- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.441
hoşbulduk cnm.çok heyecanlı stresli bi zamandayım beklemek en kötüsüymüş.aşılamamın 11 günündeyim beklemede yani
sagol canim o senin guzelliginn
napiyim bitanemm yasakhayalimi bekliyorum ya girer yazar fln diye
sen nasilsinn ?
kizlar geldimmm ilaclarimi ictimmm...basim dondu birazzz uzandimmmmmm...yani arkadslar varmisss hgdinnnn pamuk seker...hayalotum abibtem hg
valla napım bende kaçakhayalimi bekliyorumbelki dedim telden falan gırer ..inşallah bı sorun yokturrr
kizlar geldimmm ilaclarimi ictimmm...basim dondu birazzz uzandimmmmmm...yani arkadslar varmisss hgdinnnn pamuk seker...hayalotum abibtem hg
insallah canim ya Allah yardimcisi olsun melegi onunla olsun
cnm yumoş günlerde bili o kopkoyu iki çizgisadece 1 gün görünüyooobilmemki loorim ama cizgi koyuluğunda azalma yok 3 gündür hiçresim ekleme var mı burda koyayımda birde siz bakın
umutlanma cnm haklısın ama günün geçerse hemen test yapppoyle olsun cok istiyorum ama kendimi umutlandırmakta istemiyorum scorpionsumhiç böyle olmamıştı ama
buyur gel cnmm hoşgeldinnnnkızlar benide alın aranıza
off hayalotum valla benimde aklım kaçakımda yaaa:26::26:allahım nolur kaçakhayalim güzel haberlerle gelsin yarabbım hakkında hayırlısı olsun inşallah
herkese selammmm
loorim bu senmisin
habibtemm ama n dikkat et kendineekizlar geldimmm ilaclarimi ictimmm...basim dondu birazzz uzandimmmmmm...yani arkadslar varmisss hgdinnnn pamuk seker...hayalotum abibtem hg
hoşbuldum cnmmm
hosgeldin kln nasilsin
he allpınım benımde ilacım çok sinir yapıyo ya bıdaha iştahım gitti midem bulanıyo arasıra gözlerim kararıyo bayılcakmışım gıbı ama içiyorum hala..inşallah bıtanem yaa]ilac yan etki yapiyorrr...her ictimgimde oyleeee...ne yapalimmm bebis icin katlanacaz....ufff yasalhayalimden haber yok ins melegi onunladir...
kızlar bişey sorcam yarın aşılamamın 12 olacak ya ne zaman kanda cıkar kı ne zaman yapayım.doktorum gununu bekle geçsin dedi ama bende cok meraklandım çıksa bile idrarda daha belli olmaz dimi
iyiyim canım sen nasılsın hoşbuldumm
klnim bıtanem sen nasılsın canbonvarmı bi gelişme
hayalim sen niye gelmiyon hiç..bide okdar yazıyom sana hiç cevap vermıyon konuşmuyomuyuz:44::44::44:
cok gecmis olsun angelifim canim benim
bitanem haplarini düzenli kullanpeki dr bi süre hamile kalmami dedi yoksa senmi biraz beklemek istiyosun:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?