Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlar geldimmm ilaclarimi ictimmm...basim dondu birazzz uzandimmmmmm...yani arkadslar varmisss hgdinnnn pamuk seker...hayalotum abibtem hg

bilmemki loorim ama cizgi koyuluğunda azalma yok 3 gündür hiçresim ekleme var mı burda koyayımda birde siz bakın
cnm yumoş günlerde bili o kopkoyu iki çizgisadece 1 gün görünüyooo
oyle olsun cok istiyorum ama kendimi umutlandırmakta istemiyorum scorpionsumhiç böyle olmamıştı ama
umutlanma cnm haklısın ama günün geçerse hemen test yappp
kızlar benide alın aranıza
buyur gel cnmm hoşgeldinnnn
allahım nolur kaçakhayalim güzel haberlerle gelsin yarabbım hakkında hayırlısı olsun inşallah

herkese selammmm
loorim bu senmisin
off hayalotum valla benimde aklım kaçakımda yaaa:26::26:

kizlar geldimmm ilaclarimi ictimmm...basim dondu birazzz uzandimmmmmm...yani arkadslar varmisss hgdinnnn pamuk seker...hayalotum abibtem hg
habibtemm ama n dikkat et kendinee

]ilac yan etki yapiyorrr...her ictimgimde oyleeee...ne yapalimmm bebis icin katlanacaz....ufff yasalhayalimden haber yok ins melegi onunladir...

kızlar bişey sorcam yarın aşılamamın 12 olacak ya ne zaman kanda cıkar kı ne zaman yapayım.doktorum gununu bekle geçsin dedi ama bende cok meraklandım çıksa bile idrarda daha belli olmaz dimi

Merhaba değerli anne adayları

Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.

İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.

Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.

Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.

İnşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler :CüvCüv: almanız dileyimle

]ilac yan etki yapiyorrr...her ictimgimde oyleeee...ne yapalimmm bebis icin katlanacaz....ufff yasalhayalimden haber yok ins melegi onunladir...
he allpınım benımde ilacım çok sinir yapıyo ya bıdaha iştahım gitti midem bulanıyo arasıra gözlerim kararıyo bayılcakmışım gıbı ama içiyorum hala..inşallah bıtanem yaa
kızlar bişey sorcam yarın aşılamamın 12 olacak ya ne zaman kanda cıkar kı ne zaman yapayım.doktorum gununu bekle geçsin dedi ama bende cok meraklandım çıksa bile idrarda daha belli olmaz dimi

valla ben bılmıyom ama 12 14 arası gunlarde adet olunuyomus oyle okumustum bebek tutmassa eger.kanda varsa çıkabılırde idrarda batını beklemen lazım canım :26:

Son düzenleme:
cok gecmis olsun angelifim canim benim

bitanem haplarini düzenli kullanpeki dr bi süre hamile kalmami dedi yoksa senmi biraz beklemek istiyosun:26:

ilacımı kullanıyorum zaten bu yüzden şuan hamilelik yasak çünkü ilacın çok önemli yan etkileri oluyormuş anneye de bebeğe de.ilacın bitmesi ve tansiyonumun normale dönmesi şart gebelik için.şuan sıfır tuz + karatay diyeti ile yaşıyorum.diyet de var yani.:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…