Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam selam selam naber kızlar

hayalımm canım sıkma tatlı canını bu ay olmaz obur ay olur allahın ıznıyle-gunler gecıyor uzulsekte uzulmesekte

kln canım sende korkma ya dr soyle kıbar lsun azcık sende kasma tamam bu ıs ::)) bızım bı arkadasın ılk gece ıcın 3k kuralı var KORKMA- KACMA-KASMA

gumus arkadastı dımı ev alan hayırlı ugurlu olsun ınsallah gule gule otur

layla madem sılık gordun daha ne beklıon test yapmak ıcın hevesımızı kursagımızda bırakmada yap bı tane bız ısmarlayalım testi :))))

yasakhayal nasılsın canım ? sayfayı ıkı gundur sen goturuyon valla

alpınn yavrum senı esın cok yoruyo bı aksam o gırsın foruma az kulagını cekelım bu ne ya!!! bızım arkadas asılama yaptıracagı ay hıc ıs yapmadı dr zorlama kendını yumurtaların ıyı gelıssın bısı olmasın demıs sen hergun masallah hepımızın yaptıgı ısı yapıon

selencelkim gecmisi bosver sen gurbetkizin mesajlarini oku bak neler diyo kaynanalar hakkinda hemide bizi suclu buldu

valla tatlım zamanında okadar iyilik yaptım beni kızlarından ayırdı tek gelinim bide anlam veremedim bi yüzüme gülüyodu bi kocasıyla arkamdan konuşuyodu ay ben çok çektim bu cadıdan bende isterdim anne demeyi ama hiç çimden gelmedi anne demek çok soguktu amann geçmişi açınca sinir oluyorumm6 yıl beraber oturduk....

Kimse yokkkkkk ;(( bende ağlamaya gidiyorum o zaman :2:görüşürüz kizlar
Üzülme hayalimmm.bu halimize de şükürrr.birgün olucak inşallah bebişimizz
kızlar ben pazartesi akşam adet oldm yarın doktora gidcem 3gün tam anlamıyla dolmuyo gideyimmi bilemedim
Git cnm olduğun günü 1 say.geç gitmekten iyidir.tahlil falan yaptırabilir
Deli mızzz güldürdün beniiii
offff off yine alttan muayine.bu gece bana yine uyku yokkk

doktor dahada psikolojimi bozuyo.demezmi benim 7 yaşında kızım var senden daha sabırlı.sanki kızı vajınal ultrasona girio.tövbe tövbe allah vermesinde bilmesinler

seninde acıyomu canım delirmek üzereyim inan ki
ya ne bileyim sordum bunu buldım daa ziyede çok kişiye soramıorm anneme bile dimiorm tedavi gördüğümü
Cnm yaa sen de haklısın ama başka bi doktor bak.netten araştır tatlım.sen nerede oturuyordun.
Doktordan da kaynaklanıyordur.sonuçta senin vajinismus atlattığını bilen doktor sana çok nazik davranmalı.sonuçta muayene korkunu da atlatabilmelisin yavaş yavaş.düşünki eşinle rahat etmeye başlamışsın.ultrason aleti yarım dakkacık sürüyo.
valla tam sirasinda lafi actin yinekln ,selencelkim ve ben burdayim tam dertli kisiler yani bi hayalotum eksik o da olsaydi kadro tamamdi yani kaynanazedeler olarak
Kız sizinkiler kaynana değil kaynanatörrrrcadı mıdır nedir ism de bulamadım onlara töbe töbeeeesizin gibi geline bunlar yapılırmı hiçç
Ben rahatim alt muanede ilk gittigimde biraz endise etmistim nasil ne yapilacak ama baya sakinim kendimden gurur duydum hhihihi
Bende ilkinde stresle gittim ama baktım ki doktorum çok tatlı oldu bitti.şimdi çook rahatım alıştımm
Deet kaynanalara kabahat bulurlar hahaha siz fenasiniz ondandir benimki birtane ... sen bilirsin kizim der durur benim ki. hahahah
Kızz benimki de öyle.valla utanıyom bazen heryerde beni övüyor.benden iyi bilir benden iyi yapar şöyledir böyledir ayy valla utandım yinee:26:
İşte bitanesi de bende yasakımmmmm
hahahah dimi gurbetkiz habibtemm...bunlar cadi gelin o yuzden kaynanalari sevmiyor...bir iki uc olurda hepsimi kotu ben kaynamami aramaya korkuyorum oda kapatmaz ogluna der ver kizimi benim herif kendini besleme gibi hissediyor
Al 3. De allpinim deee

Kızzz çalışın bakımmm boş durmayın kızarım heeee

masallah scorpionsum ne güzel cevapmisin öyle

scorpionsummmmmmmm suedammmm hg habibteler....gelin gelin buradaki cadilara bir bakin hepsi kaynanalarini cekistiriyor...yasakhayalim bastaaa yarin allah kismet ederse kendisi de kaynana olur..gelini boyle konusur

haha Aynen cok sey kaciriyorlar

kız gurbet.. bide senin o bitane olan , ben bilirim kızım deseydi napardınn.. yinede sever miydinn

demez deseydi sevmezdim basta ya birde ben takmiyorum konussa bile duymuyorum, iyi taraflarina bakiyorum , ben iyi olayimda sonra ileri zamanda ben kaynana oldum mu banada iyi davransin lar hahahahahahah

kkızlar düşünsenenize beni kaynana da girip nete beni anlatıomşşş dertleşiomş ne güzel olıurdu

olur mu olur canim neden olmazsin oda baska yerde seni cekistiriyor suannn

kaynana+2 gorumce+1 eltı hıcbırıne malesef bende bayılmıyorum
rabbım hepımızın ve onların gonullerını genısletsın guzel duygularla doldursun

bosver ne diyecen kendi annen dururken..hem bana sacma geliyo insanin kendi annesinden baska anne babasi yoktur bence

yani döllenmeye zararı yok yok kızlar denicemm belki benim nemrut suratlı doktorada sorarım gerçi olumsuz bakar ama neyse

cnm dktorlar bu kür gibi seylere pek iyi bakmıyolar..kendi ilaçlarını kullandırtamaycaklar ya ?
sanıyolar ki bitek kendi verecekleri ilaçlarda fayda var ?
bilimyolar ki, rabbim neyi uygun gördüyse ondan fayda var ?
sen yap cnm kesinlikle bir zararı yok soğan kürünün..

korkma kaçma kasma ha çok güldüm güzeldi canım..ama kasmamak elde değil bi buçuk yıl neler çektim bi bilseniz.gerçi doktor naapsın hasta manyak anacığım..

aman scorpionsummm neden kaynananlara oyle diyorsun baksana ne cene var bunlardaaa yasli basli kadina denilirmi hicsaka bir yana halam cok kotu bir kyanana oyleleri var yani...1 tek gelini var burnundan geitiriyor...kizin gozunu actim halama saldimmm

benimmm kaynananm var almiyim tatlim...ya benim elimde kalir ya da ben onun elinde...ama sanmiyorumm ben daha gucluyumm

sekerim sen kazanırsın da, olur da yardıma ihtiyacın olursa,. biz kaynanazede olanlar tarafından sana takviye kuvvet gelirikkk sen üzülme anacımm

kaynana+2 gorumce+1 eltı hıcbırıne malesef bende bayılmıyorum
rabbım hepımızın ve onların gonullerını genısletsın guzel duygularla doldursun

suedamda bizim kadrodan bakin sizde tuhaflik varcogunluk bizim gibicogunluk nerdeyse doru olan odur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…