Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Senin adina sevindim canim... bakalim artik bulamazsam zor zoruna yerim kiwi :))) canim ben kaciyim yemek yieycem gorusuruz sonra sagol sohbetin icin .. ben cikiyorum yaa herkez dolmus hiihihihi

soğan suyunu ne zamann içmeye başlııım adetim dün bitti klomende yarın bayagı akıntımm var sence hemen başlımmi..kızmak yok koykayım amaaaaaa

adetin dün bitti, smdi say bir sonraki adetinden 15gün önceden baslıycan..
sabah aksam aç karnına, her defasında taze olarak kaynatacan.
ve çok ılık değil çok sıcak değil.. içebileceğin az sıcaklıkta olucak..yani ılıktan biraz sıcak..
diyor, Saraçoğlu ..

gel buraya tmm bak kızmadım, koykma anlattım..

ruhen ve bedenen cok yorgunumm...allahtan sabir diliyoumm...kndimiz cok yalniz hissediyorum...hersey eskisi gibi olmayacak..hakkimizda en hayirlisi ne ise o olsun...ayrerii yemek yiyoruz..ayri yatiyorz...oyle simdilik...zaman neyi gosterir bilmiyorum...ne olacaksa olsun..

genelde yani çoğunlukla kaçıncı ayda hamile kalınıyo benim 5 ay oldu da artık olsun istiyoruz zaman geçtikçe stres yapmaya başladım neden olmuyoki doktorada gittim herşey normal ama bebeğim hala gelmedi

cnm hiccstres yapma derim.aynidurumdayiz.benimde 6.ay.yapilan kontrollerde esimde de bende de sorun yok.zamani gelmemis ne diyelim.Rabbim isterse 1ayda verir issterde 1 yilda isterse 10 yilda.unutma hayatta yasadigimiz her zorluk bizim icin bir imtihan..sabir ve tevekkulle beklemek zorundayiz.
yasin kac?eger 30yasindan kucuksen 1yil normal sureymiss.bana doktorum 6ay verdi.ama ben 3ayd tum kontrolleri yaptirdim esimle.birtek rahim filmi kaldi.olmazsa subatta da onu cektiricem.
sen simdi stres yapma.stres bebeiin en buyuk dusmani.icini ferah tut canimm

bir senelık evlıyız 7 aydır bebiş ıstıyoruz ama olmuyor dktr gıttım enfeksıyon var dedı ılac verdı gectı yumurtalıkların ıı durumda dedı ama neden olmuyoorr bugunde hasta gıttım yıne baktı ve horman testı ıstedı 4 gun sonra sonuc alcam bakalım ...bu ay cok umutluydum yumurtlamamdan bır hafta sonra kasık agrım basladı hasta olcam san kı ama adetıme cok vardı nasıl mutlu oldum tutunma cabalarıdır diye bır hafta surdu gectı adetım 2 gun gecıktı agrımda cok hafıftı 3.gun test yapcaktım sabah uyandım hala hasta degıldım ama oglen daha test yapmadan hasta olduum bole bısey yasayan varmı acaba tutunamadı mı lutfffffen yardım edın

habibtem yavaş yavaş bi gün böyle sabret .şuan ikinizde kızgınsınız konuşmak istesenız bıle başaramayabılırsınız:26yuzden sessızlık boyle durumlarda bırazdaha ıyıdır.ama bak sana bı tavsıye verım.kocanla her ne olursa olsun sakın olakı yatagını ayırma.bunu ılk evlendıgımde bana babanem tavsıye etmıstı.6 yılım ıcınde bır gun bıle yatak ayırmadım.sende dınle benı lutfenduzelcek habıbtem yarın yada oburgun konusmaya calıs sakınce .emınım bı orta yolu bulacaksınız sana guvenıyorummm

kızlar bu arada aşamadığım bir sorun var :26: sigaraaa.... nasıl bıarakacağım bilmiyorum aşırı tiryakiyim yarıya düşürdüm ama bırakamıyorum deli olacam

canlarim hepinize ayri ayri selamlarr.oglen tatili kacamagi yapiyorum
dun aksam gelemedim annisler bendeydi.soylemesi ayip kabak tatlisi yapmistim da 5,5 yilda bir ilk benim icin
opuyorum hepinizi.alppin kuzum uzme kennndini duzelecek emin olm...ve bol bol "YA VEDUD" oku.eslerin arasinin iyi olmasi icin.hatta suya oku esinde icsin.

canım sordugun sorunun cevabını tahmın edemedım.olmusta olabılır olmamısta:26:inşallah rabbım cok bekletmeden meleğine kavusturursen sıkıntıdan stresten uzak dur elbet bı zamnı vardır hayırlısı olsun
kızlar bu arada aşamadığım bir sorun var :26: sigaraaa.... nasıl bıarakacağım bilmiyorum aşırı tiryakiyim yarıya düşürdüm ama bırakamıyorum deli olacam

canım aklına geldıkçe sakız cıgne meyve ye.yada yakmadan elınde tut ıcıyomus gıbı .emınım yavas yavas onuda azaltırsın .ve inşallah en kısa zamanda bırakırsın

canim bende buna karsiyim...ama tv izlerken uyuyakalmisim kendisi de uyandirmadi..uayndigimdaa kendisi gitmisti sabahin korunden..sonra yatagima gectim..bir baktim kendisi oturma odasinda yatagini aciyor..yatagina gel dedim ben uayndim zaten..oyle oldu..ben biraz daha ilimliyim dune gore...ama kendsi hala kizgin ama benim kadar kirgin olamaz..ben haftaya kan testi yaptiracam catlatma ignesinden sonra 14.gunum oluyor...ama hicbirsey hissetmiyorum,....olmayacagini da biliyorum..o yuzden kafama takmiyorum..adet olacam yine ilac ilac ilac...ama herseyi biraktim 2 gundur ilac icmiyorum..yemek yemiyorum..canim hicbirsey istemiyor..

ellerıne saglık kuzum
anlaşılan cıkıcan hemen bıtanem kolay gelsın
senın kaçamagını sevsınler

canim onccelikle bebisin hayirli olsunn.
ama bir an once hatta bugun sigarayi birakmalisin.karnindaki melek sana Allahin emaneti.ona kendinden bile daha iyi bakmalisin.ictigin her sigara ona nasil zararlar verir ben simdi buradan yazmayayim.dile getirmekk bile istemem.
doktorlar hamilelikten3ay once birakilmasi gerek diyor.lutfen ne olursa olsun icme bir daha.onemli olan hamie kalmak degil saglikli bebek dunyaa getirmek cnm..

teşekküyleyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…