 mart ayinda 15 haftalik

4.2012 agustos ayinda keseyi bile görmedim digerlerinde kürtaj bu kendiliginden düstü 5 haftalikken

aslinda doktorum kesin korun dememdi psikolojik yönden biraz bekle dedi bide hapimi son düsükten sonra düzenli kullanmiyodum simdi nerdeyse bir bucuk aydir düzenli kullaniyorum 1 ay daha kullanirsam iyi olur diye düsünüyorum insallah tatlim rabbim bi bana degil hepimize bu güzel günleri gösterir bende sizlerden bekliyorum güzel haberleri

bu arada yasağımm.. umudum nerde ki yazmışın ya, dün gece Rainbow da ayetel kürsi okunuyordu, ona bakim derken epey bi sayfa almış başını yürümüs.. geçmise bakim derken gelecekle başım döndü.. anca bitirdim de,. neyse.. özlemin ki bitmis bana baslanmıs, hemen bitmiss..
Allahım ne büyük lütuff..
reann arkadas 501 alıyorum, şu kızın yüzü gülsün artık yazmıss..
nasıl duygulandım anlatamam..
ve hemen benim duamı da yapmıs
raginda arkadas..
hepsi yüzüm gülsün diye ugrasıyor ve tabi sizlerde.. sizler benim meleklerimsinizz

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...nin-umut-dolu-yolculugu-643.html#post27467485
bakın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…