Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende evin yolunu tutumda tutmasina eee hayalotumda yok kaynanasinin evini temizliyo simdi

beni eve kim birakacakbari yine is basa düstü süpürgeme atlim

Son düzenleme:
suedam ugra hep ya ben seni çok özlüyorummaz kalmış bıtanem allah kabul etsın umudumla oruclarınızı
gölgem o hayatimm.wifi bagli olunca burada gözüküyorum.olsam yazmami hiccc
sonradan anladım ama belkım dedım geçmiş okuyosundur
Canlarim ben geldim ama geri cikacam bi selam veriyim dedim , carsida az islerim var .. benim icin bol dua edin

hoşgeldin bitanemkız bu sogukta çarsıda ne işin var alaala.sende bi işler var ha ben hissettım bunu dualarım seninle

bende evin yolunu tutumda tutmasina eee hayalotumda yok kaynanasinin evini temizliyo simdi

beni eve kim birakacakbari yine is basa düstü süpürgeme atlim

cankuşum yetişemedim sana valla saate bile baktım burda 4 olunca kaçakhayalimi bırakma saati dedim pcyi açımda arabayla atım eve ama yetişemedim kuzum

cok yorgunummmmmmm
yine dayanamadım detarjanları görünce kendımden geçivermişim
bide işin gucun arasında kendıme kayganama sarma sardım bıber doldurdumm
akşamda misafirliğe gıdebılırız canbonlarım orayada goturmek için bişeyler yaptım 2 tepsi
vallahi herzamanki gibi bugunde benden bişeyler kaçmadı
şimdide çamaşır asıyım ondan sonra kocişko gelir
bugece ya cok gec gelırım yada gelemıyebılırım
biraz geçmişe bakemde ondan sonra işlerimi yapımmm

hayalotummmmmmmm ellerine saglik habibteee...masalallha sanaaa..ahh canim sarma cektiii... gecmisi okuyum dedimm ammmaa konusmussunuz haaa

maşallah hatunuma süpersin

canbon kızçelerim artık çıkyorum bennn daha çok işim var çünkimmmm
hepinizi öpüyorummmm
ya yine süpürgeye bindim arabam varkene alaala
gangnam starrrrr

Son düzenleme:

kaynanan yüzünden yetisemedin alalaaalala

bak bide sarma dolma yapmisyaw niye yordun kendini

dahada seni cok sevmezse o cadiyi varya böyle sürüklemeli sacindansenin gibi gelini bulmus daha ne istiyo

bide gezmeyemi gidecenhemide biseylermi yaptin orayada hay masallah:13:yaw otur alalalla sicak evinde daha yorulmadinmi

icinizde en tembeliniz benim yaw..masalalh bütün kizlar ne kadar caliskan

Son düzenleme:
bennn geldimmm...burdaydimmmm da kimsecikler yokkk...nerede bu millet...herkes calisiyormu...calisamayan insanlar varr buradaaaa

bu aralar hic birsey yapasim yok...hamaratligimdan eser kalmadi...kendimi cok tembel hissediyorumm..yasakhayalimmmmmm bnm memikler biraz agiriyor uclari dokununca sende oyle oluyormu habibte..akintimda yok..kurudu soldu cicegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…