Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bn bunu bı arastırım bakım bide bı arkadasımla bu hafta bı aktarcıya gıtcem o şuanda 4 bucuk aylık hamıle.o gıtmıs kadın 2 ay sure vermiş 2. ayında test yapmış hamıleymiştabı rabbım vesıle etmişte olmuştur ama bende yaptırcam marmelat gibi bitkileren ilaç hazırlıyomuş denemekten zarar gelmez bakalım nolcak :26:

nasıl oldun canım iyileştinmi biraz:26:çok geçmiş olsun
bide yarın kaçta randevun vardı senin
cnm sabah 9 da kan vericem..sonuçöğlene çıkmış olur..netten bakıcam..yine yüksekse akşam 5 ten sonra doktora uğrıycam..:26:
kızlar bişey sorcam yarın aşılamamın 12 olacak ya ne zaman kanda cıkar kı ne zaman yapayım.doktorum gununu bekle geçsin dedi ama bende cok meraklandım çıksa bile idrarda daha belli olmaz dimi
cnm gününün geçmesini bekle derim..inşallah tutmuştur da seninle de seviniriz

D[SUB][/SUB]

Olurmu hayalotum öyle şey ne zaman cvp yazmadim
vallahamı ben de üzülmüştüm bian hayalimmşimdi okudum geçmişi inşallah bebişin seninledir canım ama bende okumuştum ovu testınde de o şekil belli oluyomuş diye
rabbım şifa versın inşallah düşer bian önce canım

tamam bıtanem bak düşmüştür sen görürüsün
ilaca gerek bile kalmıcakinşallah

inşallah kuzummm..bakalım bu ay dikkat ettim üzülüp ağlamadım bu arasters te önemliymiş..kocişle de en son dün görüştük15. günümdü ama bu gün sol kasıkta ağrım var..malesef bugün olmayacak..gitti benim yumoş..tabi dünden spoş arkadaşlar varsa sağsağlim inşallahhh

of yaaaa yine misafir geliyo bana kızlarrr
tamda kaçakhayalimin gününde
gıder gıtmez gelıcem yanınızaaaa

kaçak hayalim dualrım seninle bitanemmmmmm

öpüyorum herkesi nezaman giderler bilmiyorum telden girebilseydim ugrardım ama şimdi pcyı açmak ayıp olur
oyuzden allpinim scorpıonsum loorım hayalım klnım öpüyorum sizleri
görüşürüz yine....

bende okumustum zaten ondan yaptımilk kez böyle oldu sonuç2 gün sonra bat günümde gebelik testi yapıp bakacağım yinepozitif olsada olmasada hakkımızda hayırlısı olur inş

gorusuruz canim kendine iyi bakk

ya kızlar şimdi ben baya bi takip edemedim ya yasakhayalim den başka kimler pozitif bakayım? kimler beklemede? bu arada yasakhayalim galiba bugün doktora gidecekti dimi?:18:

kolay gelsin kib hayatımmmmm

bende okumustum zaten ondan yaptımilk kez böyle oldu sonuç2 gün sonra bat günümde gebelik testi yapıp bakacağım yinepozitif olsada olmasada hakkımızda hayırlısı olur inş

canim kendini cok hamileyim diye hazirlama daha sonra cok kotu oluyoruz cunku bekle bakalim olursa tabiki cok iyi olur ama iste hep beklemek zorundayiz ama insalah senin bu ay olmustur istedigin

ayyy cnm her an hazırkıta misafir bekliyosun sen deeAllah kolaylık versin cnmm..bende pc yikapatcam arada telden gelirimmm.
yine çok başım ağrıy benim..hey Allahım kronik oldu bu ağrıı

ya kızlar şimdi ben baya bi takip edemedim ya yasakhayalim den başka kimler pozitif bakayım? kimler beklemede? bu arada yasakhayalim galiba bugün doktora gidecekti dimi?:18:

selam canim suanda yasakhayalimden baska kimsede kesin bi bulgu yok ama beklemedeyiz iste her zamanki gibi

evet yasakhayalim bugun doktora gidicekti burayada gelip yazicakti insallah hersey yolundadir bi sorun yoktur gelir guzel haberler verir

selam canim suanda yasakhayalimden baska kimsede kesin bi bulgu yok ama beklemedeyiz iste her zamanki gibi

evet yasakhayalim bugun doktora gidicekti burayada gelip yazicakti insallah hersey yolundadir bi sorun yoktur gelir guzel haberler verir

amin canm...Allahım sen bizim ümitlerimizi soldurma,umut ışığımızı söndürme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…