- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.421
Loorim bu arada 2 gündür ovulasyon testim pozitif bugun gidip yine yapacagım bat a 2 gun varyinede çalısmaya devam ettim çift çizgiyi görünce
hoşbuldum cnmmm
anammsen ham,iş olmayasınnn..öyle ovu testte hamiş te çıkan okumuştum..
medd cnm yine kaçırdık birbirimiziiiii
yasakımız da şu sıralar doktorda.trsaatiyle 20 deydi randevusu..hayırlı haberler inşallahh
neden bata yakın ovulasyon testi yapıorsnn canm
bende duymustum hamilelik durumunda ovu.testlerinin bat a yakın pozitif cıktıgınımeraktan yaptım yani koyu cıkınca ertesi gün yine yaptım bugün meraktan yine işte
hadi hayirlisi canim insallah Rabbim gonlune gore verir
tşk ederim hayatımhepimizin inş ama ben şuan öenmli değilim önce yasakhayalim güzel haberi versin sonra sıra bizede gelir bu ay olmasada elbet birgün
bende duymustum hamilelik durumunda ovu.testlerinin bat a yakın pozitif cıktıgınımeraktan yaptım yani koyu cıkınca ertesi gün yine yaptım bugün meraktan yine işte
bende azıcık yemek yiyip geliyorum güzel haberleri almaya
allahım nolur kaçakhayalim güzel haberlerle gelsin yarabbım hakkında hayırlısı olsun inşallah
herkese selammmm
loorim bu senmisin
hoşbulduk cnm.çok heyecanlı stresli bi zamandayım beklemek en kötüsüymüş.aşılamamın 11 günündeyim beklemede yani
hosgeldin hayalotum gozlerin yerinden cikicak benim benn
loorim sende habıbtem gıbı cok guzelmişin ya bide suedam gibi..
sadece bukadarınızı gordum cunkıde benım arkadaslarım hayalimdekı gıbı gercektede guzellermiş yahuuu
hoşbulduk canbonum
nassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?