- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.401
Canim cok guzel hazirlamisin ellerine saglik bayildim insallah ocakta herkes hamisss olur..
hmm.. afiyet olsun..bized içtik.. smdi pc sırası bana geçti.. e biraz kalk ben bakim dememle oldu ama napim.. kalk demesem kalkmıcakk[/B][/COLOR]
ınsallah canım benım bu sefer bırakmayacak rabbımın ıznıylen bebısko
bızde kısmette varsa 26 ocakta gıdecegız 15 tatılde ınsallah bakalım nıyet ettık hazırlık var ama bı manı olmazsa
ınsallah rabbım hepımıze hacca gıtmeyı nasıp etsın
peygamberımızın mescıdınde ravzada cennet bahcesınde nmaz kılmıs gıbı olunan bı yer varmıs ınsallah orda namaz kıldıgımda sızlerede dua edecegım ama gıtmeden gercek ısımlerı alayımda oyle edeyım sımdı nıckle allaha dua etmıyım orda
hadi inş çalışma boşa çıkmazkızlar yarın başlıyorum çalışmalara haydi bakem dualarınızı eksik etmeyin:)))
saol cnm., zor bisey değil, sizlerde yapabilirsiniz..
Rabbim insallah hepimizi böyle mutlu haberlerle konusabilmeyi de nasip eder insaAllah tez zamanda .. aminn..
tatlım erkekler alışamazlarSizede afiyet olsun allahtan bizde o dert yok , ben kendi pcyim basindayim oda kendisinin ama suan o tv bakiyorum bedne mutfakta oturuyorumm,,, bana takilir yine girmisin abuk supuk sayfanaalisamadi gitti
kızlar yarın başlıyorum çalışmalara haydi bakem dualarınızı eksik etmeyin:)))
tatlım bende unuttum sana kim öğretecekse banada öğretsincanlarimmmm neee yapiyorsunuzz gamyoncuuuuu git mutfagaa hemen temizle kirli birakma hicbiryeriiikizlar ben calisma yapma unutuum haaaa bana ogretecek olan varmiii
tatlım erkekler alışamazlarALLAH tan benm koca yok rahatım
Sizede afiyet olsun Allah'tan bizde o dert yok , ben kendi pcyim basindayim oda kendisinin ama suan o tv bakiyorum bedne mutfakta oturuyorumm,,, bana takilir yine girmisin abuk supuk sayfanaalisamadi gitti
nasipse ne zaman gidiyosun suedam umreye...
yaw sendemi ona bakiyosunhic sevmiyorum su stari carsambalari ama iste scorpionsumda bakiyo . ..insallah yazimi görmez gecen haftada bu dizi hakkinda baya seyler yazdim görmemisti
canım dizi hakkında seninle hem fikirizzz
Sülüman dedikoducularıııııyakalndınız yineeeeee
Dualarimiz seninle canim ... insallah olacak bu sefer he gayret....
aslında bilimiyosun canım sizlere imrenmiyo deilimAynen haaa telefondan filan giriyorum haa girdik mi sapik supuk sayfana diyor .. , sen iyisin o zaman canimm....
kimmm ogretecekkk bizeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?