Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

loorim ben zaten nerdeyse bi haftadir girmiyodum hayalotta yoktu allpinde yoktu meddcezirde yoktu topik bos sayilir di zaten sakin yanlis anlama lütfen kimse seni unutmadi bitanemen iyisini yaparsin loorim benimki bu ay bi mucizeydi hic aklimda yoktu biseyde yapmadim ayrica sadece 3 kez yumurtlama günü bile degildi galiba oldu istetaktikca olmuyo bunu bu ay daha iyi anladim

biliyorum canim saka yaptim zaten bende aynen katiliyorum yasakhayalim bende bu ay denemiyorum bisey Allah zamanini biliyor iste

Zaman sadece birazcik zaman

loorim umudumu okudunmu:26::26::26::26::26::26::26::26:yine bu ayda cok üzüldügelmiyecem diyo

hoş bulduk yazdıklarınıza göz attım ölede kendimi buldum bende 2 senelik ewliyim olmadı ebbeğim tedaviye başladım doktor bir sene sürer dedi ama ertesi ay öğrendiğimde birbuçuk aylık hamileydim doktor bile şaşırdı ama 6 aylık yani 2 hafta önce doğum yaptım oğlumu kaybettim şimdi tekrar başlicam en başa dönücem belki ama herşeye değer

loorim umudumu okudunmu:26::26::26::26::26::26::26::26:yine bu ayda cok üzüldügelmiyecem diyo

canim gordum umudumun yazdigini baya uzundu ama burasi gercekten etkiliyo gelmemesi daha iyi insan gercekten cok etkileniyo onuda etkiliyodur eminim ama sakin kafasina takmasin insallah olucak bebisi elbet ama zamani var demekki kendisine dert ediyo umudum yaa Allah gonlune gore versin bitanem

ooffff basin saolsun canim benimseni iyi anliyorum benimde 4 bebek kaybim varsebebi neydi bitanem:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…