Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım öyle düşünme yaa benim eşimde 1 hafta erken geliyor 1 hafta geç vee bizimde öyle özel bir günümz pek olmuyor kararsızlıkta kalma canım yaa hayırlısı olsun

umudummmmmmm yokk yaaa smile yapmayi biliyorummmmmm...calisma nasil yapilirrrrr onu unutuumm kac gundur olmuyor yaaaaaa

Aldir canim öyle bir rahat oluyorki yakin olsan sana birtane verirdim bizim bir tane fazladan var hihihi arada ben ikisinide aciyorum birinde ders yaparim birde sizleri takip ediyorum hihhi insallah alir dogum gunu hediyesi... hahaha smiley mi yapar iyi ogret sende... benimkisi nefret eder oyle seylerden bos isler der gecer gider..

slm kızlar naparsınız bakim?

Selam canim hosgeldin napalim sohbetlere daldik yine... senden naber?

kızlaarr.. Bebekim_33 ' ten haberi olan var mıı :26: en son sanki üzgün ve ağlıyan smileyler yapıyodu :26:ve hamilelik takvimi yokduu

EVet benimde aklima geldi haber alan vrmi gercekten? son durumlar bebekim_33 denn?

canlarimmmm neee yapiyorsunuzz gamyoncuuuuu git mutfagaa hemen temizle kirli birakma hicbiryeriii kizlar ben calisma yapma unutuum haaaabana ogretecek olan varmiii

kusum bizde çok bilmiyoruz ama, biliyomuşuuz gibi yapıyozz.. snde unutmamıs gibi yap .. Allahım ne karmakarısık anlattım, çöz çöze bilirsen kusumm.. anladım de hadiiiiiiiii

canım öyle düşünme yaa benim eşimde 1 hafta erken geliyor 1 hafta geç vee bizimde öyle özel bir günümz pek olmuyor kararsızlıkta kalma canım yaa hayırlısı olsun
saol canım tabikide hayırlısını diliyorum RABBİMDEN ben 12 yıl olcak hep öle geliyo 1hafta erken gelse razıyım

kusum bizde çok bilmiyoruz ama, biliyomuşuuz gibi yapıyozz.. snde unutmamıs gibi yap .. Allahım ne karmakarısık anlattım, çöz çöze bilirsen kusumm.. anladım de hadiiiiiiiii

anlamadimmmmmmmmmmmmmmmmm ablaaaaaaaaaa anlat banaaaa....umudum ollllbugun cok guluyorum kafayimi yedim neeeee hahahahhaha gurbet kizimmm medcezirimmmm yardim edin su kizaaaaaa

aaaa umtsmyye gelmissss, yanlıs görmüyorsamm hsgeldin hsgeldin ,napıyosun nerelerdesin bakim senn
hemen BAT ını söyle de ekliyelim, liste hazırladıkk ekipçee

bnedee anasinif ogretmeniydimm kizlarrr..bu herifle evlendim buralara geldimmm...delilik degilde nedir bukesercigm gel sarki soyleyelimmm oyretmenimmmmmm

anlamadimmmmmmmmmmmmmmmmm ablaaaaaaaaaa anlat banaaaa....umudum ollllbugun cok guluyorum kafayimi yedim neeeee hahahahhaha gurbet kizimmm medcezirimmmm yardim edin su kizaaaaaa

hayır kuzummmmm kafayı yemedin nihayet alppınım özüne döndüüüüü alppınımmm gülmek sana çoooooooooooook yakışıyor kuzummm

Aynen haa alisamadi ama tek soylenir allahtan karismaz... benimkide abuk supuk sayfa diyor, allah akil fikir dagitirken sen nerdeymisin dir... bu arada ne calismasi bu hihihiihihi

Yok ne yanlis anliyacam canim, gercekten zor biliyorum, benim esim suan aksam iside ariyor ve o aksamlari gec vakit gelse ölü bitkin halde gelecek eminim sosyal birseyimiz kalmaz o yuzden bende bebek icin hemen cabaliyorum ki bana arkadas olsun bebek sonra ister sabahlara kadar calissin sessimi cikarmma

dur simdi, ablan gurban olacak sağa evladımm
valla kusum, umudum ol derkene..

kelin ilacı olsa, basıma sürecem de.. olsa tükan senin.. bnde çok bise bilmiyoreeeee
öyle Allah ne verdiyse... tarafından hesap görülüyo .. töbe töbeeeee .. kız sus deli deli konusturtma benidee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…