- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.061
hu huuu kızlar ben geldimm.. :124::124:
arada bir geçmise de bakayım, sizler de burdaykene..
arkadas geldi hemen içeri geçtim ona kapıyı açınca, burayı da bırakmak zorunda kaldım.. artık pc kendisi kapanmıss, ben basınad olmayınca ..
hani ben geldim açılışlarını :124: böyle yapıcaktım ya, :124: ahada yapıyorum iste :124:
durun az daha yapmam lazım :124::124::124: hop bir ki üç .. :124: hop bir ki üç :124:
Allah'ım duramıyorum yapmam lazım :124::124::124:
sanırım burda yok yada ben duymadımmsen napıyon nasılsın canbonum
kızz sen beni nası gördünn
hemmen gelip daldım canım
süperiz biz yaaaaa aglamassam ıyıdır bugecee
cnm ya kusura bakma gelemedim öğlen geriihabıbtem scorrpionsum özledim gelin hadı bırakın gecmışı
habıbtem nasılsın bugun:26:
ayyy yok kızmadım takıldım sadeceeeee:26:yaa kusum bi dur açıklamama izin ver amaabak üsteki msjımı görmedin sen sanırım .. bi dur cnm yaaa ağlarım bak , anlatıcam smdi kızma ama
baştan anlatayım sana.. bu böyle nasıl oldu diye.
yeminle bak oruçluym.. ilk bi yazdım dün gece aklıma geldi böyle bisey yapalım, daha bi birlik olur diye..
ilk bi yazdım güzelce liste yaptım.. cevapla ya tıkladım.. yazdıklarımın hepsi gitti bi baktım ki.. cünkü yeniden giris yapın diyordu..
nası sinir oldum anlatamam..sonra yeniden yazayım dedim, önümdeki kağıda yazdım aklımda kalanları..
o sinirle unutmusum..snra ikinci yazdığımda gönderdim.. zaman sonar aklıma geldi, o da esimin beni pc den kaldırıp kendi oturmasıyla aklıma geldi..
sonrada hadi yatıyoz dedi .. bi baktım pc kapanmıstı.. gece 1 i geçiyodu, bida açim pc yi yapamadım..dedim sabah gündüz giridğimde düzenlerim diye..
ve yeni girdim aklıma da geldi scorpionsum bana kızıcak diye.. kızmısta açıklamamı bilmeden
yahu anacım ne sabırsızsınız beebi durun, acemisiyiz daha bu islerinn.. yapacam bi durunn.. yeminle söylüyorum sizler yapsaydınız hiç unuttuğunuz olmayacak mıydı acaba valla bise yaptık onda da nerden yaptım diyorum yaa.. daha birlik beraberlik olsun istedim.. elime yüzüme bulastırdımm offf anacım yaaa
benim unututğumu kimin aklına gelipte birsey eklemek istiyorsa, koplayalıp yapsın, yapabilir ..bunu da söyleyim yani..
böyle tadsızlıklar olmasın..
bak ? sümeyye den haber yok.. onuda mı yazalım ??
pardon ama benım yazış ıfadelemle senınkisi çok farklı ..bidaha bi oku ıstersen yazdıklarımı yazmadıklarım bana hatırlatsın demişin ve bende sana ıyılık olsun dıye aklıma gelenlerı yazdım kusura bakma ayrıcada ben komıkçe similler yaparken sen şeytan similini koymanada gerek yoktu umudum ...sabırsız falanda degılım benım için okadar da önemli değil bat tarihim zaten olamıyorummmben sizlerin batına bakıyorum sadece hepsi bu....
Sa KizLarr nasilsinizzzzzzzzz bugünnnnnnn ?????????
evet evet bende artık burdayımm:13::13::13:
umudummm habibtemmmmm bn catlatma ignesi vuruldum haftaya test yapacam..ama pek umidim yok...sen bat 29 yazarmisinnn
Haylotummgerçektende öyle vallahi desteklıyorummm
aslında canbonum hayaletcasper yapıcaktım varmışş
sonram hayalkalsın dedım
sonuna et ekledım oda olmadı bende ottan farkın yok nasıl bı sıtesın dedımbı bakarım kabul etti
babam yanimda oldugu surece mutluyumm...ve sizlerin destegiyle bunu da atlatacam...kultur farki oluncaa anlasmazlik olabiliyor...esim koyde oturuyor bizim eve yakin bir yerde ev alacakti babam izin vermedi...dediki eger ailenle oturmak istiyorsan kizim seninle her yerde oturur...hicbirsekilde bunu alin bunu getirin demedik...bayram olsun dogm gunu ozel gunler olsun kendimi gelin gibi hissedemedim...sonraa ceyiz zmani gleincee hicbirsey cikarilmamis dendi...ben esimden birsey gormedim bana dusenleri cikardim...eksiksiz..bunlri kayinlarimda konustu..simdiye kadar babam ne eksik varsa alir gelir yanimaa eli bos gelemdi hicbir zaman..normalde bir gelinin yanian gelinir geitirlir oturulur...yeminle biz giderdik oturuduk eli bos gitmezdik..bunlari konusammin nedeni bize ne sekilde deger verdikleri...babam dun eger benim hatrim varsaa rahmetli annenin hatri varsaa yen bir sayfa acarsiniz...kizimin hatasini olmus olabilir...zamanla duzelecek dedi..daha annensinin yoklugunu hazmedemiyor olabilir,,,demis ama beim esimm bunlara ragmen benimle konusmadi babamin soylediklerini umursamadi...offf size anlatsamm neler yasadigimi..ben kaynimdan once kayinbabamla cebellesiyordum...cahil insanlarla ugrasmak gercekten zor..ben annemin yanina gidemezdim...onlar yuzunden doyamadim annem...herseyime karisirlardi..onlara hizmet etmemi isterlerdi...sabah aksam evimde degilde yanlarindaa olmami isterlerdi..misafirim gelincee yukari cikarlardi rahat vermezlerdi..evlendigim ilk gunden bunlar oldu daha ne diyim...bazi seylerr sineye cekilemiyor maalesef...
ah kuzummm ya şu aileler parazit yapmasa evliliklerde hiç sorun olmayacak neredeyse..
olsun canım sen sabret daha çok yenisiniz..eşin de daha evinin erkeği olmanın farkında değil sanırım..bu ancak bebişiniz olunca mümkün olacak..baba olunca olgunlaşacak demekki..
babanın arkanda herzaman destek olması çok güzel..bunu eşine de hissettirmesi iyi olmuş..sen bakma o şimdi kendine yediremiyordur özür dilemeyi falan ondan sesi çıkmıyo..bence en büyük pişmanlık belirtisi sessiz kalmak..
üzme kendini artık emi bitanem..bak belki de bu ay tutmuştur bebiş.bunu düşün ve kendine dikkat et
ahhh scorpionsummmm canimm benimm...sabir diyorumm..seytani lanetliuorummm..bizim mutlulugumuzu kiskanan acaba muskami yapmis esimin ailesinde cok yapan var..resmennn gozlerimle gordum...uzmeyecemmm canim..yeterince annemin kemikleri sizladi...nur icinde uyusunn melegim...yanimda oldugunu hissediyorumm,,,beni hic birakmasinn,...
canbonlarım bıraz cıkmam gerek yıne gelırım
sevocum yıne gel topıgımıze sende katıl bıtanem
öpüyorum hepinizi
kiz yerim seni hayalotumu görünce yeni gelinler gibi niye utandin sen bakim
ellerine sağlık canım süper olmuşKızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,keser84 .........8 ocak .......... Calısma günleri
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..
Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah
kln ...............9-10 ocak................Calısma günleri
gurbetkiz ........10-11 ocak............. Calısma günleri
8scorpions........11 Ocak.............Calısma günleri
K_bis ..........13 ocak.................. Calısma günleri
Hayalot .........23 Aralık....................Çalıs hayalot Çalışş
katre1989 .........23 aralık.............Calısma günleri
Umut81 ........26-27-28-aralık........... Calısma günleri
Twettytgb .....27 aralık......... Calısma günleri
selenclk ........28 Aralık ...........Calısma günleri
Alppın ...........29 Aralık ...........Calısma günleri
gamyoncu ........31 Aralık.......... Calısma günleri
medd_cezir..............Bat tarihi ? :44:
Hayalim4141 .............. Bat tarihi ? :44:
yeliz1115 ......................bat tarihi ? :44:
gumus19 ................. Bat tarihi ? :44:
loorii .......................... bat tarihi ? :44:
umtsmyye .................. bat tarihi ? :44:
sueda2008 ....................Bu ay boştaymış, beklemede :) :44:
Layla93 ................... Beklemede ? Hadi insaAllah
vee tebriklerrr diyoruzz !
yasakhayal .............
Aseton......................
aybish .....................
bebekim_33...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?