Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

angelifim cok saol bitanem rabbim insallah bu sefer nesip eder

sen nasilsin bitanem tansiyonun nasil:26::26::26:keske tansiyonun hakkinda biseyler yazsaydinallah göstermesin yine yükseliyomu yoksa normal mi

angelifim cok saol bitanem rabbim insallah bu sefer nesip eder

sen nasilsin bitanem tansiyonun nasil:26::26::26:keske tansiyonun hakkinda biseyler yazsaydinallah göstermesin yine yükseliyomu yoksa normal mi
cnm hamilemisin
cok sevndm inş kucağına almak nasip olur
bende calışmalara başladım korkuyorum

hayalotum bende misafirlerin yatiya karar verdiler sanmistim yawbekledim yok gözledim yoksun alallalaal

iyi etmisinin esinle sinamaya gittigineasayis berkemal demekki

arkadasinida rabbim hayirli dogumlar nasip eder insallah yavrusunu saglicakla kucagina alir

insalllah senin yavrunun huyu sana benzesinde dis görüntüsü önemli degil babasinada benzeyebilirortak yapim oldugu belli olsun demi ama

Son düzenleme:
yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hg bitanemmmmm cok ozledim seni yaaaa...yarin ins guzel haberlerle geleceksin...ayyy teyze oluyorumm cok guzel haberler verdin bizeee canim senin adina mutluyum...

cnm hamilemisin
cok sevndm inş kucağına almak nasip olur
bende calışmalara başladım korkuyorum

gumusum saol öylede korkuyorum sadece evde iki test yaptim dr yarin gidecem hersey netlesecek

ama yinede klekelenmelerim var :26::26::26::26:rabbim hayirlisini versin bunuda kaybedersem besinci olacak

Son düzenleme:
yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hg bitanemmmmm cok ozledim seni yaaaa...yarin ins guzel haberlerle geleceksin...ayyy teyze oluyorumm cok guzel haberler verdin bizeee canim senin adina mutluyum...

habibtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaw özlemisim seni bi seninle denk gelemedim

cok saol yeruheminsallah rabbim izin verirse güzel haberlerle gelirim tatlim:26::26::26::26::26::26:sen nasilsin habibtem seninde yazilarini okudum aklim sendede kaldi

gumusum saol öylede korkuyorum sadece evde iki test yaptim dr yarin gidecem hersey netlesecek

ama yinede klekelenmelerim var :26::26::26::26:rabbim hayirlisini versin bunuda kaybedersem besinci olacak

bitanemmmmmmm yaaa neolur oyle dusunmeeee allah korusun bu sefer bebisin seninle olacak,,dualarimiz seninle...lutfen pozitif ol...iyi dusun iyi olsun habibtem benimmmm

sen beni merka etmee bu aralar kafam karisik...ilac aliyorumm adet oldummm corek otu kurunu yapiyorum arada...oylee 5 gun sonra tekrar doktora gidecem habibtem benimmm...sen simdi sadece seni dusun iyi ol...ayyy cok heyecanliyimmmmmm

cnm bendede aynı korku kaybedersem bi bebek daha naparım benmde 4 düşük 5. hamilelik olacak allah yardımcımız olsun kan vermedinmi ama almanadaydın sen dimi oranın düzenini bilemem bakalım doktor ne diycek pıhtılaşma vardı dimi iğneye kalp atışından sonramı başlıyosunuz

bitanemmmmmmm yaaa neolur oyle dusunmeeee allah korusun bu sefer bebisin seninle olacak,,dualarimiz seninle...lutfen pozitif ol...iyi dusun iyi olsun habibtem benimmmm

Allah hepinizden razi olsun habibtem

rabbim bi bana degil evlat hasretiyle yanan herkese en kisa zamanda nasip eder insallah

hersey guzel olacak bitanemm...herzaman yanindayiz...ins bizde bu duyguyu burada birlikte olarak yasariz...son gunlerde ya ben kendimi tanimiyorum ya da insanlari...

loriiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibteee sende hg ohh beeee karsilastik sonundaaa kardeslerimi ozler gibi ozledim sizi yaaaaa

benim evde ignem vardi test yapinca hemen hasladim burda iki hematolog dr gitmistim ikiside ögernince kalp atisini beklemeden basla dedi:26::26::26:bende simdi bi haftadir yapiyorum lekelenme olunca coraspirini biraktim -ignem fragmin 0,3 ml...bide ultrasando görüm hememn tekrar hematologa gidecem yine kan alacaklaryaw bi ikimize cözüm bulamadilar o kadar cok kisi varki bizim hastaliktan ve doguran senle ikimizin dört kaybi var besincisinde yüzümüz insallah güler

Son düzenleme:
loriiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibteee sende hg ohh beeee karsilastik sonundaaa kardeslerimi ozler gibi ozledim sizi yaaaaa

yavru ceylanlarim ben geldim sizleri gordum gecmisi okumadan damladim buraya yasakhayalim nasil oldum bebegim yarin icin senden cok fazla heyecanliyim

iyiyim tatlim ne olsun evde yalniz oturuyorum oylece....
bnde aynı sıkıldım yanlıztan bi bebeğim olsada iş yapmaya sıkılmaya vaktim kalmasa
valla doğru diyosun iğneyi vuran doğurdu bi ikimiz kaldık yanlız anlamadım hamşle kalınca hematolog napıcak bi test fln sa bende yaptırıyım gerçi yeni bi doktor buldum sağolsun riskli gebelikte docentliğini aldı cok iyi bilgili bi adam

sen beni merka etmee bu aralar kafam karisik...ilac aliyorumm adet oldummm corek otu kurunu yapiyorum arada...oylee 5 gun sonra tekrar doktora gidecem habibtem benimmm...sen simdi sadece seni dusun iyi ol...ayyy cok heyecanliyimmmmmm

öyle olmuyo iste habibtem biz burda birbirimizi tanimasak bile kimin ne derdi var birlikte üzüldük ben hamileyim diye herseyi unutup nasi sevinim sizlerde insallah hamile olunhamileligim devam etse bile ben cok bu konuda konusamam bile sizlerde bu kadar cok hamilelik isterken hepimiz hayirlisiyla olalim sevincimizi birlikte paylasalim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…