Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umuudum pc bozuldu

gunaydın cabonherkese guunaydın

ahh kusumm benim yaa.. senden kıymetli mi, okudum cnm bikaç sayfa öteden beri...
bi klavye çok pahalı birsey değil ki.. alırsın yine
günaydın tatlı kusum benim

Son düzenleme:
ben burdayımda yazmam zor oluyo
siz konusunda canbonlarım okuyayım bareee

hayalotum.. bu arada, çok enteresan, çok değisik laflar da öğrendin sen ekran klavyesini kullanmaktan olsa gerek..

" siz konusunda canbonlarım okuyayım baree "
aştın sen bu işi çözdün..

herkese selamlar.. herkese hayırlı sonuçlar alabilecğmiz bir hafta diliyorum..
bu arada kimseler yok yine.. topikcik bana kaldı.. nyes az bakim bnde çıkarım..isleriim yapim, yemek yok. ütü var.. tam tersi olaydı keşke....

Son düzenleme:

çok teşekkürler canımsın.
ne kızıyosun ya umut teyzesi olmayan bebegi düşünüo annesi...allaaaaaaaa allaaaaaaa

çok teşekkürler canımsın.
ne kızıyosun ya umut teyzesi olmayan bebegi düşünüo annesi...allaaaaaaaa allaaaaaaa

kızarım tabi
senden daha çok düsünen var buna emin ol..
eğer ki uygun zaman gelmişse, sen ne yaparsan yap, Rabbimiz izin vermedikçe hiçbirsey onu düsüremez, yeter ki sen faydasını görürürm dediğin şeyi yapmaktan kendini alı koyma.
ahada noktayı koydum üstte, bida demicem bi yapıyorum yazısı yazma kafanı kırcam senin

tamam yapıorm ya allahallahhhhhhh

ahh kusumm benim yaa.. senden kıymetli mi, okudum cnm bikaç sayfa öteden beri...
bi klavye çok pahalı birsey değil ki.. alırsın yine
günaydın tatlı kusum benim
heee 1senede 2. pc olunca sen benım kocam olsan alırmısın
hayalotum.. bu arada, çok enteresan, çok değisik laflar da öğrendin sen ekran klavyesini kullanmaktan olsa gerek..

" siz konusunda canbonlarım okuyayım baree "
aştın sen bu işi çözdün..

napam kk sız yaapamıyorummm

heee 1senede 2. pc olunca sen benım kocam olsan alırmısın

napam kk sız yaapamıyorummm

kusum pc mi bozuldu,. klavye mi :26: sen klavyeye su döküldü yazmısın önceki sayfada :26:
alırım kusum nolcek, bütün pc ler senin olsun ..
heya valal haftasonu oldumu giremiyorum çok fazla.. yokas son durum nedir merak ediyorm tabi

bu pc daha yeni 3 aylık.klavye aklıma geldıde vınn kullandıgım için gıriş yerleri uymuyo. benimkide tamire göndermiyo gıcıklık yapıyo

bu pc daha yeni 3 aylık.klavye aklıma geldıde vınn kullandıgım için gıriş yerleri uymuyo. benimkide tamire göndermiyo gıcıklık yapıyo

hmm.. artık napcan kuzum.. adamı yağlayıp, ballayıp yaptırtacan.. bska yolu yohtirr ..
bizde burda sensiz durmayız alla laal yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…