- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.841
canim bende buna karsiyim...ama tv izlerken uyuyakalmisim kendisi de uyandirmadi..uayndigimdaa kendisi gitmisti sabahin korunden..sonra yatagima gectim..bir baktim kendisi oturma odasinda yatagini aciyor..yatagina gel dedim ben uayndim zaten..oyle oldu..ben biraz daha ilimliyim dune gore...ama kendsi hala kizgin ama benim kadar kirgin olamaz..ben haftaya kan testi yaptiracam catlatma ignesinden sonra 14.gunum oluyor...ama hicbirsey hissetmiyorum,....olmayacagini da biliyorum..o yuzden kafama takmiyorum..adet olacam yine ilac ilac ilac...ama herseyi biraktim 2 gundur ilac icmiyorum..yemek yemiyorum..canim hicbirsey istemiyor..
lennnn ben nerdeyim bu listedeeeeeee
küstüm iste söylemiycem bat mat
uffff onca uğrastımm, yazdım ama site aynı sayfada çok durunca çıkıs yapıyo kendilğinden, tam gönderee bastımm.. ama sifre yaz dedi
uff bıktım yawwsimdi nasıl yazıcam onca seyi
yaa kusum bi dur açıklamama izin ver amaabak üsteki msjımı görmedin sen sanırım .. bi dur cnm yaaa ağlarım bak , anlatıcam smdi kızma ama
baştan anlatayım sana.. bu böyle nasıl oldu diye.
yeminle bak oruçluym.. ilk bi yazdım dün gece aklıma geldi böyle bisey yapalım, daha bi birlik olur diye..
ilk bi yazdım güzelce liste yaptım.. cevapla ya tıkladım.. yazdıklarımın hepsi gitti bi baktım ki.. cünkü yeniden giris yapın diyordu..
nası sinir oldum anlatamam..sonra yeniden yazayım dedim, önümdeki kağıda yazdım aklımda kalanları..
o sinirle unutmusum..snra ikinci yazdığımda gönderdim.. zaman sonar aklıma geldi, o da esimin beni pc den kaldırıp kendi oturmasıyla aklıma geldi..
sonrada hadi yatıyoz dedi .. bi baktım pc kapanmıstı.. gece 1 i geçiyodu, bida açim pc yi yapamadım..dedim sabah gündüz giridğimde düzenlerim diye..
ve yeni girdim aklıma da geldi scorpionsum bana kızıcak diye.. kızmısta açıklamamı bilmeden
herkese günaydınlar olsunnnn
umudum en başta scorpionsumu unutmuşun anacım
bıde hamişlerimizeasetonumu eklememişin
tgb83 varrrr
loorim var turkıyede gelcek inşallah
ya boyle teker teker ısım yazınca unutuluyomuş ya:26:
sümeyyem var ama neden gelmıyorsun sumeyyemmmmm kırmızımı geldı noldu anlamadım vallahı:44::44:
ben bırazdaha düşüneyım umudum benım aklıma gelır hemencık
bu arada benım bat tarıhım herzamanki gibi yokkksiz en iyisi 23 aralık yazın canbonlarım
canım stres yapma en büyük sorun stres zaten. bak ben bir düşük yaptım ama yine de stres yapmadım. 1 adetten sonra ikinci gelmeden bebişim geldi çok şükür. bide öneri cnm gebelik düşünüyorsan önceden folik asite başla çok faydasını görürüsün:))) hadi ayırlısı umarım çok bekletmez seni bebişin:))
umudum nereye gıttın yaaaww:44::44:
genelde yani çoğunlukla kaçıncı ayda hamile kalınıyo benim 5 ay oldu da artık olsun istiyoruz zaman geçtikçe stres yapmaya başladım neden olmuyoki doktorada gittim herşey normal ama bebeğim hala gelmedi
ruhen ve bedenen cok yorgunumm...allahtan sabir diliyoumm...kndimiz cok yalniz hissediyorum...hersey eskisi gibi olmayacak..hakkimizda en hayirlisi ne ise o olsun...ayrerii yemek yiyoruz..ayri yatiyorz...oyle simdilik...zaman neyi gosterir bilmiyorum...ne olacaksa olsun..
yahu anacım ne sabırsızsınız beebi durun, acemisiyiz daha bu islerinn.. yapacam bi durunn.. yeminle söylüyorum sizler yapsaydınız hiç unuttuğunuz olmayacak mıydı acaba valla bise yaptık onda da nerden yaptım diyorum yaa.. daha birlik beraberlik olsun istedim.. elime yüzüme bulastırdımm offf anacım yaaa
benim unututğumu kimin aklına gelipte birsey eklemek istiyorsa, koplayalıp yapsın, yapabilir ..bunu da söyleyim yani..
böyle tadsızlıklar olmasın..
bak ? sümeyye den haber yok.. onuda mı yazalım ??
habıbtem scorrpionsum özledim gelin hadı bırakın gecmışı
habıbtem nasılsın bugun:26:
cnm hiccstres yapma derim.aynidurumdayiz.benimde 6.ay.yapilan kontrollerde esimde de bende de sorun yok.zamani gelmemis ne diyelim.Rabbim isterse 1ayda verir issterde 1 yilda isterse 10 yilda.unutma hayatta yasadigimiz her zorluk bizim icin bir imtihan..sabir ve tevekkulle beklemek zorundayiz.
yasin kac?eger 30yasindan kucuksen 1yil normal sureymiss.bana doktorum 6ay verdi.ama ben 3ayd tum kontrolleri yaptirdim esimle.birtek rahim filmi kaldi.olmazsa subatta da onu cektiricem.
sen simdi stres yapma.stres bebeiin en buyuk dusmani.icini ferah tut canimm
ruhen ve bedenen cok yorgunumm...allahtan sabir diliyoumm...kndimiz cok yalniz hissediyorum...hersey eskisi gibi olmayacak..hakkimizda en hayirlisi ne ise o olsun...ayrerii yemek yiyoruz..ayri yatiyorz...oyle simdilik...zaman neyi gosterir bilmiyorum...ne olacaksa olsun..
olmasında görim ben seniii allah korusun de ben o kırmızıları gorsem bayram edıcemmm
ama senın olmasın bebeısın gelsın
ben doktora gittim ama hiç söylemedi folik asid fln bende kendim aldım eczaneden kullanıyorum bide cnm aç karnınamı tok karnınamı içmeliyim .. bana kalsa yapmıycamda stres eşim her gün bebekten bahsedince ne blym bi tuhaf oluyorum kayınvaldem ne zmn arasa varmı bişey diyo annemler yine öyle gelde stres yapma
cannım allahım hepimize yaşatsın o duyguyuinş düzene girsin adet dönemin bilmiyodum canım benim
herkesin bir olacak diye birsey yok ama ?
şu 5 ay diyenlere tek bir sözüm var
benim 15 yılım geçti ve ben ölüyorum ..!
kske suan 5 aylık evli olaydımm...keskee.. şu yıpranmıs halimi bu kadar görmemis olurdum..
arkadaşlar '' bu topik başka topik'' diye bir sayfada arkadaşın biri hamile:)) sabah test yapmış yaa süper bir duygudur eminim allahım bizlere de nasip eder inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?