Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşallah bıtanem.ozaman koymamakla iyi hıssedıyosan koyma canım biz biliyoz ya teyzoşum tam 16 haftalımış
nabersinizz.ben bir alisveris merkezinde kahve iciyorum bi bbasimaaaa.kocisimi bekliyorum daaa.
gelin beraber icelimmmm
afiyet bal şeker olsun bitanem
habibtelerim benim hayalotum burdamisin tam ben geldim hayalotum cikti sanirim....
canbonum sen mi geldn karşılasamadık yadualarım senınle bıtanem
hayalotum yine avatar degisrtirmis

benimde degistirme günün geldi bende bi bakimda bende degistirim
evet artık meleğimi koydum yinekardeşimde olsa değişiklik yapım dedimanam sevsinler senin göz kırpan meleğinikaçakhayalim rabbım bu sefer nasıp etsın sana kucagına almayı hayırlısıyla
Mrhb ben aranıza yeni katıldım

hoş geldin canım aramıza
bian umudum geldi sandım ama baska bı umudumuz daha gelmişumudum sende bıan once toparlan don yuvana özledim yaaa

loorim laylam da gelmiş ama ben yoktum of of
kaçakhayalim ben iyiyim toparlandım biraz ama şu sinirliliğim gitmedi ya böyle giderse ilacı bırakıcam kimseyle anlaşamıyorum ruh halim sıfır ama burdayken sorun yok sizlerle keyfim yerindee
sen nasıl oldun bıtanem
allpınım de hamılemi ? cozemedım ya doktora gıdıcektı bugun sankı ama yanlışmı hatırlıyorum bi takipe almam lazım onu allahım nolur oda hamiş olsun

Son düzenleme:
ya ben sabahtan beri bekledim kimsecikler gelmedi klnim ve bebekim dışında
çıkınca gelmişiniz bide dedikodu yapıp çıkmışınız hemen
tek başıma kalıyorum hep yaaaaaaaaa

evet ya bi türlü karsilasamadik tam ben geldim sen ciktin

hayalotum canim benim ne hapi kullaniyosun bilmiyorum ama yan etkisi varsa cok gerekli degilse birak ozaman

artik kendini fazla üzme ismis kocaymis eltiymis canim benim biraz nasi yaparsin bilmiyorum ama rahatlayip su kör olasi kistlerinden kurtulman gerekyoksa ben gelip onlari yerinden söküp seni bu kist belasindan kurtarmak istiyorumkeske ayni yerde olsaydikinsallah esinin iside yolunda gider tahmin ettigin gibi olmazbide bebeis eklenirse iste ozaman harika olur hayalotumseni su an sinir edecek kisilerle bir araya gelmemeye calis özelliklede o kücük esas kiz eltinlesen sadece esinle mutlu olmaya bakama senide kimsenin üzmesine izin verme bu esinde olsa

hayalotum ev isiniz bittimi

Son düzenleme:

anammm kaçakhayalim yine buluşamadık
içtiğim ilaç kistler için bitanem daha önceden yasmin diye bi hap kullanıyodum gayet relaxtımama şimdi değiştirdi hayalotun bi asabi oldu şaşırıp kalırsın valla1 ay daha dişimi sıkıp içim diyorum ama sanırım sabredemıcem gibi gözüyor
kaçakhayalim eltim olacak esas kız kafayı yemiş zaten benle uğraşıp duruyo hala adı batasıca
ev işide bitti vınnım yokken temizliğide yaptım vınn bitmemiş olsaydı emin ol daha bitmemiş olurdu o temizlik kkda dolaşmaktan 3 günün kaldı kaçakhayalim hep aklımdasın bitanem sevindirici haberlerle gelirsin inşallah yanımıza meleğinle sağlıklı bi şekilde

Son düzenleme:
oyy kuzumm valla evde olsam ben seni yalnizz birakmazdimmm.ama simdi arkadaslardayiz dama aklim sizde vallaa.
yarin insallah hep beraber oluruz tatlimm.opuyorum hepinizii

Hayirlisi olsun canim Üzülme Rabbim biliyor Zamanini Vaktini sen canini SIKMA sakin
Stressden cok uzak dur cnm Stress herseyin baslangicidir..!

tamam tatlım yazdımda cevap uzun oldu
iyigeceler cankuşum bekletme
tatlı ruyalar

kuzuuummmmmm dün aniden çıktım ya kusura bakma bitanemmm, kocişim çok ısrar etti yaa malum yumoş haftası yaaa
ayyy eltine deli oldum haa boşver kuzummmm evin eyuvana uzanmasına izin verme, bırak yalnız kalsın eşinin dediği gibi konuşmayıver yaa
salak kadın yaa edebinle otursana neden insanların huzurunu bozuyosun ki, bi de yüzsüzlük yapmış evine gelmiş tekrar.. sakın kuzum, öylelerinden her şey beklenir, mümkün olduğunca uzak tut kendinden yuvandan... Kafana da takma, değmez bitanem huzurunu bozduğuna değmez... Kocişinin yeni işi de hayırlı olsun, Rabbim nazarlardan saklasın kaçançların arttırsın inşşşş haaa bi deeee kıskananlar çatlasııııınnnnn
İnşallaaahh bugün gelirsin de konuşuuruz uzun uzun, ÖPÜYORUM KUZUM

oyy kuzumm valla evde olsam ben seni yalnizz birakmazdimmm.ama simdi arkadaslardayiz dama aklim sizde vallaa.
yarin insallah hep beraber oluruz tatlimm.opuyorum hepinizii
inşallah bitanem söylemiştin sen sahi unutmuşum balım..iyi eglenceler size
bebem güldürdün beni yaaaçok saol bıtanem hayırlısı artıkçok dikkatliyim dört gözümüde açtım eltiye karşıhatta radarlarıma varana kadar açığım şuandabuarada dün anladım bıtanem yanlış anlarmıyım hiç
neden kimsecikler yoookk, çok özledim çoooooooooookkkkk

anaaaammmmmmmmm bıtanemmı gelmişbende çok özlüyom yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…