Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

onun kaprisini
sende kuzum ilaçlarını bırakma bugunler cabuk gecer sonra pişmanlık duyarsın ilaçlarımı duzenlı almadım dıye
kendını uzersın.yemegınıde ye ılacınıda ıc uykunuda uyu ..bıtanem calısmalarınızda yalan oldu hep bu esas oglan yuzundenaman bu ay da olmasa obur ay habıbtem uzmekendını hersey cocuk degıl bu hayatta.sen suan kendı saglıgına bak rabbımın ıznıyle olacagı varsa bu ay bılem olur hıc takma kafanı oralara

lennnn ben nerdeyim bu listedeeeeeee
küstüm iste söylemiycem bat mat

uffff onca uğrastımm, yazdım ama site aynı sayfada çok durunca çıkıs yapıyo kendilğinden, tam gönderee bastımm.. ama sifre yaz dedi
uff bıktım yaww simdi nasıl yazıcam onca seyi

yaa kusum bi dur açıklamama izin ver amaa bak üsteki msjımı görmedin sen sanırım .. bi dur cnm yaaa ağlarım bak , anlatıcam smdi kızma ama

baştan anlatayım sana.. bu böyle nasıl oldu diye.
yeminle bak oruçluym.. ilk bi yazdım dün gece aklıma geldi böyle bisey yapalım, daha bi birlik olur diye..
ilk bi yazdım güzelce liste yaptım.. cevapla ya tıkladım.. yazdıklarımın hepsi gitti bi baktım ki.. cünkü yeniden giris yapın diyordu..
nası sinir oldum anlatamam..sonra yeniden yazayım dedim, önümdeki kağıda yazdım aklımda kalanları..
o sinirle unutmusum..snra ikinci yazdığımda gönderdim.. zaman sonar aklıma geldi, o da esimin beni pc den kaldırıp kendi oturmasıyla aklıma geldi..
sonrada hadi yatıyoz dedi .. bi baktım pc kapanmıstı.. gece 1 i geçiyodu, bida açim pc yi yapamadım..dedim sabah gündüz giridğimde düzenlerim diye..
ve yeni girdim aklıma da geldi scorpionsum bana kızıcak diye.. kızmısta açıklamamı bilmeden

oy oy oy ben kıyamam sana yaaaa

yahu anacım ne sabırsızsınız bee bi durun, acemisiyiz daha bu islerinn.. yapacam bi durunn.. yeminle söylüyorum sizler yapsaydınız hiç unuttuğunuz olmayacak mıydı acaba valla bise yaptık onda da nerden yaptım diyorum yaa.. daha birlik beraberlik olsun istedim.. elime yüzüme bulastırdımm offf anacım yaaa
benim unututğumu kimin aklına gelipte birsey eklemek istiyorsa, koplayalıp yapsın, yapabilir ..bunu da söyleyim yani..
böyle tadsızlıklar olmasın..
bak ? sümeyye den haber yok.. onuda mı yazalım ??

ben doktora gittim ama hiç söylemedi folik asid fln bende kendim aldım eczaneden kullanıyorum bide cnm aç karnınamı tok karnınamı içmeliyim .. bana kalsa yapmıycamda stres eşim her gün bebekten bahsedince ne blym bi tuhaf oluyorum kayınvaldem ne zmn arasa varmı bişey diyo annemler yine öyle gelde stres yapma

canbonum bak bıdaha sıfre gır derse sayfayı alta ındır bıraz sıteye gırıs yaparken yazdıgımız yer degılde baska kocaman beyaz boşluk içinde sıfre gır dıcek oraya yazarsan kaldıgın yerden devam edersın bıtanem

genelde yani çoğunlukla kaçıncı ayda hamile kalınıyo benim 5 ay oldu da artık olsun istiyoruz zaman geçtikçe stres yapmaya başladım neden olmuyoki doktorada gittim herşey normal ama bebeğim hala gelmedi

herkesin bir olacak diye birsey yok ama ?
şu 5 ay diyenlere tek bir sözüm var
benim 15 yılım geçti ve ben ölüyorum ..!
kske suan 5 aylık evli olaydımm...keskee.. şu yıpranmıs halimi bu kadar görmemis olurdum..

canım sıkma canını herşey allahın izniyle yoluna girer sen sadece dua et ve bi şekilde fırsatını bulup 2 rekatta olsa namaz kıl ve ellerini açıp tüm kalbinle allaha yalvar herşeyin güzel olması için bak gör en kısa sürede herşey yoluna nasılda giriyor.. allah seni sınıyor olabilir canım yılma yok tamammı savaşıcaksın senin için dua edeceğim en kısa sürede herşeyin yoluna girmesi için üzme kendini şimdi hadi toparlan herşey güzel olacak pes etmek yok hepimize zaman zaman oluyor böyle kimsenin evi güllük gülistanlık değil canım ama geçicek biraz daha sabır dayanmalısın

pardon ama benım yazış ıfadelemle senınkisi çok farklı ..bidaha bi oku ıstersen yazdıklarımı yazmadıklarım bana hatırlatsın demişin ve bende sana ıyılık olsun dıye aklıma gelenlerı yazdım kusura bakma ayrıcada ben komıkçe similler yaparken sen şeytan similini koymanada gerek yoktu umudum ...sabırsız falanda degılım benım için okadar da önemli değil bat tarihim zaten olamıyorummmben sizlerin batına bakıyorum sadece hepsi bu....

habıbtem scorrpionsum özledim gelin hadı bırakın gecmışı
habıbtem nasılsın bugun:26:

kusum az kaldı, 3-5 sayfam kaldı, yine eksik birsey varsa, açıklayım da, sonra zan anlınta kalıp, küsmesinler bana, daha bi ben geldimm bile diyemedim
listeyi de en son msjımda koyucam.

saol canım çok iyiysin moral oldun bana yaşım 24 napalım bekliycez artıkın evet haklısın galiba moral moral moral:)) sanırım streten olmuyo

bitanem dediğim gibi.. sizler birbirinizi daha yeni tanıyosunuz.. böyle kırgınlıkların ardından tabiki bu kadar, böyle olur..
ayrı yersiniz .. beraber yediğiniz anların kıymetini bilirsiniz..
ayrı yatarsınız.. beraber yatmanın kıymetini anlarsınız..
zamanal düzelir bak görüceksin balımm

canım ben folıdoce ve folbıol kullandım ıkısıde tok karnınaydı .sanırım senınkıdeoyledır receteye bak bı ıstersen
rabbım cok bekletmeden melegıne kavustursun inşallah

arkadaşlar '' bu topik başka topik'' diye bir sayfada arkadaşın biri hamile:)) sabah test yapmış yaa süper bir duygudur eminim allahım bizlere de nasip eder inşallah:)

canım benim deme öyle haklısın galiba inşşallah seninde bebeişin gelir sıkma canını 15 yıl sonrada bebeği olanlar var biliyorum şimdi bunu diyen senmisin diyceksin ama ne blym 15 yıl ben dayanamazdım sen çok güçlüsün ve başarabilirisn bunca yıl beklediysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…