- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.301
anam bizi suclu buldugurbetkizim öyle deme simdi kaynananin birden huyu ne degisir bizim ne cektihgimizi daha iyi anlarsin
ne bide sen bilirsin diyo kiz bu kadinin neslini cogaltalim bi iki tane ancak vardir bu kadindan
simdi gidip benimkini bogasim var ..seytana uymak üzereyim nerdeyse
hahahah dimi gurbetkiz habibtemm...bunlar cadi gelin o yuzden kaynanalari sevmiyor...bir iki uc olurda hepsimi kotuben kaynamami aramaya korkuyorum oda kapatmaz ogluna der ver kizimi benim herif kendini besleme gibi hissediyor
darısı başıma yarabimmmmmmm
yok kaynanası özel ..........dertleşioruz tam gaz devammmmmmmmm
yapacagım kızzzzzzz sogan kürünü eşimede keçiboynuzu kürü yapacagım..zaten yuurtam için büyük ihtimal ilaç verecek.geçende 4 yumurtam olmştu ama hüsran...ama yapcam adet bittikten 7 gün sonra demi.bide bebek döllenme olunca düşürmüo demi
kiz alinma saka
yok kaynanası özel ..........dertleşioruz tam gaz devammmmmmmmm
Hehe saka canim neden suclu buluyum benimde eltim var o hic anlasamaz kaynanamla yani insandan insana degisiyor ve kaynana ona karsi nasil bilmiyorum ben uzakta oldugum icin . bogupda gunahlarinimi alacan bosver allah affetsin onu...
Yanii canimmaynen hepsi cadii baksana sunlara yok ya bizdede tam tersi ben derim esime hadi ariyalim hadi ariyalim diye
Amin canim, rahat olmaya bak , nefesini duzenli alirsan hemencenik isin hal olur kasarsan zor olur , bak bu dediklerimi unutma...
yok bitti kaynana demiyom artik
dur yapma yasağım..benim bi suçum yok., o dedirtti bana özldn ms attı
kız vallahi benim çalısma günlerim,daha bitane bilem çalışamamışım..isimden gücümden de olacam sizin yüzünüze..
bu ay mesailere kalmam gerekicek anlasılan..
çok mesaii..umutttt bitti
kalkiyim de , bi çalışıp geleyim olar mı ki
geçmişi okuyamadım gittişekerim yasakhayal ve diger çıtırlar anam hızınıza yetşemiyorumm mşllh pek hızlısınız gıı
anne kiz gibi gecinmek varkennn kaynanalari sucluyorlar....gurbetkiz neden susuyorsun ben susmayacammm
kln.. cnmm.. soğan kürünü yap vallahi, benim önceik ay daha iyiydi. ben yapmıstım.. sanki daha emindim kendimden..
bired civanperçemi diye satılıyor aktarlarda, geriç ben aldım da kırışım çıktı., bikaç bitki birden.. hem daha iyi dediğim bitkiler var içinde..tavsiye ederim, ben bu ikisini yapmıstım..
esinde keçiboynuzu kürü yapsın..
senin adetin bitip, temizleniyorsun ya, hani?
bir sonraki adetin tarihinden 15gün önce öne sayıp ogün baslaman lazım..
İ.Saraçoğlu kesinlikel diyor. soğanın hiçbir yan etkisi yok. aksine iltihap konusunda, ve yumurtalık kistleri, miyomlarda son derece etkili..
birde rahim duvarınız inceyse,. hani kontrollerde bunu dediyse dktrunuz..
yine saraçolu tavsiyesi..
her aksam taze sıkılmıs nar suyu için diyor..
bunuda yapıyorum ben.. :)
Deet kaynanalara kabahat bulurlar hahaha siz fenasiniz ondandirbenimki birtane ... sen bilirsin kizim der durur benim ki. hahahah
walla cnm bi yasakhayale cvp versen anca yetisirsin
şaka bacımmmm sakın alınma yaaaa
kaynansız olmaz ya ben burda konuşup stresimi atıorumm alınırım vallaaaa
anne kiz gibi gecinmek varkennn kaynanalari sucluyorlar....gurbetkiz neden susuyorsun ben susmayacammm
kız gurbet.. bide senin o bitane olan , ben bilirim kızım deseydi napardınn.. yinede sever miydinn
aama gecen ay biz bisey demedikki umudumtestte yapmadin zaten
onu bende bilemeyecem
benimmm kaynananm var almiyim tatlim...ya benim elimde kalir ya da ben onun elinde...ama sanmiyorumm ben daha gucluyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?