- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.321
anlamadım habıbtem bu eşin iyice deli etti beni ya zaten bu kocaları son gunlerde boğazlıyasım varbirinci sırada benimkisini sonra gümüşümle habıbtem senınkını bı evıre çevıre dovesım var valla sen boşver habıbtem onu kendı hayatına bak odun bunlar
misafır cıkmıyokı evden çat kapı bendeler
ohh ne güzel bende 2 gün önce yaptım heryer mis gibi yanlız aspiratörün yağlarını arındıramadım elimde ve makinede yıkadığım halde cif çamaşır sulu mutfak jel ve yağ çözücüyle yıkadım hiç çıkmadı napsamki:26:
ohh iyi yapmışsın onu bulduğuna şükretsinitirazı olanın kellesi gıder abii
bende dolaptan melemen çıkardım yesın kuru ıstedıde arasın bulsun
msafirmi var sende:26:habıbtem aslında bızım evde hergun aynı davaama bugun derın temızlık gunumdu
akşam yıne dagılcak sabah habıbte hayalot toplasın dursun
bakıyım cnmhabıbtem ço pis bişey o benım yok ama annemde vardı kadın ne yapsa gıtmıyodu.
internetten baksana bı püf noktalara orda yazar belkım:26::26:
allahım bazen öyle cok seviyorumki çok şükür diyorum bazen nerden buldumda bu adamla evlendm bir sürü talibm vardı daha 18 yaşındaydım derdime noldu diyorum
bazen havalarda uçuyorum mutluluktan bazen pat diye çakılıyorum yere
alppin bebeğim senin koca naptı:26:
ohh iyi yapmışsın onu bulduğuna şükretsin
msafirmi var sende:26:
bakıyım cnm
aynen bikaç gündür cok üzdü beni bebek çalışıyoruz bide bu sinir stresle tutmıycak bu ay içimden bi ses bu ay olmıycak diyo herkesede duyurdum ilk ay hamile kalıyorum diye rezil olacam bu adamın yüzündenaynen gümüşüm ya..sanki evde kalmışız gıbı 18de evlendım dıyorum bende hayır işin tuhafı bıde sankım kocasız kaldımda kaçtım yaannecımı babacımı üzdüm.çok şükür yınede durumum ıyı mutluyumda bu hafata çok morelimi bozdu oyuzden şeytanlara geçiş yapıyorum bolcana
onun öncesinde mutluyum sevıyorum işte bu adamı napım
bana diyolarki evde cocukmu var ne kirlencek diye benm bi kocam bi oğlum var diyorumyok canım şuan misafır
dagıtan benım kocam.toplayan ben .rahat adam butun gun çalışıyo ya akşam dınlenıyomuş
aynen bikaç gündür cok üzdü beni bebek çalışıyoruz bide bu sinir stresle tutmıycak bu ay içimden bi ses bu ay olmıycak diyo herkesede duyurdum ilk ay hamile kalıyorum diye rezil olacam bu adamın yüzünden
bana diyolarki evde cocukmu var ne kirlencek diye benm bi kocam bi oğlum var diyorum
adam cocuk gibi bi çekrdek yiyo görmen lazım koltuğun tamamı kabuk oluyo
şarjlı düpürge aldırdımda yiyo süpürüyo geri
galiba eltiyiz cnm bizimkiler kardeş olabilirmi:26:anam bızım evde çekirdek yasak
çitos falanda yasak yemiyo benim adam savaşıyo sankim
kola ıcecek ya tezgahın ustu hep bardak bı 10 tane heraksam sıralar yarısı içerde
koltuklar cok acık krem polar aldım serdim mutlaka kaydırır onu sınır eder benı yastıkları yere atar gıder battanıye alır orda bırakır offfffffffff fffffffff felaket dagınık
tabi cnm bebek konusunda şaka yapıyorumgümüşüm nıye rezıl olasın ..alaaala mıllete ne ay cocuk dedın de gecen gun bı tanıdık yolumu kestı hoşbeş falan ettık sonra cocucgun yokmu daha dedı bende düşünmüyoruz dedim allah versın allah versın dedı gıttı manyak kadın..sankım sadaka attı önümededım allahından bul inşallah yola devam ama hiç takmadım okadar nıyeyse sanırım çalışmada degılım ya artık oyuzden
anam bızım evde çekirdek yasak
çitos falanda yasak yemiyo benim adam savaşıyo sankim
kola ıcecek ya tezgahın ustu hep bardak bı 10 tane heraksam sıralar yarısı içerde
koltuklar cok acık krem polar aldım serdim mutlaka kaydırır onu sınır eder benı yastıkları yere atar gıder battanıye alır orda bırakır offfffffffff fffffffff felaket dagınık
aranız düzeliyo yanikizlar geldim benim koca geldi yinede ben kadinlik gorevimi yapiyorummm yemegini yaptim kahvemizi ictik...esra erolu acmisiz oradaki kadinlar kendinilerini savunuyor guluyorum bendee o da guldu...bende cok seviyorumm ama bana bu sekilde yapinca uzuluyorum sonucu bu oluyor...kaynanmgil beni cok sever gelin degil kizlari gibi goruyor..kaynim bunu kaldiramiyor..herneyse...o yaglari goturmen icin sana oneri tatlim benzinle silll sabah aksama kadar calistirma tum yag lekeleri gidiyor...denedim ben..
aranız düzeliyo yani
sevdnm cnm
benzinmikız lt 5lira onun yeni aspiratör alıyım eniyisi
şaka tabibi deniyim onuda
haklısın cnm benmde hiç içimden gelmiyo gülemiyorum yüzünetatlimmm ben yanasmam bu sefer cok kirildim..bizim olaylar bitmez haftada 1 kavga ederken kaynim yuzunden haftada 5 oldu...annemi kaybedeli 8 ay oldu bazi seylerden etkilenyiorum elimde degil bunda bile saygi gostermiyorlar..konusamiyorum..gulemiyorumm..elimde degil...odama gectim kaynimm allah bilir ne dedi ters ters bakti bakti bana...suan aramiz soguk..acaba bendemi sorun diyorum..ailem herzaman yanimda her zaman destekciler bana..onlar olmazsaydi ben daha beter olurdumm...neyse canim sana lazim olan yarim litre cok degil beze dok sil//sonra iyice islak bezle sil gider...o goruntuyu gormektensee 50 lira koyarim onemli degilll habibtemmmm
gecmisi okudum cevaplayamadim.aksam gelip cevapliycam sohbet ederiz insallah burada olursunnuzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?