- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.141
o zamanda allaha dua etmekten baska caremiz yok umudumneyse simdilik görmedi ondan sonrasinda allah büyüktür gözüne bi perde ne iner belkim
hosbulduk canim dunden bugune degisen birseyler varmi gecmisi okuyamadim hamis sayisinda bir artis varmi bu arada selencelk ne yapti bilen varmi
kız yerim seniiiiiiiiiiiiiiiisen adamı öldürürsün he , gözüne perde neyim he sen çok yaşa emi
vallal bundan sonra ne mazereti olabilirkisadece güvenimiz sarsildi iste
benimde sanki uykum gelmeye basladi gurbetkizim
Layla gelecek görecek İhmmm
Sabah erken kalktım birde ben İsveç de yasıyorum Danimarka'da okula gidiyorum 2 saat git 2 gel yoruyor u sani baya soğuklarda yatakda dinleniyorum biraz
hayalimin kan testi sonucu bugün belli olacak onu bekliyoruz...:26::26::26:baskada bisey yok....selencelk ne yapacaktiki opndan hic haberim yok...dün gelmedi ben görmedim cünkü
kızlar.. ben simdilik azıcık kaybolayım..mtfak yemek vs.. islerim biter bitmez burdayım
beni bekleyin anacım
öpeyrum sizi
ALPPİNMmm.. gözümden kaçtı sanma bi gördüm kalboldun hezaten bu pc deli ediyor beni, araad sayfa tutukluk yapıyo.. yoksa benim hızıma kimse yetisemez..sayfaların azizliğine uğruyorum
selencelkinde gunu gecmemismiydi yada benmi yanlis hatirliyorum ayyy bu yasta unutkanlikmi basladi bende yada pskoljik olarak herkesi hamile olarak mi dusunuyorum neeee
gercektenmi gurbetkizim masalalh ne diyim ta baska ülkeye okumaya gidiyosun demek
hemide en soguk ülkelerazmine hayran kaldim valla iyice dinlen sen ozaman
gurbetkizim sendemi isvectesin yaaa ayni memleketteyiz canim bende isvecteyimmm ama sen malmö taraflarindasin galiba
gurbetkizim sendemi isvectesin yaaa ayni memleketteyiz canim bende isvecteyimmm ama sen malmö taraflarindasin galiba
sendemi isvectesinoralar cok soguktur ya allah kolaylik versin size:26::26::26::26:benimde halamin torunlari malmöde
demeki türkler genelde orda yasiyolar
sendemi isvectesinoralar cok soguktur ya allah kolaylik versin size:26::26::26::26:benimde halamin torunlari malmöde
demeki türkler genelde orda yasiyolar
Yok canım Malmø degil , Helsingborg Siz nerdesiniz Canim ?
Sınırda cok canım giden gelen Danimarka'ya evi İsveç'te işi Danimarka'da mesela .
Yok canım Malmø degil , Helsingborg Siz nerdesiniz Canim ?
Sınırda cok canım giden gelen Danimarka'ya evi İsveç'te işi Danimarka'da mesela .
evet canim bende isvecteyim Malmö benim bulundugum yere cok uzak ben Luleådayim evet buralar cok soguk benim bulundugum yerde cok Turk yok halanlar konyali mi canim genelde burda Konyali cok özellikle baskentte
allah banada nasip eder inşallah bu gün çok kötüyüm çok ümitliydim bu aydan ama bu gün adet oldum eşimde bende bende bi değişiklik olduğunu söyleyip durduk bu ay dudaklarım kurudu göğüslerim felaket büyüdü ve acıdı yüzüm sivilcelendi bacağımda ve kalçamda belimde batmalar çok yoğundu ki bu bende hiç olmayan bişeydi tamam dedik artık bu kez oldu yarın kan testi yaptırmayı planlıyordum internet sitelerinden bebek elbiselerine bakmıştım uğur getirir diye bi emzik bile almıştım marketten içimden öyle gelmişti ama bu ayda olmadı neden anlamıyorum adetlerim çok düzenli yaşım 24 çok sağlıklıyım hiç bi rahatsızlığım yok ama olmuyor bu 5 ay doktor bir yıl deneyin dedi ama ben dayanamıyorum eşimde öyle çok üzgünüz çokkkk((
oda güzelmis ne güzel iki ülkeyi gezebiliyosun
ben Luleådayim canim sana uzagim yani isde evde herseyde burada bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?