- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.341
iyi akşamlar kk üyeleri. bi sorum olacak ya son adet tarihim geçti. 13 gün geçen ayda soğan kürü yaptım .bazen gecikme olurdu ama geçen hafta yani 8.günde test yaptım negatif çıktı bakalım yarın dr gidicem offf çok stresliyim neden olmadı olmadıysa test neden negatif yadepresyonlardayımmmmm
selam tatlimm hg aramiza...stres yapma canimm yaa rahat ol...kafana takmaa...ins hamilesindir...en fazlka kac gun gecikme olurdu sende..belkide gec dollenmedir,,ins hayirli haberlerle gelirsin...bize bildir tamami..
şöyle ki mesela 5 gün gecikti ben tahlil yapardım negatif olduğunu gördükten sonra daaaaaaa gelirdi ... yani psikolojik sanırım dr öyle demişti şimdi 3 ay serephone kullandık olmadı bu ayda soğan kürü yaptım işte geçti 2 kere test yaptım 3.gün ark zoruyla 8.gün kendim dedim dahada test yapmam kaç gündürde ancak fırsatım oldu yarın dr gidicem artık bakalım nasippp .. haberdar ederim inşallah içimiz boş çıkmaz :) :) :) :)
hayalimmmm4141 hg habibte nerelerdesin sen sekerimmm ozlettin kendiniya da denk gelemioyurzzz
yasak hayal canım hamilemisin ben mi yanlıs anladım
hosbulduk hayalim nasilsin
İyiyim bitanem cuma gunu gelsede 1 hafta izne çıksam diye bekliyorum sen. Nasılsın durumlar ne alemde
nererye gidiyosun bakalim
bende de durumda bi degisiklik yok tatlim aynihep beklemedeyiz yani
Bir yere gıtmıyorum tatlım ya dinlenmek istiyorumyataktan çıkmayacağım hic
Loorim bu arada 2 gündür ovulasyon testim pozitif bugun gidip yine yapacagım bat a 2 gun varyinede çalısmaya devam ettim çift çizgiyi görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?