Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam tatlimm hg aramiza...stres yapma canimm yaa rahat ol...kafana takmaa...ins hamilesindir...en fazlka kac gun gecikme olurdu sende..belkide gec dollenmedir,,ins hayirli haberlerle gelirsin...bize bildir tamami..

selam tatlimm hg aramiza...stres yapma canimm yaa rahat ol...kafana takmaa...ins hamilesindir...en fazlka kac gun gecikme olurdu sende..belkide gec dollenmedir,,ins hayirli haberlerle gelirsin...bize bildir tamami..

şöyle ki mesela 5 gün gecikti ben tahlil yapardım negatif olduğunu gördükten sonra daaaaaaa gelirdi ... yani psikolojik sanırım dr öyle demişti şimdi 3 ay serephone kullandık olmadı bu ayda soğan kürü yaptım işte geçti 2 kere test yaptım 3.gün ark zoruyla 8.gün kendim dedim dahada test yapmam kaç gündürde ancak fırsatım oldu yarın dr gidicem artık bakalım nasippp .. haberdar ederim inşallah içimiz boş çıkmaz :) :) :) :)

tatlimmm sogan kuru cok yararli iyiki yapmissin...bazen psikolojik olabiliyor...sen fazla takilma...evde yaptigin hamilelik testi bazen dogru sonuc vermeyebiliyor...en iyisi sen yarin kan tahlili yaptir..kesin sonucu alirsin...hayirlisi olsun tatlim...

hayalimmmm4141 hg habibte nerelerdesin sen sekerimmm ozlettin kendini ya da denk gelemioyurzzz

habibtem alpinim nasilsinn ben geldimm yasakhayalim geldimi ? neler yapti acaba ya :26:

Loorim bu arada 2 gündür ovulasyon testim pozitif bugun gidip yine yapacagım bat a 2 gun var yinede çalısmaya devam ettim çift çizgiyi görünce

Loorim bu arada 2 gündür ovulasyon testim pozitif bugun gidip yine yapacagım bat a 2 gun var yinede çalısmaya devam ettim çift çizgiyi görünce

hadi ya canimm oyle olup hamile olanlar var oyle okumustur bekle bakalim bide idrar testi yaparsin insallah guzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…