- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.541
aynen boyleyim :2::2::2::2::2::2: sagol canim.. kasiklarim bi tuhaf o yuzden usutmus de olabilirim ustune gormuste olabilir simdi nezleyimde hepsi bir birine karistigi anliyacagin....kasiklarima saniyelik sanci tutuyor niyeyse ...
hayırlısı canım yaaa
benim çıkmam gerekiyor kendine çok iyi baakkk
HERKESE İYİ GECELEEEERRRRR
selam kızlar anıslısınz, çok yoğun bigün geçirdim..simdi az bi bakabilirsem g eçmise..bakıcam. yokas esim pc ye bakıcakmışş.. 2dk izin istedim bakim mi die
hayalot sende hoşgeldin canım adetim net hesabına göre 13 ünde benim hesabıma 14 dündeydi ama hala olmadım yumurtalıklarımda bi sancıııı ayy olcağını bu kadar isteyeceğim de aklıma gelmezdi olsa da rahatlasamm
evt bazen o kadar sıkıntıya sokuyor ki seni, olsam da bi rhatlasam diyosun, en son çare olarak.. belki bu herkeste aynı olmaz ama, benim bazen öyle oluyor..
off off ne adet oluyorum ne bebiş var bu ne ya
Kizlar size birsye soracam 14 aralikta adetim geldi normalde 5 gun suruyor .. 2 gun kanamam normal geldi ve suan hic birsey yok . 2 gun sey surdu hic basima gelmemisti neden olabilir ki?
öyle deme rahat bırak kendini, o tür düsününce daha çok skıntıya giriyor insan..
2günden bska gelmediyse, snde kazana düştün
yaniiii............. tebrikler ..günün şanslı kişisi oluyosunn
sirinmelekim hosgeldin canim benim aramiza..tabi kabul ederiz hemde cok memnin oluruz
bitanem sürekli bekleriz topigimizr gercekten bi sürekli gelsen vazgecemezsin..
topigimiz diye demiyorum en samimi ,sicak ve sohbeti bol topiktir
aynen süpürge ıyıydı gazlıydı bıde araba olunca benzınlı
calcıum sandoz vıtamın c. 1000mg efervesan tableethangi vitamin ne vitamini canim? ayy cok kotu nefes alamiyorum .. sinusitde var bende cok kotu oluyor yaa
üzülmedim deseeemmm yalan olur vallaa, insan üzülüyo be kuzum.... Aslında biliyodum adet olacağımı, yani öyle hissediyodum ama içten içe acabalarım varmış daa ben kendimden bile gizlemişim meğerhayırlısıı
umuudum pc bozulduselam kızlar anıslısınz, çok yoğun bigün geçirdim..simdi az bi bakabilirsem g eçmise..bakıcam. yokas esim pc ye bakıcakmışş.. 2dk izin istedim bakim mi die
hayalotum süpersinn yaaaa
habıbtem barıştınızmı:26::26:uyku tutmadi sekerler...zaten uyumak haram oldu artik...aciyiim da kepenkleri habibteler gelsinnnn
günaydıınn
herkese günaydınnnnn mutlu huzurlu güzel haberler aldığımız bir hafta olsunnn[/QUOT
günaydınn inş hepimiz için güzel bi hafa olsun
herkese günaydınnnnn mutlu huzurlu güzel haberler aldığımız bir hafta olsunnn
canım bilemedimki bayanın bi taneside birlikte kulllanarak kalmış kararsız kaldım yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?