- 30 Ağustos 2012
- 212
- 13
- 298
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.801
Sagol cnm , ama ben kan tahlili yaptım genel olarak hersey normal geldi Demir ve D- vitamin düşük baya bunlari duzenli kulaniyorun Ama o zaman folik asit de kullanayım internette baktım da evet hamile olmak istiyenlere oneriliyormus , günde bir tane mı atıyorsun, ? Evet cnm kahvaltı yapacaz daha saat 11 burda 12 hazır ederim :)
canım ben ilk düşükten sonra başladım doktora sormadığım için günde bir tane almaya başladım. bu hamileliğimde de dr a söyleyince çok iyi yapmışsın dedi. zaten 90 tablet. sana 3 ay yeterli:))) afiyet olsun size canım:) istersen kahvaltını yap sonra konuşuruz:) ben buralardayım
bitanem tanıığım kadarıyla se aynı zamnda zeki bir kadınsın, kaynının tuzağıan düşme olur mu,onun istediği buydu, barış eşinle boşver suçlu sen ol, herkes yaptığını bilir emin ol, bi süre daha ,izle bakalm. hem bu kavgadan sonra ciddiyetini anlayacaklar yapmayacaklar bence. bu ne kayın mış yarabbim görümce elti duydum da bunu hiç duymamıtım. allah bildiği gibi yapsın onu
lennnn ben nerdeyim bu listedeeeeeee
küstüm iste söylemiycem bat mat
Benim icin farketmez canim yazisabiliriz, allah ne verdiyse onu koyacam sofraya , bak pc basina yeni gectim . hamile oldugunuda yeni gordum tebrikler canim kusura bakma telefondan girdiigmde goremiyorum. insallah bende kulanmaya baslarim bugunden ihtibaren folit asiti, sen ne kadar surede hamile kaldin, yani kulanma suresinde..?
sagolun kizlarr...sorunumuz kaynimmm sn gunlerde esim surekli yanlrinda zaten 24 sat birlikteler...bir gecemiz var bir de sabahimiz...bununda afedersin icine ettil...iki gun once bana bagirdi,,.,sen kardesimi hakketmiyorsun...sen kendinde degilsin bilmem ne bende actim agzimi yumdum gozumu...ama tabiki konustugum icin saygisiz ben oldum...neyse o gunu sabahi tartistik esimle baristikk..konustuk anlastik...bu sabah..mesaj geldi kardesim yemek koydim gel birlikte yyelim...baktim esim giyiniyor nereye gidecekmisin evet gidecem dedi ve gitti...bu saygisizlik degilse ne...her insan esiyle tartisiyor..anlasamaz...ama 3,sahis dedigim tabiki kaynim...sevgimizi askimizi mutlulugumuzu kisk
anyor,,,cunku kendisi kardesimi istdi ben kendisini istemedim zaten krdesim de istemiyordu,,,100 kopgeim olsaa ona vermem degilll kardesimi aslaa...o buna yandi sanirim...ben eglendce.li guleryuzlu sakaci bir insanim delideoluyum...bunda bile anlam cikaran bir insan,....esimin sabah beni birakip gitmesi zoruma gitti...ve sonuc ortadaa..bu durumdayiz...ben insanmm canlarim tas degil...sorun yine ben gozukuoyrumm..yone beni sucluyorlar...herkesi allaha havala ettim...buralardan herkesten uzaklasmak istiyorum...hayat uzerime cok geliyor...beni anlamayacak bir insanla uzun bir evlilik olurmu...[/QUOTE
Alppın çok üzüldüm haklısın ama pes etme kaynının istediği de bu ona istediğini verme eşinde anlar bunu emin ol sen sabırlı ol canım Allah yardımcın olsun zaten gelinsen ne yaparsan yap suç olur o yüzden sıkma canını
kızlar selamlarrr nasılsınızalppın biraz daha iyi buna çok sevindim allah hep yardımcısı olsun inş:106:
kızlar selamlarrr nasılsınızalppın biraz daha iyi buna çok sevindim allah hep yardımcısı olsun inş:106:
sağol canım allah sana da nasip etsin inş. ve tüm isteyenlere:)canım ben kullanmaya başladım bir buçuk ay sonra hamile olduğumu öğrendim. yanlız benim daha önce bir de düşüğüm vardı. yani hamileliğin sebebi folik asit değil ona da dikkat çekerim bir nevi destek:)))
selam canımmevet Allah yardımcısı olsun kolay değil tabi ama o akıllı kadın üstesinden gelir benceee
Amin insallah canim artik bir seneyi gecti bebek istiyeli ... artik su son zamanlarda esimde cok istiyor ilk zamanlar olursa olur diyordu simdi bendne cok istiyor.. Ama dusukten sonra hemen hamile kalmsin o zaman sen .. ? benim arkadasim var o dusuk yapti doktor 4-5 ay sonra hamile kal icin iycene temizlensin filan demisti tabi buda 5 ay sonra hamile kaldi suan 2-3 aylik .. insallah hapi kulanmaya basliyacam bugunden ihtibaren
canbonlarım ben geldimmmm
benimmeleğim hoşgeldin aramıza
canım benim tabiki üstüne alınacaksın,herkese acığız burdanasıl destek oluyoruz birbirimize çok şükür,dışarıda böle bişey yok,iyiym şükür sen nasılsın..evet alppır kesinlkle üstesinden gelecek allahın izniyle..
hoşbulduk bıtanemcanbonnnnum hoşgeldn
hoşbulduk canım:))))
hani ben hamileyim ya biraz parazit oldum gibi o yüzden dedim canım:))) yani şaka maksatlı:))) bayılıyorum burdaki samimiyet ve muhabbete:))) herkes çok içten ve samimi:)))
hoşbulduk bıtanemkızçem benım olmayan batımla senın batın aynı çıkmış ya nasılsın
tebrık ederım rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp eder inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?