Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hehe saka canim neden suclu buluyum benimde eltim var o hic anlasamaz kaynanamla yani insandan insana degisiyor ve kaynana ona karsi nasil bilmiyorum ben uzakta oldugum icin . bogupda gunahlarinimi alacan bosver allah affetsin onu...

hahahah dimi gurbetkiz habibtemm...bunlar cadi gelin o yuzden kaynanalari sevmiyor...bir iki uc olurda hepsimi kotu ben kaynamami aramaya korkuyorum oda kapatmaz ogluna der ver kizimi benim herif kendini besleme gibi hissediyor

Yanii canimm aynen hepsi cadii baksana sunlara yok ya bizdede tam tersi ben derim esime hadi ariyalim hadi ariyalim diye

darısı başıma yarabimmmmmmm

yok kaynanası özel ..........dertleşioruz tam gaz devammmmmmmmm

Amin canim, rahat olmaya bak , nefesini duzenli alirsan hemencenik isin hal olur kasarsan zor olur , bak bu dediklerimi unutma...
yok bitti kaynana demiyom artik

kln.. cnmm.. soğan kürünü yap vallahi, benim önceik ay daha iyiydi. ben yapmıstım.. sanki daha emindim kendimden..
bired civanperçemi diye satılıyor aktarlarda, geriç ben aldım da karışım çıktı., bikaç bitki birden.. hem daha iyi dediğim bitkiler var içinde..tavsiye ederim, ben bu ikisini yapmıstım..
esinde keçiboynuzu kürü yapsın..
senin adetin bitip, temizleniyorsun ya, hani?
bir sonraki adetin tarihinden 15gün önce öne sayıp ogün baslaman lazım..
İ.Saraçoğlu kesinlikel diyor. soğanın hiçbir yan etkisi yok. aksine iltihap konusunda, ve yumurtalık kistleri, miyomlarda son derece etkili..
birde rahim duvarınız inceyse,. hani kontrollerde bunu dediyse dktrunuz..
yine saraçolu tavsiyesi..
her aksam taze sıkılmıs nar suyu için diyor..
bunuda yapıyorum ben.. :)

Son düzenleme:
anne kiz gibi gecinmek varkennn kaynanalari sucluyorlar....gurbetkiz neden susuyorsun ben susmayacammm

kaynansız olmaz ya ben burda konuşup stresimi atıorumm alınırım vallaaaa

kolay gelsin canım

yani döllenmeye zararı yok yok kızlar denicemm belki benim nemrut suratlı doktorada sorarım gerçi olumsuz bakar ama neyse

scorpionsummmmmmmm suedammmm hg habibteler....gelin gelin buradaki cadilara bir bakin hepsi kaynanalarini cekistiriyor...yasakhayalim bastaaa yarin allah kismet ederse kendisi de kaynana olur..gelini boyle konusur

benimmm kaynananm var almiyim tatlim...ya benim elimde kalir ya da ben onun elinde...ama sanmiyorumm ben daha gucluyumm

aama gecen ay biz bisey demedikki umudumtestte yapmadin zaten

onu bende bilemeyecem

geçen ay hersey çok daha farklıydı.. tam oldu dediydimm.. ama işte rüya herseyimi aldı götürdü.. yoksa haftasonuna 1günüm kalmıstı kan testine gidiyodukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…