- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.041
süper sen nasılsın bıtanem
iyiyim canım ya ne olsn aynen devam..sen napıosn nasılsın
süper sen nasılsın bıtanem
iyiyim canım ya ne olsn aynen devam..sen napıosn nasılsın
umudumda duymasında başladınmı soğana
canbonum ıkımızde bırbırımızı yemışiz yahu
beni de kayniyla en cok dertli olan kk uyesi...yada esiyleee surekli tartisan anlasamayan kk uyesii yazarlarfsule senin ismi fasulye diye okudummmm hosgeldimn tatlimmm
vallahı canbonum demekkı nekadar cok acıkmışızdorunerdeyse yemek yemeden önce doyacam
beni de kayniyla en cok dertli olan kk uyesi...yada esiyleee surekli tartisan anlasamayan kk uyesii yazarlarfsule senin ismi fasulye diye okudummmm hosgeldimn tatlimmm
vallahı canbonum demekkı nekadar cok acıkmışız
gulmekten çatlıcam ya allahtan benımkı daha gelmedı
Gurbetcikiz nerdensin ??? nikin Gurbet ondan bi sorayim dedim
bitanem cevap veriyordumki alıntılar karıştı pc benim olmayınca zor oluyo:26::26:kusura bakmahapları tok karnına alıyosun gunde bı sefer.bide ılacın adı ne gurbet kızçem :
sanırım burda yok yada ben duymadımmSelam cizlaarrrrrr naber.,,?
Canim ben Isvecde yasiyorum dogma buyugume buraliyim...
olabilir canim ben takiliyorum , bana bakma sentamam tok karna atarim ...benim bugun aldigim Tillval Folsyra ( folik asiti) diye bir isim buranin yabanci ismi turkiyede yoktur tahminim.??
kizlar herseyi biraktimm kimseden ozur dilemiycem...esimden ve babamdan baska kimse bana bagiramaz hakaret eedemez..eger kardesiyle mutluysa esini yok sayiyorsaa ben birsey diyemem..en kisa zamandaa anliyacak olanlari...neyse onun konusu gelincee sinirlerim hopluyor...haydi gulelimmmmmmmmmm buna ihtiyacim var zatennnnn
hu huuu kızlar ben geldimm.. :124::124:
arkadas geldi hemen içeri geçtim ona kapıyı açınca, burayı da bırakmak zorunda kaldım.. artık pc kendisi kapanmıss, ben basınad olmayınca ..
hani ben geldim açılışlarını :124: böyle yapıcaktım ya, :124: ahada yapıyorum iste :124:
durun az daha yapmam lazım :124::124:124: Allah'ım duramıyorum yapmam lazım :124::124:124:
umudum bi el yahu
benimkinde habire az karakter diye yüklemiyo kopyala yapıştırıyanlışmı yapıyom acep:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?