Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum senden gitar dersi almak istiyorum:127::127::127::127::127::127:

gel bitanemmm
bak şimdi
do re mi fa sol la si doo
sonrammm mini mini bir kuş konmuştuuu
pencereme konmuştualdım onu içeriyecik cik cik cik ötsün diyeepır pır ederken canlandı ellerim bak boş kaldııııııı

nasıllll güzel dime

habibtelerim nasilsinizzz..yasakhayal;immm nasilsinnn dunden beri snei goremedim iyisin dimi...senide telaslandirdimm kusuruma bakma...kendimde degildimm..babam sagolsun destegini eksik etmiyor...babami ve sizleri cok uzdum sanirim...bu yuzden bile canim cok yaniyor///burda olsun rainbow ablamin sayfasinda olsnnn desteklerini eksik etmediler...hepinizi gercekten cok seviyorummm...

hayalotummmmmmmmsenide en yaratici düsünceye sahip ve mesaj yazan kisi olarak secilmelisin

gamyomcummmmm komsu topiktenn...cok tatli bir bayannnn bende coktandir taniyorummm
gerçektende öyle vallahi desteklıyorummm
doruyaw aslinda seninkide ilginc bi nickti sende olman gerekirdi o listede

hayalotum hayalot ne demek anlami varmi uydurmami

aslında canbonum hayaletcasper yapıcaktım varmışş
sonram hayalkalsın dedım
sonuna et ekledım oda olmadı bende ottan farkın yok nasıl bı sıtesın dedımbı bakarım kabul etti

dün iyi degildim ama bugün biraz olumlu biseyler duydum seni gördümya biraz daha iyi oldum

habibtem nolur biraz mücadele et..o esas oglan ortami bos bulmasin..düsmani sevindirme kuzum

kiz yerm senivalla isminin kurulusu daha ilginc olmussen de aday olmaliydin bence

slm canlarrrrrrrrrrrrrrrr
süper sen nasılsın bıtanem
iyiyiz bıtanem habıbtem benım sen nasılsın asılll
hayalotummmmmmmmsenide en yaratici düsünceye sahip ve mesaj yazan kisi olarak secilmelisin

yerim ben seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…