Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

beni de kayniyla en cok dertli olan kk uyesi...yada esiyleee surekli tartisan anlasamayan kk uyesii yazarlar fsule senin ismi fasulye diye okudummmm hosgeldimn tatlimmm

beni de kayniyla en cok dertli olan kk uyesi...yada esiyleee surekli tartisan anlasamayan kk uyesii yazarlar fsule senin ismi fasulye diye okudummmm hosgeldimn tatlimmm

fasulyeama bide sunu ekle esas oglani sonunda yola getiren habbite secilecen

Son düzenleme:
doru nerdeyse yemek yemeden önce doyacam
vallahı canbonum demekkı nekadar cok acıkmışız

gulmekten çatlıcam ya allahtan benımkı daha gelmedı

Selam cizlaarrrrrr naber.,,?

Gurbetcikiz nerdensin ??? nikin Gurbet ondan bi sorayim dedim

Canim ben Isvecde yasiyorum dogma buyugume buraliyim...

bitanem cevap veriyordumki alıntılar karıştı pc benim olmayınca zor oluyo:26::26:kusura bakmahapları tok karnına alıyosun gunde bı sefer.bide ılacın adı ne gurbet kızçem:

olabilir canim ben takiliyorum , bana bakma sen tamam tok karna atarim ...benim bugun aldigim Tillval Folsyra ( folik asiti) diye bir isim buranin yabanci ismi turkiyede yoktur tahminim.??

kizlar herseyi biraktimm kimseden ozur dilemiycem...esimden ve babamdan baska kimse bana bagiramaz hakaret eedemez..eger kardesiyle mutluysa esini yok sayiyorsaa ben birsey diyemem..en kisa zamandaa anliyacak olanlari...neyse onun konusu gelincee sinirlerim hopluyor...haydi gulelimmmmmmmmmm buna ihtiyacim var zatennnnn

hu huuu kızlar ben geldimm.. :124::124:
arada bir geçmise de bakayım, sizler de burdaykene..
arkadas geldi hemen içeri geçtim ona kapıyı açınca, burayı da bırakmak zorunda kaldım.. artık pc kendisi kapanmıss, ben basınad olmayınca ..
hani ben geldim açılışlarını :124: böyle yapıcaktım ya, :124: ahada yapıyorum iste :124:
durun az daha yapmam lazım :124::124::124: hop bir ki üç .. :124: hop bir ki üç :124:
Allah'ım duramıyorum yapmam lazım :124::124::124:

Son düzenleme:
sanırım burda yok yada ben duymadımmsen napıyon nasılsın canbonum

süperiz biz yaaaaa aglamassam ıyıdır bugecee

yemek yıcez artık kocacık yoldaymışşşş
biyercıklere kaçmayın sakın gelıcem yıne :79::79::82::82::82::111::111::111::111::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124:

GANGNAM STARRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…