- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.361
kız avatardaki senmisin ayyy bayılırım böyle kapalılara bende istiyorum bazen ama koca istemiyo kapanmamaıalpinimmm nereye kayboldun yaa
hadi ya canimm oyle olup hamile olanlar var oyle okumustur bekle bakalim bide idrar testi yaparsin insallah guzel haberlerle gelirsin
kız avatardaki senmisin ayyy bayılırım böyle kapalılara bende istiyorum bazen ama koca istemiyo kapanmamaı
ben geldim canlarımmmm, naber nasılsınıızzz
yeruhelerimmmmm geldim bizim herif geldi yemegini koydum birkac laf attim sinirlendirdim gonderdim mutluyum simdiiihayalim4141 sen calismalara devam et her ani degerlendir ins hayirli haberler verirsin/......yasakhayalimmm gelmedi bende beklemedeyimmmmm habibtemii....offf cok heyecanliyim yerimde duramiyorummmm...biri durdursun beniiiii
MasallahkiZimiz pek guzel
medcezirimmmm yaa neredesinnn ?
yeni gördüm loorimmm, bu arada maşallaaahh fıstık gibisinnn
valla habire çocuklara etkinlik hazırlıyorummmm, bide arkadaşımın bebeği olacak 2 ay sonra ona bir şeyler örüyorum.. Öyle işte... Ahhh Ahhhhh ne zamna kendi bebişim için bir şeyler yapcam acabaaa
sen naıosun görüşşmeyeli
ayyyy yerim seni ben loriiimmmmmmmmm masallah sanaa ne kadar guzelsin...cok yakismis turban..yemin ediyorum ben mankendir diye dusnuyordumm....allah ihfizik...
medcezirimmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmm hg sendeeeee
yasakhaylimmmmm cok merak ettik seni gel artik habibtem yaaa...ins iyi haberlerle gelir habibtemmm
ayyyy yerim seni ben loriiimmmmmmmmm masallah sanaa ne kadar guzelsin...cok yakismis turban..yemin ediyorum ben mankendir diye dusnuyordumm....allah ihfizik...
medcezirimmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmm hg sendeeeee
yasakhaylimmmmm cok merak ettik seni gel artik habibtem yaaa...ins iyi haberlerle gelir habibtemmm
hosgeldin looricimm
ne yapiyon
ayyyy canim benimm yaaaa tesekkur ederim sende coook guzelsinnbende merak ediyorum yasakhayalimi kacta gidicekti acaba :44:
hosbulduk laylam ne yapiyim mahvettin beni dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?