Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

öyle deme insalah dertli umudumuz neseli umudumuz olacakkiz senin herseye hakkin var alalalalalalalbenim üstümde herseye hakkin var seninsen sonradan geldin aama aramiza valla nese getirdin topik yarimdi tamamlandi bi bosluk var gibiydi cünkü alalalalabida gelmeyecem yazdinda herkes nasi üzüldü aama ben biliyodum geri gelecegini umudum birakmaz bizi dedim kafasini dinlesin geri gelir dedim

Son düzenleme:

yaw bide ben anlasam bende nefret ediyorum o diziden valla onu bilemeyecem bu topige gelmiyodu zatenumudum bide gördügü rüyadaki kisi kimmis söyledimi

Son düzenleme:

sende haklisin kuzumda iste insan merak ediyo tanidigi kisileri göremeyinceacaba unuttumu diyosun yada en azindan hafta sonlari bi girsede selam verse nasi oldugunu bi yazsa diye umut ediyorum isteinsan sevdigi kisileri görmek istiyo

eyvah scorpionsum geldi:18::18::18::18::18:sey scorpionsum sülüman hakkinda bisey demedim saka yaptim....

Son düzenleme:
hahahaah
ama napim, onları demesem de bitek ben yanıcam senin ellerinde simdi
o yüzden atese onları da attım
ama yok çok yerlere gitmiyorum öle..üzerler diye.. tabi bide adet zamanım yaklasınca daha hassasiyetli oluyorum..yokas smdi canavar gibiyim, lafımı verrim de, iste bide siteden atarlar die korkuyorum..ama çoğunluk burda beni koruyanların arasındayım..bide o zmanlar sizlerle birlikte, o öbür taraftakilerden de çok koruyan oldu beni..hepsine tsklerrrrr

slmmmmmmmmmmm canlarımmm ben geldımm nasılsınızzz bebiş haberleri varmııı ??*
Edaaaacıkk.. hsgelmissen... yok anacım ne bebisi.. bebisi kim kaybetti de biz bulam.. ama yasağım bulmus sanırsam

ahhhhhhhhhhhh insaAllah insaAAlllahhhh .. tabiki senin hakkın var..hakkını topik topik gezmekle ödeyemem
demek bosluk vardı.. hahah
heya çok felaketdim o günü.. son 2aydır biliyosun beni
ruhumun halini anlatmaya kelimeler yetmez
ama gelmesem , gelemesem sizleri çoookkkkk özlerdimm

yaw bide ben anlasam bende nefret ediyorum o diziden valla onu bilemeyecem bu topige gelmiyodu zatenumudum bide gördügü rüyadaki kisi kimmis söyledimi

yok bilmiyorum .. o kisiye dediyse, zten olduğunda o rüyayı da diyecektir eminim
eyvak scorpionsum geldi:18::18::18::18::18:sey scorpionsum sülüman hakkinda bisey demedim saka yaptim....
valla dedi, valla dedi, ahada yakalandın iste yasağım scorpimeee

kız deminden beri bakıyom da topiğe, bitek sna laf yetistirmisim.. ellerim yoruldu yawww .. ne çene varmıs bizdee

biliyorum umudum simdi ki ruh halinle reglin yaklastigi halin baska olabilir bunu herkes yasiyo cogunluklakuzum yinede rabbime sigin kendini ona emanet et tama biliyorum cok yere gitmiyosun ama iste yinede biraz kiskanma durumlari oluyo ne yalan söylüm simdiinsan kesfettigi kisiyi paylasmak istemiyo baska topiktekilerle..ama burda olunca hic kiskanmiyorum bizim habbiteleri kiskanmiyorum cünkü onlarda benim zaten
masallh bak nasida alinti yapiyo

yasakhayalimm inşAllah hayırlı haberler yazarız umarım bu ay pek bi inandım olucak diye ama önce Rabbim bilir tabi hayırlısını versin

kuzum bak simdi sen aklima takildin durumunu gelde bildir bu topige yoksa noldu diye kendi kendime merak eder dururum

çok mu kıskanıyon .. bnde öleydimm bi zamanlar bana yazmayınca deli ediyodun benii
kız habibteler.. duyun duyun itiraf etti herseyii

yok bilmiyorum .. o kisiye dediyse, zten olduğunda o rüyayı da diyecektir eminim

valla dedi, valla dedi, ahada yakalandın iste yasağım scorpimeee

aalal bak bende merak ettim simdi kimdiki acaba

kiz bi sus scorpionsum sakaydi sakaumudum sende biseyler yazmismiydin yoksa yanlismi hatirliyorum

çok mu kıskanıyon .. bnde öleydimm bi zamanlar bana yazmayınca deli ediyodun benii
kız habibteler.. duyun duyun itiraf etti herseyii

evettttttttttttttttttttttttttttttitiraf ediyorum iste alalalaalallalalala yalanmi söylüm simdi

aam burdaki kizlarimdan hic kiskanmiyorum sadece baska topiktekilerden kiskaniyorum...burdaki benim canim zaten

Son düzenleme:
kuzum bak simdi sen aklima takildin durumunu gelde bildir bu topige yoksa noldu diye kendi kendime merak eder dururum

tabiki yazıcam merak etme ben üye olmadan öne okuyodum burayı ne çok bekleyen anne adayı var inşAllah herkes tek tek kavuşur :)) sende çok ilgilisin sağolll (bu arada yeniyim daha burda ben simgeleri kullanmayı çözedmem ama öpücük simgesi koyucaktım )

aalal bak bende merak ettim simdi kimdiki acaba

kiz bi sus scorpionsum sakaydi sakaumudum sende biseyler yazmismiydin yoksa yanlismi hatirliyorum

bnde çok merak ediyorumm kim ki acepp
yok susmayrumm.. scorpionsummm saka değl gerçek..
ama sen yanlıs hatırlıyo olabilirsin kuzum, cünkü bu bir sakaydı...Allahım nasıl lafı dolandırdım

kuzum sunlari yap
sırasıyla şöyle yap, hepsi görünür;

Kullanıcı Kontrol Paneli
Seçenekleri Düzenle
Standart Editör Toolbar
Seçenekleri Kaydet

hadi kolay gelsin yapma görelim senin smilelerinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…