Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canim cok guzel hazirlamisin ellerine saglik bayildim insallah ocakta herkes hamisss olur..

saol cnm., zor bisey değil, sizlerde yapabilirsiniz..
Rabbim insallah hepimizi böyle mutlu haberlerle konusabilmeyi de nasip eder insaAllah tez zamanda .. aminn..

Son düzenleme:
hmm.. afiyet olsun..bized içtik.. smdi pc sırası bana geçti.. e biraz kalk ben bakim dememle oldu ama napim.. kalk demesem kalkmıcakk [/B][/COLOR]

Sizede afiyet olsun allahtan bizde o dert yok , ben kendi pcyim basindayim oda kendisinin ama suan o tv bakiyorum bedne mutfakta oturuyorumm,,, bana takilir yine girmisin abuk supuk sayfana alisamadi gitti

Suedacım hayırlı olsu cnm.inşallah izlere de nasibolur bir gün.gitmeden önce konuşalım.sen bir kağıda yazarsın isimlerimizi

canlarimmmm neee yapiyorsunuzz gamyoncuuuuu git mutfagaa hemen temizle kirli birakma hicbiryeriii kizlar ben calisma yapma unutuum haaaabana ogretecek olan varmiii

Sizede afiyet olsun Allah'tan bizde o dert yok , ben kendi pcyim basindayim oda kendisinin ama suan o tv bakiyorum bedne mutfakta oturuyorumm,,, bana takilir yine girmisin abuk supuk sayfana alisamadi gitti

pöfff.. bnde kızıyorum bazen, diyorum bi laptop almadın gitti bana, benimde olsa,. hiç sana kalk hadi demicem ama, bak simdi kalkmak zorunda kalıyosun .. fln diyorum ama..
belki hamis olursam bigünü hediye alır, yada önümüzdeki ay doğm günüm. bakim alır mı heçç bilmiyom valla. benim ki alıstı valla, bak bak diyo ne yazmıslar, yaz yaz diyo,. takır takır yaz diyo
faceden sıkılmıstım zaten. o kalkınca soluğu hep burada alıyorum
hatta benim ki, smiley yapmayı bilem öğrendi gösterdim bak bu :124: smileye bayılıyom dedim.. bakıyom aynısını yapmaya çalısıyo..
ahh hayalotum duy bakk kusumm.. sizinkilerede öğretin onlar da yaparlar yarın bigünü

kızlaarr.. Bebekim_33 ' ten haberi olan var mıı :26: en son sanki üzgün ve ağlıyan smileyler yapıyodu :26:ve hamilelik takvimi yokduu

Son düzenleme:
Aynen haaa telefondan filan giriyorum haa girdik mi sapik supuk sayfana diyor .. , sen iyisin o zaman canimm....
aslında bilimiyosun canım sizlere imrenmiyo deilimeşim hep geç geliyo özel bi günümüz yok10 gündür gel gitlerdeyimm çok kararsız kaldımbeni sakın yanlış anlmayın ve kızmayın 10 gündür hiç böle olmamıştım çok istedigim bebeği .........dilim varmıyo

gurbetkiz hala alisamadi seninki/./benimki diyorki acmiyorsun faceyi artik hamis varmi hamis diyor....oluyorum gulmekten...kafayi yemisler kulubu diyorrr..ancak tum karilar toplanir dedikodu yaparsinizz deditabiki karismiyorr...zaten interneti sevmezz buda benim isime geliyor...onu cokkk seviyorumm ama bu durumlarin olmasini istemezdimmm olan oldu artik...kim bize ogretecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk calisma nasil yapilir diyeeeeeeeeeeee paylasimcilisizlikkk yapmayinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…