- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.321
canım dizi hakkında seninle hem fikirizzz
sükür yanimda olan kizlarimda var
gamyoncum canim benim yaw uyuz oluyorum bu filme
sükür yanimda olan kizlarimda var
gamyoncum canim benim yaw uyuz oluyorum bu filme
bende yasak hayalim bende​böyle yapasım var onalrı
bu aralar hic birsey yapasim yok...hamaratligimdan eser kalmadi...kendimi cok tembel hissediyorumm..yasakhayalimmmmmm bnm memikler biraz agiriyor uclari dokununca sende oyle oluyormu habibte..akintimda yok..kurudu soldu cicegim
habibtemmm benim bekarligimdan beri cok akintim olurdu...suan yok..hicbirseyden supehelenmiyorumm...cunku umudum yok habibtem..olursa supriz olacak..zaten igneden sonra iliski oldu igne vurulali 8.gunummm...14.gunumde test yapacaksin dedi..ben yapmayacammm cunku icimden gelmiyor..hissetmiyorum bilee..hamile kaldigima inanmiyorum..istee sadece bu belirti var kuruluk...yoksa surekli akintim olurdu,..afedersiniz iliski sirasinda bile hissederdim ...bakalimm nelr cikacakk habibtemm,m...
gamyoncummm bende sabna verdim oyumu sen kazanacaksinnn....yasakhayalimmmmm bu sarki benimmm sarkimmmm mikroplari attttttttt serdar ortacccc
habibtemmm konusmuyoruzz halaaa alyansini da cikarmis zaten...eskiden bnm hakkimda kim konuusursaa cevabini veriyordu...simdi tam tersi habibtem..belki trye giderim herkesten uzak..kaynanami da aramiyorum...onlarda eskisi gibi mesaj atmiyorlar artik...kucuk kaynimm sadece geldi nasilsin yenge dedi...kayinbabam duysaa bu olanlari kiyamet kopar...beni cok sever kizi gibi...allah kocama akil versin dogru yolu gostersin..abisinin ne yapmaya cALSITIGINI gormeyecek kadar aptallasmis.bu sekilde acsa gozlerini belki gorur
habbitem söylesene ozaman kayinbabana...belki ondan cekinir:26:inslalah is isten gecmeden herseyin farkina varir...yoksa cok buzasini duvarlara vurur :6allah esine akil fikir versin..nasil böyle kör olur anlayamiyorum... yinede saolsun kücük kaynin hatrini sormus büyükse yuva yikmakla mesgul baban ne diyo habbitem sana...
habibtemmm bugun kahve yaptimm icmedi...kendine yemek getiriyor yiyor gidiyor...babam sagolsun sabah aklsam yatmadan once ariyor...hatrim varsaaa kizim hatalida olsa yeni sayfa acmalisiniz dedi...babami kirdi anlayacagin bir kelime dahi etmedi...habibtemmm sana anlatsam bizim esime olan yatiklarimizi agzin acik kalir..sadece kendisine degil ailesinede cok ilgilendik ilgileniyoruz..kultur farki olmasina ragmen onlara ayak uyduruyoruz,...ama maaalesef kotu yine ben oluyo...um..saglik olsun..allah yazmissaa bunlari cekecegiz...sabrimizi olcuyor..allahim nasip etmisse bu evliligin surecegine devam eder...eger surmeyecekse herseyi yapsanda nafile...hayirlisi olsun...artik herkesi kendi haline birakiyorum...kim ne isterse konuussun...sadece tsk eder allahim zamani gelince onlara ayni sekilde yasatmmasini dilerim habibtemm vallahi bende bir konusuyorum susmuyorummm
habibtemmm bugun kahve yaptimm icmedi...kendine yemek getiriyor yiyor gidiyor...babam sagolsun sabah aklsam yatmadan once ariyor...hatrim varsaaa kizim hatalida olsa yeni sayfa acmalisiniz dedi...babami kirdi anlayacagin bir kelime dahi etmedi...habibtemmm sana anlatsam bizim esime olan yatiklarimizi agzin acik kalir..sadece kendisine degil ailesinede cok ilgilendik ilgileniyoruz..kultur farki olmasina ragmen onlara ayak uyduruyoruz,...ama maaalesef kotu yine ben oluyo...um..saglik olsun..allah yazmissaa bunlari cekecegiz...sabrimizi olcuyor..allahim nasip etmisse bu evliligin surecegine devam eder...eger surmeyecekse herseyi yapsanda nafile...hayirlisi olsun...artik herkesi kendi haline birakiyorum...kim ne isterse konuussun...sadece tsk eder allahim zamani gelince onlara ayni sekilde yasatmmasini dilerim habibtemm vallahi bende bir konusuyorum susmuyorummm
selam canlarrr
habıbte arkadasım benım esınden bı sure uzak dur bakalım erkeklerın jetonu gec duser malesef(
yavrum sen arabıyanın neresındesın haberlerde mekkeye 32 derece dıyor sen kıs dıyorsun nasıl oldu bu ıs anlamadım yav
sımdı bıldıgın kısmı orda mekke medınede yanı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?