Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yeruhelerimmmmm geldim bizim herif geldi yemegini koydum birkac laf attim sinirlendirdim gonderdim mutluyum simdiii hayalim4141 sen calismalara devam et her ani degerlendir ins hayirli haberler verirsin/......yasakhayalimmm gelmedi bende beklemedeyimmmmm habibtemii....offf cok heyecanliyim yerimde duramiyorummmm...biri durdursun beniiiii

alpinim yine ne oldu ya :26: bende cok merak ediyorum ruh ikizimi yaa cok ta heyecanliyim

Medcezirim sana yazdim hosgeldin ama goremedin sanirsam tekrar hosgeldin tatlimm

medcezirimmmm yaa neredesinnn ?

yeni gördüm loorimmm, bu arada maşallaaahh fıstık gibisinnn
valla habire çocuklara etkinlik hazırlıyorummmm, bide arkadaşımın bebeği olacak 2 ay sonra ona bir şeyler örüyorum.. Öyle işte... Ahhh Ahhhhh ne zamna kendi bebişim için bir şeyler yapcam acabaaa
sen naıosun görüşşmeyeli

ayyyy yerim seni ben loriiimmmmmmmmm masallah sanaa ne kadar guzelsin...cok yakismis turban..yemin ediyorum ben mankendir diye dusnuyordumm....allah ihfizik...
medcezirimmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmm hg sendeeeee
yasakhaylimmmmm cok merak ettik seni gel artik habibtem yaaa...ins iyi haberlerle gelir habibtemmm

sagol yavrukusumm benimm hadi yaa ayy ne guzel yaa bebisi oluyo biz hala yerimizde sayiyoruz yogunsun yani tatlimm bende ayni medcezirim bekle bekle bekle dusunme her ay ayni seyler insan bazen sikiliyo

ayyyy canim benimm yaaaa tesekkur ederim sende coook guzelsinn bende merak ediyorum yasakhayalimi kacta gidicekti acaba :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende cok merak ediyorum:18:ama eminim guzel haberlerle geleceginden

ayyyy canim benimm yaaaa tesekkur ederim sende coook guzelsinn bende merak ediyorum yasakhayalimi kacta gidicekti acaba :44:

tsk ederim habibtemm...vallahi ben saat 4te diye okumustummm yanlis hatirlioyr olabilirim...ayy numarasini alsaydim...aradim merak ediyorummm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…