- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.541
Mrhb ben aranıza yeni katıldım
Beni kimse sormadi ama ben soyliyim tamamen cektim elimi bu cocuk meselesinden kafamida bosalttim hic takintim yok yumurtlama gunlerimi bile takip etmiyorum sadece iliski oluyo onda da ne ayaklarimi dikiyorum ne bisey biraktim kendi haline dusunmuyorum bile Allah biliyo ya bide bu yontemi denicem kesinlikle + bisey yapmadim yani bakalim taktiri ilahi
bebegim bi onceki sayfayi oku sana yazdimya giremedim esim izinliydi fln fln di derken yeni girdim yok ya buraya yagdiyo yok bide kuzeyde olucaz :26:
hosgeldin layla yasakhayalimiz hamile
loorim ben zaten nerdeyse bi haftadir girmiyodum hayalotta yoktu allpinde yoktu meddcezirde yoktu topik bos sayilir di zaten sakin yanlis anlama lütfen kimse seni unutmadi bitanemen iyisini yaparsin loorim benimki bu ay bi mucizeydi hic aklimda yoktu biseyde yapmadim ayrica sadece 3 kez yumurtlama günü bile degildi galiba oldu iste taktikca olmuyo bunu bu ay daha iyi anladim
biliyorum yaa
bi biz tembel ciktik
iyi hosgeldin o zaman aramiza insallah iyi vakit gecirirsin
kiz biliyodun bana niye soylemedin :26:
biliyorum yaa
bi biz tembel ciktik
habibtem laylam bana özel mesaj atmisti nerdesin diye bende dün bi ara girdim onada dün yazdim
hosgeldin canim
kiz biliyodun bana niye soylemedin :26:
hmmmm kizz alpindemi hamiel dedim bisey soyleyin da adami catlatmayin
hmmmm kizz alpindemi hamiel dedim bisey soyleyin da adami catlatmayin
loorim umudumu okudunmu:26::26::26::26::26::26::26::26:yine bu ayda cok üzüldügelmiyecem diyo
hoş bulduk yazdıklarınıza göz attım ölede kendimi buldum bende 2 senelik ewliyim olmadı ebbeğim tedaviye başladım doktor bir sene sürer dedi ama ertesi ay öğrendiğimde birbuçuk aylık hamileydim doktor bile şaşırdı ama 6 aylık yani 2 hafta önce doğum yaptım oğlumu kaybettim şimdi tekrar başlicam en başa dönücem belki ama herşeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?