Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aynen boyleyim :2::2::2::2::2::2: sagol canim.. kasiklarim bi tuhaf o yuzden usutmus de olabilirim ustune gormuste olabilir simdi nezleyimde hepsi bir birine karistigi anliyacagin....kasiklarima saniyelik sanci tutuyor niyeyse ...

hayırlısı canım yaaa
benim çıkmam gerekiyor kendine çok iyi baakkk
HERKESE İYİ GECELEEEERRRRR

selam kızlar anıslısınz, çok yoğun bigün geçirdim..simdi az bi bakabilirsem g eçmise..bakıcam. yokas esim pc ye bakıcakmışş.. 2dk izin istedim bakim mi die

evt bazen o kadar sıkıntıya sokuyor ki seni, olsam da bi rhatlasam diyosun, en son çare olarak.. belki bu herkeste aynı olmaz ama, benim bazen öyle oluyor..

Kizlar size birsye soracam 14 aralikta adetim geldi normalde 5 gun suruyor .. 2 gun kanamam normal geldi ve suan hic birsey yok . 2 gun sey surdu hic basima gelmemisti neden olabilir ki?

2günden bska gelmediyse, snde kazana düştün
yaniiii............. tebrikler .. günün şanslı kişisi oluyosunn

sirinmelekim hosgeldin canim benim aramiza..tabi kabul ederiz hemde cok memnin oluruz

bitanem sürekli bekleriz topigimizr gercekten bi sürekli gelsen vazgecemezsin..

topigimiz diye demiyorum en samimi ,sicak ve sohbeti bol topiktir

yasağım doğru söylüyor da, bitek yasağımın hızına yetişemezsin, yeteşirsen.. büyük ödül senin deerrmişimmmm :)

uyku tutmadi sekerler...zaten uyumak haram oldu artik...aciyiim da kepenkleri habibteler gelsinnnn

hangi vitamin ne vitamini canim? ayy cok kotu nefes alamiyorum .. sinusitde var bende cok kotu oluyor yaa
calcıum sandoz vıtamın c. 1000mg efervesan tableetsuda eriitıyon portakal suyu gibi oluyo
meddcezırıım haklısın ama gelen geldi artık:26:bakseen 2013te necıkıcak
selam kızlar anıslısınz, çok yoğun bigün geçirdim..simdi az bi bakabilirsem g eçmise..bakıcam. yokas esim pc ye bakıcakmışş.. 2dk izin istedim bakim mi die
umuudum pc bozuldu
hayalotum süpersinn yaaaa

uyku tutmadi sekerler...zaten uyumak haram oldu artik...aciyiim da kepenkleri habibteler gelsinnnn
habıbtem barıştınızmı:26::26:

gunaydın cabonherkese guunaydın

canım bilemedimki bayanın bi taneside birlikte kulllanarak kalmış kararsız kaldım yaaaaaaaaaaa

yaw arkadasım yanlış anlama beni ama, sana ben ne diyeceğimi bilemedim ki???
geçen günlerde de soğan suyunu o kadar üsüten basa basa anlatmaya çalıstım sana..
sen yinede dediklerimin tam tersini söyleyip durdup ?
smdi yine soruyosun,. bilen arkadaslar kullan faydasını görürsün diyolar, + aseton arkadas bak hamile.. o bile öneriyor sana, sen haalaa bilemedim ki kararsızım diyosun..
sen bu kararsızlıkla, hiçbisey yapamazsın ben sana diyim.. inanıp birsey yapmadığın sürece daha çok sene beklersin söyliyim ..
Saraçoğlu, hiçbir sıkıntı yapmaz, hiçbir sekilde zararı yok deyip duruyor.. demistim ben .?
sen yine bakıyorum 72 saat spermm yok.. buna zarar verir mi.. ?
zararı olan birseyi, bu kadar neden övsünler ki bi düsün ???
bu arada, bu yazış seklimden dolayı, biraz kızmıs gibi sert sözlerle yazmıs olabilirim, beni sakın yanlıs anlama, sadece yanlıs düsüncede olduğunu bilmeni isterimm.. bunu da söylemek istedim ok
ki bende yapıyorum soğan suyunu, önceki ay çok faydasıını gördümm..smdi yine yapıyorum, ay sonunda BAT ım var..bana ne olcak hayırlısı..
cannım çıktı sana bunu anlataana kadar, bir daha birsey dersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…