Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum gitmedimi halen misafirlerin loorim sen nerdesin

meddcezirim aksam geliralppinimi hic göremiyorumumudumda ne zaman gelir belli degil oofffff ya

Ben geldim canımın içiiiiiiiii naber nasılsıınn kuzummm, ayy sayende içim içime sığmıyo yaaa inşallaaahh yarın doktordan da güzel haberlerini alcaz bitaneminnnn
Vallaa çok mutlu olduk hepimiz yaaa, dualarım seninle bitanemmm bol bol dinlenn olur muuu

canim meddcezirim Allah razi olsun bitanem

insallah bende yeni yilda hepinizin güzel haberlerinizi duyacam ben inaniyorum

yeni yilda cok hamile cikacak topigimizden rabbimin izniyle

yarin degil de sali günü 20 de randevum bitanem hersey dahada kesinlesecek kese varmi kalp atisi varmi insallah belli olacak:26::26::26:

rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin kalbimizden geceni hayirlisiyla kucagimiza versin:114::114::114:

Son düzenleme:

yasakhaylimmmmmmmmmmmmmmmmmmm bitanem ins hayirli haberlerle gelirsin...ahhh sonunda yuzumuzu guldurdun...darisi bana ve arkadslarimaaa ins hepimizzzz bu haberlerl mutlu oluruzz hepinizi cok seviyorummmmmmm habibtelerimmmmmm

İnşallaaahhh bitanemm yaaa ben artık takmama kararı aldım ama nerdeeeee, ister istemez aklıma takılıyooo Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşşş...
Demek kontrolün salı günüüüü, az kamış bitanemmmmm inşallaaaahh güzel haberlerini alcazz Senden sonra da arka arkaya birsürü hamiş haberimiz olacakkk inşş RABBİM HEPİMİZİN MELEĞİNİ HAYIRLISI İLE GÖNDERSİN....

kızlar nasılsınız sık sık giremıyorum konusamıyoruz sizlerle kımler hamıs bakalım

kızlar iyi bir fikir adlı programın 22 ve 24 kasımda olan yayınını izleyın cok yararlı seyler var ve ibrahim saracoglu nohut kürünü arastırın

sizede sunları yazabılmek ıcın gırdım cıkıyorum yıne görüsmek üzere

ben geldim ama kimseler yok sanırımyasakhayalim cok sevindim bitanemAllah bu sefer hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inş

Son düzenleme:

Canım benimmm gözünaydın,gözümüzaydın çok çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..uzun süredir giremedim (malum tansiyon-hastane durumları) ama iyi olmuş demek ki müjde alasım varmış

offff hayalotum gitti galibascorpionsumda telde galiba gec yaziyo
aşkitom çıkmak zorunda kaldım baskın yedimde
Ayy burda ben varken bunlar yaştan bahsediyo yaaa.heyyy burada tohuma kaçmak üzere olan benim yaaa.32 bitti huuuu
kız sana 32 diyen ha bunun gibi olsun inş maşallah 20liğimizsin sen bizim
ay allahım şu teyzoşumu anasına babasına kavuştur yarabbim
Yasakım ben şimdi çıkıyorum.sanırım çok fena hasta oluyorumbademciklerim kaşınıyo vüvudumdan ateş cıkıyo.
geçmiş olsun canbonum dikkat et kendine
yasakhayal tekrar gozun aydın olsun
sorunsuz bı 9 ay dılıyorum bundan sonrası ıcın
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

mutluyumki özledim sen niye girmiyonkiben onu izledim sanki ama sonuna yetişmiştim bidaha açarım bakımm biteşkür ederizzz

günaydın canbonlarım
dün misafir geldikten sonra çok geçmeden benimki geldi sinemaya gideli dedi girmeye vaktim olmadı
hatta bi ara kaçakhayalim bekler bi haber verim dedim benimki onlar anlar senin halınden dedi
evim sensin e gittik çok duygusal bi filmdi vallahi anammmm bi baktım kocacımın gözleri dolu doluvalla bende tutamadım kendimi zate n doluydum

bu arada hayalim hoşgeldinnnn canımasılsın bitanemmm

bitanelerim ben çıkıyorum hazırlanmam gerek biraz evi toplımda önce
sonra hastaneye gıdıcem bi arkadaşın doğumuna
saat 10da sezeryana alıcaklar bende 11 bucuk gıbı evden cıkayım anca alırlar onuda o saate.
rabbım sagsalım kurtarır inşallah nolur dua edın kızlar bebegınde belkı down sendromu olabılırdı.kan testlerınde degerler yuksektı hep ama göbeğinden sıvı alamak istemedi daha doğrusu öğrenmek . rabbım inşallah vermemiştir böyle bi rahatsızlık.
hayırlısı olsun haklarında..
bakalım bizim bebişko nasıl bişey çıkacakabisi annesi gibi sarışınmı yoksa babası gibi esmermi
öğleden sonra evde olurum herhalde öpüyorum hepinizi

herkeslere cok selam
bugun nıyetlıyım allah kabul etsın mıdem bulanıo yemek saatı geldı ya
ayrıca belım arkadan ayrılcak gıbı agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…