Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hosbulduk canim dunden bugune degisen birseyler varmi gecmisi okuyamadim hamis sayisinda bir artis varmi bu arada selencelk ne yapti bilen varmi

hayalimin kan testi sonucu bugün belli olacak onu bekliyoruz...:26::26::26:baskada bisey yok....selencelk ne yapacaktiki opndan hic haberim yok...dün gelmedi ben görmedim cünkü

vallal bundan sonra ne mazereti olabilirkisadece güvenimiz sarsildi iste
benimde sanki uykum gelmeye basladi gurbetkizim

Layla gelecek görecek İhmmm

Sabah erken kalktım birde ben İsveç de yasıyorum Danimarka'da okula gidiyorum 2 saat git 2 gel yoruyor u sani baya soğuklarda yatakda dinleniyorum biraz

kızlar.. ben simdilik azıcık kaybolayım.. mtfak yemek vs.. islerim biter bitmez burdayım
beni bekleyin anacım
öpeyrum sizi

ALPPİNMmm.. gözümden kaçtı sanma bi gördüm kalboldun he zaten bu pc deli ediyor beni, araad sayfa tutukluk yapıyo.. yoksa benim hızıma kimse yetisemez..sayfaların azizliğine uğruyorum

Layla gelecek görecek İhmmm

Sabah erken kalktım birde ben İsveç de yasıyorum Danimarka'da okula gidiyorum 2 saat git 2 gel yoruyor u sani baya soğuklarda yatakda dinleniyorum biraz

gercektenmi gurbetkizim masalalh ne diyim ta baska ülkeye okumaya gidiyosun demek

hemide en soguk ülkelerazmine hayran kaldim vallaiyice dinlen sen ozaman

hayalimin kan testi sonucu bugün belli olacak onu bekliyoruz...:26::26::26:baskada bisey yok....selencelk ne yapacaktiki opndan hic haberim yok...dün gelmedi ben görmedim cünkü

selencelkinde gunu gecmemismiydi yada benmi yanlis hatirliyorum ayyy bu yasta unutkanlikmi basladi bende yada pskoljik olarak herkesi hamile olarak mi dusunuyorum neeee

kolay gelsin umuudum sanabende diyorumki alalalal umudum niye yavas böyle:44::44::44::44::44::44::44::44:doru habbite bi geldi bisey demeden kacti gitti

gurbetkizim sendemi isvectesin yaaa ayni memleketteyiz canim bende isvecteyimmm ama sen malmö taraflarindasin galiba

selencelkinde gunu gecmemismiydi yada benmi yanlis hatirliyorum ayyy bu yasta unutkanlikmi basladi bende yada pskoljik olarak herkesi hamile olarak mi dusunuyorum neeee

banada sanki daha günü varmis gibi geliyo ama belkide sen doru hatirliyosundur:26::26::26:ben unutmusumdur

gurbetkizim sendemi isvectesin yaaa ayni memleketteyiz canim bende isvecteyimmm ama sen malmö taraflarindasin galiba

sendemi isvectesinoralar cok soguktur yaallah kolaylik versin size:26::26::26::26:benimde halamin torunlari malmöde

demeki türkler genelde orda yasiyolar

Son düzenleme:

Yok canım Malmø degil , Helsingborg Siz nerdesiniz Canim ?

sendemi isvectesinoralar cok soguktur yaallah kolaylik versin size:26::26::26::26:benimde halamin torunlari malmöde

Sınırda cok canım giden gelen Danimarka'ya evi İsveç'te işi Danimarka'da mesela .

evet canim bende isvecteyim Malmö benim bulundugum yere cok uzak ben Luleådayim evet buralar cok soguk benim bulundugum yerde cok Turk yok halanlar konyali mi canim genelde burda Konyali cok özellikle baskentte

allah banada nasip eder inşallah bu gün çok kötüyüm çok ümitliydim bu aydan ama bu gün adet oldum eşimde bende bende bi değişiklik olduğunu söyleyip durduk bu ay dudaklarım kurudu göğüslerim felaket büyüdü ve acıdı yüzüm sivilcelendi bacağımda ve kalçamda belimde batmalar çok yoğundu ki bu bende hiç olmayan bişeydi tamam dedik artık bu kez oldu yarın kan testi yaptırmayı planlıyordum internet sitelerinden bebek elbiselerine bakmıştım uğur getirir diye bi emzik bile almıştım marketten içimden öyle gelmişti ama bu ayda olmadı neden anlamıyorum adetlerim çok düzenli yaşım 24 çok sağlıklıyım hiç bi rahatsızlığım yok ama olmuyor bu 5 ay doktor bir yıl deneyin dedi ama ben dayanamıyorum eşimde öyle çok üzgünüz çokkkk((

evet canim bende isvecteyim Malmö benim bulundugum yere cok uzak ben Luleådayim evet buralar cok soguk benim bulundugum yerde cok Turk yok halanlar konyali mi canim genelde burda Konyali cok özellikle baskentte

yok konyali degiller ankaralilar

slm canim uzme kendini yaaa 5 ay diyorsun anliyorum zaman senin gözunde buyuyor daha gencsin ve sagliklisin umudunu yitirme ins en kisa zamanda anne olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…