- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.581
inşallah bıtanem.ozaman koymamakla iyi hıssedıyosan koyma canım biz biliyoz ya teyzoşum tam 16 haftalımışevet cnm yapmisdim ama kaldirdim cunku haftalar tutmadigi icin:))) oraya baktikca sinir oldum cunkiii DOK göre 16 ya ordada 14 gösteriyor
deli oldum bende kaldirdim cnm ins cnm Allahim nasip ederse sizler koyun artik benim yerimede :)))) sagol bitanem inss inss cnm amin hepimize..
Tek dilegimiz bu zaten
afiyet bal şeker olsun bitanemnabersinizz.ben bir alisveris merkezinde kahve iciyorum bi bbasimaaaa.kocisimi bekliyorum daaa.
gelin beraber icelimmmm
canbonum sen mi geldn karşılasamadık yahabibtelerim benim hayalotum burdamisintam ben geldim hayalotum cikti sanirim....
evet artık meleğimi koydum yinehayalotum yine avatar degisrtirmis
benimde degistirme günün geldi bende bi bakimda bende degistirim
Mrhb ben aranıza yeni katıldım
ya ben sabahtan beri bekledim kimsecikler gelmedi klnim ve bebekim dışında
çıkınca gelmişiniz bide dedikodu yapıp çıkmışınız hemen
tek başıma kalıyorum hep yaaaaaaaaa
evet ya bi türlü karsilasamadiktam ben geldim sen ciktin
hayalotum canim benim ne hapi kullaniyosun bilmiyorum ama yan etkisi varsa cok gerekli degilse birak ozaman
artik kendini fazla üzme ismis kocaymis eltiymiscanim benim biraz nasi yaparsin bilmiyorum ama rahatlayip su kör olasi kistlerinden kurtulman gerek yoksa ben gelip onlari yerinden söküp seni bu kist belasindan kurtarmak istiyorum keske ayni yerde olsaydik insallah esinin iside yolunda gider tahmin ettigin gibi olmaz bide bebeis eklenirse iste ozaman harika olur hayalotum seni su an sinir edecek kisilerle bir araya gelmemeye calis özelliklede o kücük esas kiz eltinle sen sadece esinle mutlu olmaya bak ama senide kimsenin üzmesine izin verme bu esinde olsa
hayalotum ev isiniz bittimi
oyy kuzumm valla evde olsam ben seni yalnizz birakmazdimmm.ama simdi arkadaslardayiz dama aklim sizde vallaa.ya ben sabahtan beri bekledim kimsecikler gelmedi klnim ve bebekim dışında
Bende bu ay hamilelik bekleyenlerdenim ama hic ümidim yok cünkü adetime bes gün var hic bir belirti yok.Artik ümidim ekim ayina kaldi diyebilirim.Benim bundan önce dört hamileligim oldu,nasip degilmis hepsinide kaybettim.Kizlar hakkimizda hayirlisi olsun,Allahim bizlerede insaallah evlat nasip ederde bebek özlemimiz son bulur .
Hayirlisi olsun canim Üzülme Rabbim biliyor Zamanini Vaktini sen canini SIKMA sakin
Stressden cok uzak dur cnm Stress herseyin baslangicidir..!
ya ben sabahtan beri bekledim kimsecikler gelmedi klnim ve bebekim dışında
evet canım 2 elti bide be toplam 3 elti aynı apartmandayız en tepemızde kaynanmla kayınpederım aile apartmanı yani.
ne aile ne aile
neyse büyük eltimle 6 yıldır bıkere bıle kavga etmedım ama bu küçüğü geldi ikimizlede anlaşma desen yok konusma desen yok.kıskancın fesatın teki.
istiyorki herşey onda olsun ee şimdi bende olan onda yok çekemedi bi anda artık nereye sığacagını bılemedı bıde banyoyuda yaptırınca ben çatlamadıgı kaldı yani
kötüleme davasıda şöyle benim eşimle o konuşmuyor hiç bişey olmasın bizde istiyor bunuda hem bellı edıyor ama caktırmamaya çalışıyor.
boyle acayıp bı kişilik işte.benimki zamanında konuşma dedi ama ben eltiyız sımdı dıgerıyle konusurken oda aramızda olsun kaynassın ıstedım ama yok.napım benımde sabrım var sonuctaişte bana diyo senın kocan dükkan batsa bıle baska bıyerde calısıyo bızımkıler eve para getırmıcek .
bende dedım parayı koyan benım kocam batan bızız eımızden bıseyler gıdecek olan bızız benım kocamın aklını calan senın kocan neyın savunmasını yapıyosun zaten kocan 1 senedır işsiz benmıyım sorumlusu dedım .ben olsam bu laflardan sonra konusmam ama geldı kahve içmeye ben anlamadım valla:26:
tamam tatlım yazdımda cevap uzun oldu
iyigeceler cankuşum bekletme
tatlı ruyalar
meddcezirim klnim online gözüküyorsunuz ama çıktınız sanırım.:26:
bende çıkıyorum benimki yarın kendi işyerini açıcakmış sabah adam 2 işte çalışıyo artık allah sonumuzu hayır etsin
bende çıkıyorum oyuzden allah rahatlık versın hepinize gönlünüzden geçirdiğiniz butun dualar kabul olsun inşallah
sizleri seviyorum herkese tatlı rüyalarrr şimdilik kepenkleri çekiyorum topiğimizin ama gelen olursa anahtarlar sizde açarsınız artık
sabah görüşürük artık
inşallah bitanem söylemiştin sen sahi unutmuşum balım..iyi eglenceler sizeoyy kuzumm valla evde olsam ben seni yalnizz birakmazdimmm.ama simdi arkadaslardayiz dama aklim sizde vallaa.
yarin insallah hep beraber oluruz tatlimm.opuyorum hepinizii
bebem güldürdün beni yaaakuzuuummmmmm dün aniden çıktım ya kusura bakma bitanemmm, kocişim çok ısrar etti yaa malum yumoş haftası yaaa
ayyy eltine deli oldum haaboşver kuzummmm evin eyuvana uzanmasına izin verme, bırak yalnız kalsın eşinin dediği gibi konuşmayıver yaa
salak kadın yaa edebinle otursana neden insanların huzurunu bozuyosun ki, bi de yüzsüzlük yapmış evine gelmiş tekrar.. sakın kuzum, öylelerinden her şey beklenir, mümkün olduğunca uzak tut kendinden yuvandan... Kafana da takma, değmez bitanem huzurunu bozduğuna değmez... Kocişinin yeni işi de hayırlı olsun, Rabbim nazarlardan saklasın kaçançların arttırsın inşşşş haaa bi deeee kıskananlar çatlasııııınnnnn
İnşallaaahh bugün gelirsin de konuşuuruz uzun uzun, ÖPÜYORUM KUZUM
neden kimsecikler yoookk, çok özledim çoooooooooookkkkk
anaaaammmmmmmmm bıtanemmı gelmişbende çok özlüyom yaaaa
kuzuumm gittin mii
ama nedeeennnn:84:
slm kızlar nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?