- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.941
yasakhayal tekrar gozun aydın olsun
sorunsuz bı 9 ay dılıyorum bundan sonrası ıcın
bu ay olmasa bile eger kafaya takmamayi basarirsan canim benim yakinda hayirlisiyla gelir bebisin
hayalotum gitmedimi halen misafirlerinloorim sen nerdesin
meddcezirim aksam geliralppinimi hic göremiyorum umudumda ne zaman gelir belli degil oofffff ya
Ben geldim canımın içiiiiiiiiinaber nasılsıınn kuzummm, ayy sayende içim içime sığmıyo yaaa inşallaaahh yarın doktordan da güzel haberlerini alcaz bitaneminnnn
Vallaa çok mutlu olduk hepimiz yaaa, dualarım seninle bitanemmm bol bol dinlenn olur muuu
canim meddcezirim Allah razi olsun bitanem
insallah bende yeni yilda hepinizin güzel haberlerinizi duyacam ben inaniyorum
yeni yilda cok hamile cikacak topigimizden rabbimin izniyle
yarin degil de sali günü 20 de randevum bitanem hersey dahada kesinlesecek kese varmi kalp atisi varmi insallah belli olacak:26::26::26:
rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin kalbimizden geceni hayirlisiyla kucagimiza versin:114::114::114:
yarin degil de sali günü 20 de randevum bitanem hersey dahada kesinlesecek kese varmi kalp atisi varmi insallah belli olacak:26::26::26:
rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin kalbimizden geceni hayirlisiyla kucagimiza versin:114::114::114:
aşkitom çıkmak zorunda kaldım baskın yedimdeoffff hayalotum gitti galibascorpionsumda telde galiba gec yaziyo
kız sana 32 diyen ha bunun gibi olsun inşAyy burda ben varken bunlar yaştan bahsediyo yaaa.heyyy burada tohuma kaçmak üzere olan benim yaaa.32 bitti huuuu
ay allahım şu teyzoşumu anasına babasına kavuştur yarabbimBende onu diycektim o ilaç düşük tehlikesiiçinmiş okumuştum bebiş tutunsun diye.hayırlısıyla salı günü doktordan güzel haberler getir bize tatlım.ultrason foton olursa koyarsın buraya . Teyzişleri yesin onuu
geçmiş olsun canbonum dikkat et kendineYasakım ben şimdi çıkıyorum.sanırım çok fena hasta oluyorumbademciklerim kaşınıyo vüvudumdan ateş cıkıyo.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnyasakhayal tekrar gozun aydın olsun
sorunsuz bı 9 ay dılıyorum bundan sonrası ıcın
kızlar nasılsınız sık sık giremıyorum konusamıyoruz sizlerle kımler hamıs bakalım
kızlar iyi bir fikir adlı programın 22 ve 24 kasımda olan yayınını izleyın cok yararlı seyler var ve ibrahim saracoglu nohut kürünü arastırın
sizede sunları yazabılmek ıcın gırdım cıkıyorum yıne görüsmek üzere
laylam evlilik yildönümünüz kutlu olsun
insallah diger yilda bebesinizle olursunuz
ben geldim ama kimseler yok sanırımyasakhayalim cok sevindim bitanem Allah bu sefer hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?