- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.921
poffff loorim valla ben çıtırlığı geçtim yahu
24 e girdim
yaşlanıyoz vallahi
Ayy burda ben varken bunlar yaştan bahsediyo yaaa.heyyy burada tohuma kaçmak üzere olan benim yaaa.32 bitti huuuu
yaw bide hicmi hic hamilelik belirtisi yok :44::44::44::44::44:
digerlerindede bende hic öyle bulanti kusma ne omazdi ama bunda bastan beri hic bisey hissetmedim test yapmasam anlayamazdim hamile oldugumu
üc gün arayla iki kere test yaptimda öyle inandim
masaalah senin yumurta rezervin 20 yasindaki kizlar gibiönemli olanda o zaten
gecen buraya bi arkadas yazmisti 23 yasindaydi ve yumurta rezervi azalmisti yapilan test sonucundan belliydifsh'si 14'tü galiba:26:
Doktor belki ilac verir tatlım lekelenmen için.içni ferah tut inşallah bebişin seninle kalacak
Gerekirse 9ay yatarsın bebişin için o sağlıklı olsunda
Cnm bazen hiç hamişlik belirtisi olmazmış hatta düzenli regl olanlar da varmış .
Vucut yaşlanıyo be güzelim.hayata bakışım 20li yaşlardaki gibi de ğil.tahammülün azalıyor valla bi tane doğurayım ikinci için bilemiyorum düşünecekmiyim:26:
esim üc gün önce gitmisti doktoruma progesteron düsük önleyici hap yazdirdi allttan günde 3 defa ondan kullaniyorum
insallah scorpionsum zaten yapacak baska biseyim kalmadi dinleniyorum laclarimi kullaniyorum gerisi rabbime kalmis
bide dr gidimde hersey bi kesinlessin:44::44::44::44::44::44:
Bende onu diycektim o ilaç düşük tehlikesiiçinmiş okumuştum bebiş tutunsun diye.hayırlısıyla salı günü doktordan güzel haberler getir bize tatlım.ultrason foton olursa koyarsın buraya . Teyzişleri yesin onuu
ben yine kaçırdım bu ay çokta takmadım kafama ama kasıklarım ağrımaya başladı 8 nde olmam lazım ya adet olcam onun ağrısı yada kist oluştu onun ağrısı bilemiyorum,fazla çalışamadık da zaten bakalım hakkımızda hayırlsı..
insallah ama sadece benim degil rabbim izniyle hepimiz koyalim istiyorum canim benim
scorpionsum prolaktin icin yememen gereken seyler varmis arastirdinmi:26::26::26::26::26::26::26::26:
öyle deme yaw valla yumurta rezervin hic öyle demiyo
canim benim tek tavsiyen kafaya takmamak eger benimki bu ay olduysa herkesin olur diyorum
gercekten bu ay sadece 3 defa olduo da yumurtlama günü bile degildi büyük bi ihtimal ama kafam cok rahatti kesin olmama gözüyle bakiyodum hic ümitim yoktu cünkü hastalik ne araya girmisti hic belirtide yoktu sadece reglime iki gün kala cok hafif bi sanci vardi ne akinti ne gögüs agrisi hic bisey yoktu kesin bisey olduda ondan gecikti dedim
Baktım cnm yaa sırf incir değil miş .üzüm dut soda falan da varmış:26:
bu ay olmasa bile eger kafaya takmamayi basarirsan canim benim yakinda hayirlisiyla gelir bebisin
Allahtan rezervler iyi cnm.bende takmıyom kafaya zaten bu ay benimde olmaz kafam rahat.zamanı gelmemiş ne yapalım.
Yasakım ben şimdi çıkıyorum.sanırım çok fena hasta oluyorumbademciklerim kaşınıyo vüvudumdan ateş cıkıyo.
daha yenı 4 unde kontrolu var kanaması vardı yatıyordu oyuzden ugramıyor.
dr gıtsın gelsın haber verr bıze herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?