Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yapıorm adetten 7 gün sonra hem zayıflatıomşş.kocişede keçiboynuzu kürü yapcam.işte tek korkum döllenen bebege zarar verirmi.hani olurda döllenirse diorm

eee bu ceneyle tabiki kaynanasi basina bela olur yasakhayliminnn

hahah doru dedin bakk.. en kendi adıma diyeyim.. bi ona laf yetistirsem surda.. inan ki anam ağlıyo.. esim kalk artık yeter yazdığın diyo.. bende diyorum ki .. yetmeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzz

kuzucuklar bende cikimda bari

benim gecmiste biraktigim enkazlari okuyun fazla ilerlemiyim yettisemeyeceksiniz yoksa

masallah scorpionsum ne güzel cevapmisin öyle
Azmettim tatlımmm biraz uzun oldu ama idare ediverin
kaynana+2 gorumce+1 eltı hıcbırıne malesef bende bayılmıyorum
rabbım hepımızın ve onların gonullerını genısletsın guzel duygularla doldursun
Bende bi kaynana bi kayınbaba var sadece biz tam çekirdek aile.o yüzden dert olmuyoişte suedacım
kiz icimi burda döküyorum konusan o gezdigi tüm kadinlar gününde beni kötülüyomus cadi..bense bi arkadasimin yaninda bile lafini etmiyorum
Terbiyesizmiş desem ayıpmı etmişolurum acabaaaakaynana cadısınaaa
aman scorpionsummm neden kaynananlara oyle diyorsun baksana ne cene var bunlardaaa yasli basli kadina denilirmi hicsaka bir yana halam cok kotu bir kyanana oyleleri var yani...1 tek gelini var burnundan geitiriyor...kizin gozunu actim halama saldimmm
Ohh iyi yapmışsın.amannn kız halaya çeker derler alppinimmm dikkat et ilerde halan gibi kaynana olmaaa
scorpionsummmmmmmm suedammmm hg habibteler....gelin gelin buradaki cadilara bir bakin hepsi kaynanalarini cekistiriyor...yasakhayalim bastaaa yarin allah kismet ederse kendisi de kaynana olur..gelini boyle konusur

Hoşbulduk cnmm.ama bunlarınki kaynan değil cadıııııııııı

vallahi kizlar benden cok iyi kaynanan olur...hicbirseyi begenmem cok konusurum...kardeslerim der abla sen cok iyi kaynana olursun...ahh o gunleri gorsekk...konuyu kapatin bende cok sevmedim bu konuyu biz bebislerimizden bahsedelim...neler yapacagimizdan...yasakhayalimmmm habibtem senin gibi bir gelini bu sekilde konusmasi yanlis ben olsam simdiye kadar neler yapardim neler...saygida bir yere kadar seni uzmelerine izin verme...bu kim olursa olsun..

hahah doru dedin bakk.. en kendi adıma diyeyim.. bi ona laf yetistirsem surda.. inan ki anam ağlıyo.. esim kalk artık yeter yazdığın diyo.. bende diyorum ki .. yetmeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzz

alalaal tamam git hadi esinin yanina
bende cikacam zaten bi yasakhayalinize yetisemediniz minikkuslar

kiz icimi burda döküyorum konusan o gezdigi tüm kadinlar gününde beni kötülüyomus cadi..bense bi arkadasimin yaninda bile lafini etmiyorum

yasağımm aldırma kuzum...kaynana dedğin bugün var yarın yok.. tübe töbee... ula deli deli konusturuyon benide, kendine benzettin... öle bedave keşfetmek le olmuyo.. sana da benzemem lazım ama dimi.. yok yok yinede senin kadar olamamm, sen bitanesinnnn

aman allah bozmasin scorpionsum aranizi.bizde böyle gelmis böyle gideriz napalim alistik artik

Son düzenleme:
simdi degistiririz aama yarin yine kaynanamla konustum dersen söz vermeyelim yine dertlenirizz

tövbe bir daha demem kaynana yandi dilim zaten hehehe

ayy valla bu topikt neşem yerine geliyo kızlar tuttugunuz altın olsun

Amin canim seninde tuttugun altin olsun .. benimde keyfim yerine geliyor burda , arada esim geliyor diyor yine girdin mi bu siteye iki soylenir geri gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…