Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende sizlericok ama cok sevdimm sizleri birakmam ..bir andan oyle dedim ama saglikli dusunemiyordum..baskalarina laf verdigi icin bu durumdayiz...ben dedim beni yerden yere vur konus benimlee...ama baskasi konustumu agzinin poayini ver..ben senin sevgilin nisanlin degilim...senin helalin esinim...benim alyansim elimde...ne zamn bitti ayrilioyurzz dedigi anda bende cikariri veririm kendisine...anamin alyansi da elimde...bana guc verdigine inaniyorum..habibtem son gunlerdee hep bebek goruyorumm yaaa...hayirlisi...hemde surekli ikiz olarak...birine mama yediriyorum...gecenlerde babam gormus...ve kardeslerimde goruyor,,,bende sakasinaa siz ancak ruyada gorursunuz dedim...allahim ol desin yeter...sadece ruyaadan uyanmamak istedim habibtemm...allahim hayirlisiyla sende dogum yapar bebegini kucagina alirsin

yasakım canım nasılsın
bebıs nasıl akıntıların devam edıyormu?ben konulardan cok uzak kaldım gelemedım pek okuyamadım da..

suedam ben de sana yazdim ama görmedin galiba sen nasilsin hayirlisiyla umreye yolculuk ne zaman

rabbim yolunuzu acik etsin bizlerede nasip olur inslalah...

bitanem bende biraz daha iyiyim..ama iste korkular bitmiyo..akintilarda baya azaldi simdilik...:26:rabbim inslalah bu sefer nasip eder suedam...

Son düzenleme:

ınsallah canım benım bu sefer bırakmayacak rabbımın ıznıylen bebısko
bızde kısmette varsa 26 ocakta gıdecegız 15 tatılde ınsallah bakalım nıyet ettık hazırlık var ama bı manı olmazsa
ınsallah rabbım hepımıze hacca gıtmeyı nasıp etsın
peygamberımızın mescıdınde ravzada cennet bahcesınde nmaz kılmıs gıbı olunan bı yer varmıs ınsallah orda namaz kıldıgımda sızlerede dua edecegım ama gıtmeden gercek ısımlerı alayımda oyle edeyım sımdı nıckle allaha dua etmıyım orda

allah razi olsun habbitem habibtem bilmem sen ne düsünürsün ama ne bilim acaba bi bebeginiz olsa acaba esinde degisiklik olurmu:26:

ayy az kalmis..allah razi olsun kuzum doru nickle olmaz sana gidecegin sirada yazarim...

suedammmm burasi cok sogukk kislik getireceksin habibte....ne zaman geleceksiniz peki...valla burada firtina yagmurrr devam ediyor...kuru soguk var anlayacagin...arabistansaa kis yasanmiyor saniyordunuz sanirim tabiki bende gelmeden once oyle dusunuyordum,...kisliklarimi hetirmedimm bir kac parca aldim buradan...yani donarsin yazlikla gelirsennnn

ALPPIN canım esını sen daha ıyı tanırsın ınsallah huylarını bılırsın normalde ıyı dımı aranız?? bu problemlerden once yanı
boyle devam ederken bebıs ya ıyı gelır yada senı daha cok bunaltır rabbım hayırlısını versın
bol bol settar ısmını cek hatan kusurun varsada gostermesın rabbım sıne ve aılesıne vedud da cek fettahta cek hayırlı kapılar acsın ınsallah hepımızede sızede

habibtem bende hep yaz saniyodum yawne güzel biz burda donarken habibte sicakta yaniyodur diyodum hep

Son düzenleme:
allah razi olsun habbitem habibtem bilmem sen ne düsünürsün ama ne bilim acaba bi bebeginiz olsa acaba esinde degisiklik olurmu:26:
evett degisecekkk...cuisir...her erkek gibi cunnku bastan beri baba olmak istiyor...kendi agziyal dedi bebek hayatimizi degistiri diyee...ins habibtemmm olur ve degisir her erkek gibi bir bebek olursa...goyle oluruzz kendisiyleee..

evett degisecekkk...cuisir...her erkek gibi cunnku bastan beri baba olmak istiyor...kendi agziyal dedi bebek hayatimizi degistiri diyee...ins habibtemmm olur ve degisir her erkek gibi bir bebek olursa...goyle oluruzz kendisiyleee..

o zaman habbitem insallah rabbim bu yuvanin dagilmasina izin vermez ve meleginizi yuvanizi isitmak icin bi an önce gönderir...

domdummmmmmmmmmmmmmmmmmm kizlarrrr... yenice kendimi eve attim ama cikmama degdi .. hihi esimle disarda yemek yedik ufak defek alisveriste yaptik..
simdi de cayi ocaga koydum sicak sicak icecem..

Hayalot canim ne gibi durumlar varmis bende hihiihi brisey yok valla

Kizlar siz neler yaparsiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…