Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım ben ilk düşükten sonra başladım doktora sormadığım için günde bir tane almaya başladım. bu hamileliğimde de dr a söyleyince çok iyi yapmışsın dedi. zaten 90 tablet. sana 3 ay yeterli:))) afiyet olsun size canım:) istersen kahvaltını yap sonra konuşuruz:) ben buralardayım

Benim icin farketmez canim yazisabiliriz, allah ne verdiyse onu koyacam sofraya , bak pc basina yeni gectim . hamile oldugunuda yeni gordum tebrikler canim kusura bakma telefondan girdiigmde goremiyorum. insallah bende kulanmaya baslarim bugunden ihtibaren folit asiti, sen ne kadar surede hamile kaldin, yani kulanma suresinde..?

yelizim kesinlikle katılıyorum fırsat vermemeli..

sağol canım allah sana da nasip etsin inş. ve tüm isteyenlere:)canım ben kullanmaya başladım bir buçuk ay sonra hamile olduğumu öğrendim. yanlız benim daha önce bir de düşüğüm vardı. yani hamileliğin sebebi folik asit değil ona da dikkat çekerim bir nevi destek:)))

Amin insallah canim artik bir seneyi gecti bebek istiyeli ... artik su son zamanlarda esimde cok istiyor ilk zamanlar olursa olur diyordu simdi bendne cok istiyor.. Ama dusukten sonra hemen hamile kalmsin o zaman sen .. ? benim arkadasim var o dusuk yapti doktor 4-5 ay sonra hamile kal icin iycene temizlensin filan demisti tabi buda 5 ay sonra hamile kaldi suan 2-3 aylik .. insallah hapi kulanmaya basliyacam bugunden ihtibaren

selam canımm evet Allah yardımcısı olsun kolay değil tabi ama o akıllı kadın üstesinden gelir benceee

canım benim tabiki üstüne alınacaksın,herkese acığız burda nasıl destek oluyoruz birbirimize çok şükür,dışarıda böle bişey yok,iyiym şükür sen nasılsın..evet alppır kesinlkle üstesinden gelecek allahın izniyle..

evet canım düşükten sonra erken bir adet atlattım doktorum olur böyle dedi. bide benim düşüğüm 1 aylık olmuştu tam kanama 8 gün sürünce doktor iyi için tam temizlenmiştir dedi. istersen korun dedi. bende hiç korunmadım. allah ın izniyle şuan bebişim çok sağlıklı pazartesi günü de kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. canım dediğim gibi ilacı bulamazsan bile kivi ye. yüksek oranda folik asit içeriyor. inşallah hepinize dua ediyorum en yakın zamanda sizde tadarsınız. tahmin edebiliyorsundur ki çok güzel bir duygu:)

hoşbulduk canım:))))

hani ben hamileyim ya biraz parazit oldum gibi o yüzden dedim canım:))) yani şaka maksatlı:))) bayılıyorum burdaki samimiyet ve muhabbete:))) herkes çok içten ve samimi:)))

iyiyim canım bende çalışıyorum o yüzden arada girip bakıp çıkıyorum evet burada dstek çok güzel bilgi paylaşımıda çok güzel Allah hepimizin yardımcısı olsunn

canbonnnnum hoşgeldn
hoşbulduk bıtanem kızçem benım olmayan batımla senın batın aynı çıkmış yanasılsın
hoşbulduk canım:))))

hani ben hamileyim ya biraz parazit oldum gibi o yüzden dedim canım:))) yani şaka maksatlı:))) bayılıyorum burdaki samimiyet ve muhabbete:))) herkes çok içten ve samimi:)))

tebrık ederım rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp eder inşallahh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…