- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.821
ooooo maşallah herkes burada :)
amınnnnnnnnnnsağol canım allah razı olsun. en yakın zamanda size de nasip eder inşallahhhhhhhh
hayalotum hg habibte....
evet canım düşükten sonra erken bir adet atlattım doktorum olur böyle dedi. bide benim düşüğüm 1 aylık olmuştu tam kanama 8 gün sürünce doktor iyi için tam temizlenmiştir dedi. istersen korun dedi. bende hiç korunmadım. allah ın izniyle şuan bebişim çok sağlıklı pazartesi günü de kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. canım dediğim gibi ilacı bulamazsan bile kivi ye. yüksek oranda folik asit içeriyor. inşallah hepinize dua ediyorum en yakın zamanda sizde tadarsınız. tahmin edebiliyorsundur ki çok güzel bir duygu:)
bu sadece çeyregının çeyreği canbon
hoşbulduk bıtanemkızçem benım olmayan batımla senın batın aynı çıkmış ya nasılsın
tebrık ederım rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp eder inşallahh
Senin adina sevindim canim... bakalim artik bulamazsam zor zoruna yerim kiwi :))) canim ben kaciyim yemek yieycem gorusuruz sonra sagol sohbetin icin .. ben cikiyorum yaa herkez dolmus hiihihihi
soğan suyunu ne zamann içmeye başlııım adetim dün bitti klomende yarın bayagı akıntımm var sence hemen başlımmi..kızmak yok koykayım amaaaaaa
çok şükür iyiym canbonum ay inş benimde olmaz
genelde yani çoğunlukla kaçıncı ayda hamile kalınıyo benim 5 ay oldu da artık olsun istiyoruz zaman geçtikçe stres yapmaya başladım neden olmuyoki doktorada gittim herşey normal ama bebeğim hala gelmedi
ruhen ve bedenen cok yorgunumm...allahtan sabir diliyoumm...kndimiz cok yalniz hissediyorum...hersey eskisi gibi olmayacak..hakkimizda en hayirlisi ne ise o olsun...ayrerii yemek yiyoruz..ayri yatiyorz...oyle simdilik...zaman neyi gosterir bilmiyorum...ne olacaksa olsun..
canım sordugun sorunun cevabını tahmın edemedım.olmusta olabılır olmamısta:26:inşallah rabbım cok bekletmeden meleğine kavustururbir senelık evlıyız 7 aydır bebiş ıstıyoruz ama olmuyor dktr gıttım enfeksıyon var dedı ılac verdı gectı yumurtalıkların ıı durumda dedı ama neden olmuyoorr bugunde hasta gıttım yıne baktı ve horman testı ıstedı 4 gun sonra sonuc alcam bakalım ...bu ay cok umutluydum yumurtlamamdan bır hafta sonra kasık agrım basladı hasta olcam san kı ama adetıme cok vardı nasıl mutlu oldum tutunma cabalarıdır diye bır hafta surdu gectı adetım 2 gun gecıktı agrımda cok hafıftı 3.gun test yapcaktım sabah uyandım hala hasta degıldım ama oglen daha test yapmadan hasta olduumbole bısey yasayan varmı acaba tutunamadı mı lutfffffen yardım edın
kızlar bu arada aşamadığım bir sorun var :26: sigaraaa.... nasıl bıarakacağım bilmiyorum aşırı tiryakiyim yarıya düşürdüm ama bırakamıyorum deli olacam
habibtem yavaş yavaş bi gün böyle sabret .şuan ikinizde kızgınsınız konuşmak istesenız bıle başaramayabılırsınız:26yuzden sessızlık boyle durumlarda bırazdaha ıyıdır.ama bak sana bı tavsıye verım.kocanla her ne olursa olsun sakın olakı yatagını ayırma.bunu ılk evlendıgımde bana babanem tavsıye etmıstı.6 yılım ıcınde bır gun bıle yatak ayırmadım.sende dınle benı lutfen duzelcek habıbtem yarın yada oburgun konusmaya calıs sakınce .emınım bı orta yolu bulacaksınız sana guvenıyorummm
canlarim hepinize ayri ayri selamlarr.oglen tatili kacamagi yapiyorum
dun aksam gelemedim annisler bendeydi.soylemesi ayip kabak tatlisi yapmistim da 5,5 yilda bir ilk benim icin
opuyorum hepinizi.alppin kuzum uzme kennndini duzelecek emin olm...ve bol bol "YA VEDUD" oku.eslerin arasinin iyi olmasi icin.hatta suya oku esinde icsin.
kızlar bu arada aşamadığım bir sorun var :26: sigaraaa.... nasıl bıarakacağım bilmiyorum aşırı tiryakiyim yarıya düşürdüm ama bırakamıyorum deli olacam
adetin dün bitti, smdi say bir sonraki adetinden 15gün önceden baslıycan..
sabah aksam aç karnına, her defasında taze olarak kaynatacan.
ve çok ılık değil çok sıcak değil.. içebileceğin az sıcaklıkta olucak..yani ılıktan biraz sıcak..
diyor, Saraçoğlu ..
gel burayatmm bak kızmadım, koykma anlattım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?