- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.321
selencelkim gecmisi bosver sen gurbetkizin mesajlarini oku bak neler diyo kaynanalar hakkinda hemide bizi suclu buldu
Üzülme hayalimmm.bu halimize de şükürrr.birgün olucak inşallah bebişimizzKimse yokkkkkk ;(( bende ağlamaya gidiyorum o zaman :2:görüşürüz kizlar
Git cnm olduğun günü 1 say.geç gitmekten iyidir.tahlil falan yaptırabilirkızlar ben pazartesi akşam adet oldm yarın doktora gidcem 3gün tam anlamıyla dolmuyo gideyimmi bilemedim
Deli mızzz güldürdün beniiiilaylay hayırlı olsun kusum..
sen aldırma, hadi test yap, test yapmıyo musun diyenlere
en iyisi beklemek, zaten varsa, adet olmıycan demektir..
gel sen beni dinle, yapma bunlara uyup , bekle
onun için hiç kendimizi kasmaya gerek yokk
kasma derken
yalın ın bi sarkısı var, kasma die..
kasma kasma kasma kasmadan da olur iste..
özlüyorsan, bekliyorsan, içineatıp durma öyle .. ha ha önce ben gülim ne espirikim ama
offff off yine alttan muayine.bu gece bana yine uyku yokkk
doktor dahada psikolojimi bozuyo.demezmi benim 7 yaşında kızım var senden daha sabırlı.sanki kızı vajınal ultrasona girio.tövbe tövbe allah vermesinde bilmesinler
Cnm yaa sen de haklısın ama başka bi doktor bak.netten araştır tatlım.sen nerede oturuyordun.seninde acıyomu canım delirmek üzereyim inan ki
ya ne bileyim sordum bunu buldım daa ziyede çok kişiye soramıorm anneme bile dimiorm tedavi gördüğümü
Kız sizinkiler kaynana değil kaynanatörrrrvalla tam sirasinda lafi actin yinekln ,selencelkim ve ben burdayim tam dertli kisiler yani bi hayalotum eksik o da olsaydi kadro tamamdi yani kaynanazedeler olarak
Bende ilkinde stresle gittim ama baktım ki doktorum çok tatlı oldu bitti.şimdi çook rahatım alıştımmBen rahatim alt muanede ilk gittigimde biraz endise etmistim nasil ne yapilacak ama baya sakinim kendimden gurur duydum hhihihi
Kızz benimki de öyle.valla utanıyom bazen heryerde beni övüyor.benden iyi bilir benden iyi yapar şöyledir böyledir ayy valla utandım yinee:26:Deet kaynanalara kabahat bulurlar hahaha siz fenasiniz ondandirbenimki birtane ... sen bilirsin kizim der durur benim ki. hahahah
İşte bitanesi de bende yasakımmmmmanam bizi suclu buldugurbetkizim öyle deme simdi kaynananin birden huyu ne degisir bizim ne cektihgimizi daha iyi anlarsin
ne bide sen bilirsin diyo kiz bu kadinin neslini cogaltalim bi iki tane ancak vardir bu kadindan
simdi gidip benimkini bogasim var ..seytana uymak üzereyim nerdeyse
Al 3. De allpinim deeehahahah dimi gurbetkiz habibtemm...bunlar cadi gelin o yuzden kaynanalari sevmiyor...bir iki uc olurda hepsimi kotuben kaynamami aramaya korkuyorum oda kapatmaz ogluna der ver kizimi benim herif kendini besleme gibi hissediyor
dur yapma yasağım..benim bi suçum yok., o dedirtti bana özldn ms attı
kız vallahi benim çalısma günlerim,daha bitane bilem çalışamamışım..isimden gücümden de olacam sizin yüzünüze..
bu ay mesailere kalmam gerekicek anlasılan..
çok mesaii..umutttt bitti
kalkiyim de , bi çalışıp geleyim olar mı ki
geçen ay hersey çok daha farklıydı..tam oldu dediydimm.. ama işte rüya herseyimi aldı götürdü.. yoksa haftasonuna 1günüm kalmıstı kan testine gidiyodukk
Üzülme hayalimmm.bu halimize de şükürrr.birgün olucak inşallah bebişimizz
Git cnm olduğun günü 1 say.geç gitmekten iyidir.tahlil falan yaptırabilir
Deli mızzz güldürdün beniiii
Cnm yaa sen de haklısın ama başka bi doktor bak.netten araştır tatlım.sen nerede oturuyordun.
Doktordan da kaynaklanıyordur.sonuçta senin vajinismus atlattığını bilen doktor sana çok nazik davranmalı.sonuçta muayene korkunu da atlatabilmelisin yavaş yavaş.düşünki eşinle rahat etmeye başlamışsın.ultrason aleti yarım dakkacık sürüyo.
Kız sizinkiler kaynana değil kaynanatörrrrcadı mıdır nedir ism de bulamadım onlara töbe töbeeee sizin gibi geline bunlar yapılırmı hiçç
Bende ilkinde stresle gittim ama baktım ki doktorum çok tatlı oldu bitti.şimdi çook rahatım alıştımm
Kızz benimki de öyle.valla utanıyom bazen heryerde beni övüyor.benden iyi bilir benden iyi yapar şöyledir böyledir ayy valla utandım yinee:26:
İşte bitanesi de bende yasakımmmmm
Al 3. De allpinim deee
Kızzz çalışın bakımmm boş durmayın kızarım heeee
scorpionsummmmmmmm suedammmm hg habibteler....gelin gelin buradaki cadilara bir bakin hepsi kaynanalarini cekistiriyor...yasakhayalim bastaaa yarin allah kismet ederse kendisi de kaynana olur..gelini boyle konusur
kız gurbet.. bide senin o bitane olan , ben bilirim kızım deseydi napardınn.. yinede sever miydinn
kkızlar düşünsenenize beni kaynana da girip nete beni anlatıomşşş dertleşiomş ne güzel olıurdu
eee bu ceneyle tabiki kaynanasi basina bela olur yasakhayliminnn
kolay gelsin canım
walla cnm bi yasakhayale cvp versen anca yetisirsin
valla tatlım zamanında okadar iyilik yaptım beni kızlarından ayırdı tek gelinim bide anlam veremedim bi yüzüme gülüyodu bi kocasıyla arkamdan konuşuyodu ay ben çok çektim bu cadıdan bende isterdim anne demeyi ama hiç çimden gelmedi anne demek çok soguktu amann geçmişi açınca sinir oluyorumm 6 yıl beraber oturduk....
yani döllenmeye zararı yok yok kızlar denicemm belki benim nemrut suratlı doktorada sorarım gerçi olumsuz bakar ama neyse
valal yorulduğumdan mı nedir, hiç canım istemiolaf aramızda.
esim duymasın
valla öle zor takip ediyorum anam yasagım bune hızz tatlım
dorukiz umudum bi isi sen cözdün zeki umudum benim
bosuna kesfetmedim bi cevher oldugunu anlamistim
benimmm kaynananm var almiyim tatlim...ya benim elimde kalir ya da ben onun elinde...ama sanmiyorumm ben daha gucluyumm
kaynana+2 gorumce+1 eltı hıcbırıne malesef bende bayılmıyorum
rabbım hepımızın ve onların gonullerını genısletsın guzel duygularla doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?