Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hsb benmi oluyorum Umutum ustume alarak cevap veriyorum tesekkurler canim iyiyim sadece bir sorumun cevabini bekliyorum canim sogan kurunu adetten sonrami yapicagiz bu arada sen nasilsinnnnnn

thb.. naber nasıl gidiyor :)
iyidir be ne olsun.. uğrasıp duruyoz..
inan ki şu kk da zaman yettiremiyorum ben bi türlü
e buraya oturuncada ev islerim hep aksıyo ..uffff sinir oluyorum

umut canim biraz önceki yaziyi yanlis okumusum hsb olunca bende hemen ustume alindim kusura bakmaaa

ya kuzum olur mu öle sey yaa.. ay askolsun..
zaten senle tam konusamamıstık.. şu çenesi düsüklere yetisemiyorum ki, diğer kızlara yazimm
smdi anlat bakim durumunu kısacık..uzun anlat desem gözlerim kapanıyo, düzgün okuyamam heralde

thb.. naber nasıl gidiyor :)
iyidir be ne olsun.. uğrasıp duruyoz..
inan ki şu kk da zaman yettiremiyorum ben bi türlü
e buraya oturuncada ev islerim hep aksıyo ..uffff sinir oluyorum

inan kendime guluyorum yorgunluktan artik uc harfi yan yana görunce bana yazildi saniyorum sonra tekrar okuyunca anladim tekrar tesekkur ederim iyiyim okul ev arasinda mekik dokuyorum canim 1 kac gundurde aceyip mide bulantisi cekiyorum adet olmasaydim kesin hamileyim diye ortalarda gezerdim

ahh kusumm benimm yaaa .. bizde inanki koşturup duruyoz.. topikçe derrmişimm
valal iş kadını olmak zor sekerim.. gerçi çalısmayı ne kadar istesemde, evde bitek çalısıyorum smdilik..
ins. ilerde birseyler vesile olurda.. çalısmak istiyorum..
tabi bebis gelmezse..
nası olim bee.. uğrasıp duruyornuz..
bndeee çok özledimm bitanemm seni.. isten fırsatın olmuyo ki güzelim yaa

Son düzenleme:
ahhhhh ahhhhh hangisinden basliyim dermisim 3 yillik evliyim 1 yildir cocuk icin ugrasiyoruz ben doktora gittim hic bir sorun cikmadi simdi burda tekrar gidecegiz esim icinde adet oldum yarin son gun bir dahaki ayada adet olmamayi umut ediyorum umutummm iste böyle

hayalotummm kzuuzm yazışamadık biiii, çıkmışsın yaaaa inşş yarın yazışırız uzun uzunn öpüyorum kuzummmm

thb..cnm dikkatim çekti.. sen şu yaptığımız smileylerden koyamıyor musun, yok mu sende ?
yasakhayalim olaydı hemmencik anlatıverirdi sana ama napalım o görev bana kaldı simdik
----
bak simdi şu anlattıklarıım aynen yap cnm.
KULLANICI KONTROL PANELİ
SEÇENEKLERİ DÜZENLE
ÇESİTLİ SEÇENEKLER GRUBUNDA = GELİSMİS DÜZENLEYİCİ = tıkla
DEĞİSİKLİKLERİ KAYDET
TIKLA.. oldu

bu arada. ev okul dedin.. öğretmen misin cnm?
mide bulantısı, üsütmeden de olabiyo cnm..
yada yaşın kaç bilimyorum ama, her yaşda adet bi farklılıklar gösterebiliyo..
adet olmasan günün geçse tamam dicem de

hmm.. bence hiççç ahh ahh çekme thbcm..
cünkü karsında yıllardır ahhhhhhhhhhhhh ah çeken biri var.. smdi benim hikayem uzun,. bilmiyorum biliyo musun ..
bi anlatsam var ya.. uuu zaman yetmez simdik..
ama kısaca:
15yılımı bitirdim..
ilk normal tedavi, snra asılama2-3kez.sonrasınad 3kes tüp bebek.. tabi bunlar belli sene geçerek oluyo..
ve bikaç senede öle duruyoruz bakalım.. olmuyor diye..
2-3aydır bu forumdayım.. gerçekten çok sey öğrendim..öğrendiklerimden de uyguladıklarım var..
bakalım kısmet diyoruz, olacak diye uğrasıp duruyoruz.. :)

tamam canim dedigini yaptim ins olmustur
yok canim biliyorum galiba usuttum o yuzden yasim 28 ahhh keske hamile olsamda midem bulansa raziyim ayrica smile yardimin icin cok tesekkurler

Allahim benden önce sana versin canim ben dualarimda hep yillardir bu özlemle benden daha fazla bekleyen kim varsa ona ver Rabbim dedim ins Rabbim senin yuzunu guldurur en kisa zamanda ve hep söyluyorum ins IKIZIN OLURRRRR ve cektigin SIKINTILARI hemencecik unutursun ayrica bir ustte sormussun ögretmenmisin diye Turkiyedeyken evet ögretmendim ama burda Tip icin okuyorum canim Allahin izni ile suan lisedeyim

tamam canim dedigini yaptim ins olmustur
yok canim biliyorum galiba usuttum o yuzden yasim 28 ahhh keske hamile olsamda midem bulansa raziyim ayrica smile yardimin icin cok tesekkurler

oldu oldu bal gib olduu
dikkat et kendine, üsütme bu havalar smdi tam zamanı..ayacıklarına sıkı giyin..
yaş 28 ahhhh ah bi ahh çekcek bisey daha buldum bak kendime
yine hamile olsamda midem bulansa razıyım diye deme..yinede herseyin hayırlısını istemek gerek..
ne demek cnm.. yasakhayalim olmayınca iş başa düstü

Umutum yasin kac bilmiyorum ama sende ahhhhhh cekme olmayacak birsey yok bu dunyada yeterki Rabbim istesin benim bulundugum yerde bir kadin var onunda yillarca cocugu olmamis tedavi olarak en son KIBRISA gitmisler önce bir kizlari sonrada ikiz erkek cocuklari olmus kadinin kadin cocuklari yaptiginda 40 yaslarindaymis

o yuzden sen daha gencsin olmayacak hic birsey yok Rabbim sanada ve tabi bizlerede o guzel annelik duygusunu tattirsin insallah

kısmet cnm.. Rabbim herkesin içini biliyor, herkesi çok geçmeden böyle bir konuda mutlu eylesin insaAllah
hmm masallahh.. okuyomuşsunda..
yurtdısı neredesin cnm?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…