- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.521
slm çıtırlarım nbr canım gurbetim çok geçmiş olsun:26:
slm canim ne olsun bildigin gibi bu arada sagol gece oldu yaaa , artik nefes alamiyorum aksama dogru daha kotu oluyorum otomatik olarak .. aman beni salla senden nbr
ben geldim canlarım... Naber nasılsınızzz
bende takılıyoum işte benmkinde tık yokbeyfendi yanaşmıyo bile aman napim
Hoşgeldin canım iyilik seni Sormaliben geldim canlarım... Naber nasılsınızzz
ahh kader arkadasim benimm.valla bende sasirmadim ama sonradan anladim üzülmüsüm icten ice.bak yilbasi gecesi program yapmayin kocisine soyle sende.calisma gunlerimiz bizimm..2013bebolari yapicazzzz8
hoşgeldin şekerim iyiyiz sen nasılsın
:) benim ki geç vakitlere kadar oturur.
Hoşgeldin canım iyilik seni Sormali
kızçem hafta sonu ya ondan
sen napıyon
buaradA med cezrım hayırlısı olsun üzülmmeyeni yıl ugur getırcek inşallah
asetonum naasılsın
kırmızılar geldi yinee adet sancısıyla uğraşıyorum sizden naber canlarım
kırmızılar geldi yinee adet sancısıyla uğraşıyorum sizden naber canlarım
aynen valla bari ağrımasa daha ii olacakbende ovülasyon testi aldım bakalım bu ayda onla deneyeceğim
O sanciyi benden iyi anliyan yoktur ben cok kotu oluyorum uyuyamiyorum kusuyorum, 1-2 gun kivranirim kesinlikle. Normalde bende cok sancı çekerdim ama bu sefer 2 gun sürdü adettim bir şey anlamadım . Normalde 5 gun sürer benim Kide . Neden böyle oldu anlamadım
kızçem hafta sonu ya ondan
sen napıyon
buaradA med cezrım hayırlısı olsun üzülmmeyeni yıl ugur getırcek inşallah
asetonum naasılsın
Canımacaba üstüne görme mi senin ki... bi dr. a gitseydin keşke, neden 2 gün sürdü ki acabaa:44:
Bak tarif ediyim persembe yatacagimda nokta kadar bir lekelenme oldu cuma normal adet oldum ve dun de kanamam var di bugund birsey yok .. ustune gorme umutlanmak istemiyorum simdi obur arkadaslarla da gorstum de test yap filan dediler ,, ben bekliyecem bu gidisle obur aya kadar normal calismalara devam edecem.. ama nedne boyle oldu kesinlikle bir bilgim yok..
valla ben de ümitlendirmek istemem ama insanın aklına da gelmiyo değil.. Bi çok kişiden duydum çünkü, keşke bi test yapsaydın yine de... En azından aklına takılmazdı kuzummm
Ayyyy bakalim canim o testi aldigim zaman elime ve negativ cikti mi, cok etkileniyorum o yuzden pek testi elime alip yapasim gelmiyorum ama 200 kisiden bir kisye rastlarmis .. ve buda ben olabilirim diye dusunmuyorum degil cunku ben bel amaliyati gecirdim omurligimden oda 100 kiside 10 kiside goruluyormus yani bu konularda iyi yakaliyorumda.. yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uffffffffffffffffffff bakalim yarin eczane onunden gecersem....
hakkında hayırlısı olsun kuzuummm
bu arada hastaymışsın daa:2::2: çoookk geçmiş olsuunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?