- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.561
umuudum pc bozuldu
gunaydın cabonherkese guunaydın
bende iyiyim nolsun diğerleri ya gezmede yada kocişleriyle meşgullerdir heral
ben burdayımda yazmam zor oluyo
siz konusunda canbonlarım okuyayım bareee
kız bugün yasak hayalımı göremiyom o nerde
yaw arkadasım yanlış anlama beni ama, sana ben ne diyeceğimi bilemedim ki???
geçen günlerde de soğan suyunu o kadar üsüten basa basa anlatmaya çalıstım sana..
sen yinede dediklerimin tam tersini söyleyip durdup ?
smdi yine soruyosun,. bilen arkadaslar kullan faydasını görürsün diyolar, + aseton arkadas bak hamile.. o bile öneriyor sana, sen haalaa bilemedim ki kararsızım diyosun..
sen bu kararsızlıkla, hiçbisey yapamazsın ben sana diyim.. inanıp birsey yapmadığın sürece daha çok sene beklersin söyliyim ..
Saraçoğlu, hiçbir sıkıntı yapmaz, hiçbir sekilde zararı yok deyip duruyor.. demistim ben .?
sen yine bakıyorum 72 saat spermm yok.. buna zarar verir mi.. ?
zararı olan birseyi, bu kadar neden övsünler ki bi düsün ???
bu arada, bu yazış seklimden dolayı, biraz kızmıs gibi sert sözlerle yazmıs olabilirim, beni sakın yanlıs anlama, sadece yanlıs düsüncede olduğunu bilmeni isterimm.. bunu da söylemek istedim ok
ki bende yapıyorum soğan suyunu, önceki ay çok faydasıını gördümm..smdi yine yapıyorum, ay sonunda BAT ım var..bana ne olcak hayırlısı..
cannım çıktı sana bunu anlataana kadar, bir daha birsey dersem
amin amin insallah
çok teşekkürler canımsın.
ne kızıyosun ya umut teyzesi olmayan bebegi düşünüo annesi...allaaaaaaaa allaaaaaaa
kızarım tabi
senden daha çok düsünen var buna emin ol..
eğer ki uygun zaman gelmişse, sen ne yaparsan yap, Rabbimiz izin vermedikçe hiçbirsey onu düsüremez, yeter ki sen faydasını görürürm dediğin şeyi yapmaktan kendini alı koyma.
ahada noktayı koydum üstte, bida demicembi yapıyorum yazısı yazma kafanı kırcam senin
heee 1senede 2. pc olunca sen benım kocam olsan alırmısınahh kusumm benim yaa.. senden kıymetli mi,okudum cnm bikaç sayfa öteden beri...
bi klavye çok pahalı birsey değil ki.. alırsın yine
günaydın tatlı kusum benim
hayalotum.. bu arada, çok enteresan, çok değisik laflar da öğrendin sen ekran klavyesini kullanmaktan olsa gerek..
" siz konusunda canbonlarım okuyayım baree "
aştın sen bu işi çözdün..
selam kizlar bayadan beri girmedim son durumlar nedir?? Hamis kalan arkadaslarimiz varmi aranizdaaa???
heee 1senede 2. pc olunca sen benım kocam olsan alırmısın
napam kk sız yaapamıyorummm
selam kizlar bayadan beri girmedim son durumlar nedir?? Hamis kalan arkadaslarimiz varmi aranizdaaa???
hg canım
kaçakhayalim hamiş
asetonumun oğluşu olcak
sen nasılsın teyzoşumla[/Q
aYYYYYYYYYYcook sevindim yaaa demek biliyor cinsiyetini kac haftalik hamiski ben 18 Haftama girdim dok daha
CInsiyetini söylemedi herhalde öbur aya söylicek bakalim insallah Sizlerde bisi yokmu daha :)) ins Olur cnm sabir lazimm. Allahin izni ile.
hsg cnm..
kimisi de bol bol çlısmalarda ..
sırf sana iyi haberler verelim diye
kusum pc mi bozuldu,. klavye mi :26: sen klavyeye su döküldü yazmısın önceki sayfada :26:
alırım kusum nolcek, bütün pc ler senin olsun ..
heya valal haftasonu oldumu giremiyorum çok fazla..yokas son durum nedir merak ediyorm tabi
hg canım
kaçakhayalim hamiş
asetonumun oğluşu olcak
sen nasılsın teyzoşumla[/Q
aYYYYYYYYYYcook sevindim yaaa demek biliyor cinsiyetini kac haftalik hamiski ben 18 Haftama girdim dok daha
CInsiyetini söylemedi herhalde öbur aya söylicek bakalim insallah Sizlerde bisi yokmu daha :)) ins Olur cnm sabir lazimm. Allahin izni ile.
ay haftasını unuuttumama doguma 160 gunu kaldı galıba:44::44:
bu pc daha yeni 3 aylık.klavye aklıma geldıde vınn kullandıgım için gıriş yerleri uymuyo. benimkide tamire göndermiyo gıcıklık yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?