- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.421
slm kızlar naparsınız bakim?
aslında bilimiyosun canım sizlere imrenmiyo deilimeşim hep geç geliyo özel bi günümüz yok 10 gündür gel gitlerdeyimm çok kararsız kaldım beni sakın yanlış anlmayın ve kızmayın 10 gündür hiç böle olmamıştım çok istedigim bebeği .........dilim varmıyo
nerde görev yapıyorsun:) branş neydi:)
pöfff.. bnde kızıyorum bazen, diyorum bi laptop almadın gitti bana, benimde olsa,. hiç sana kalk hadi demicem ama, bak simdi kalkmak zorunda kalıyosun .. fln diyorum ama..
belki hamis olursam bigünü hediye alır, yada önümüzdeki ay doğm günüm. bakim alır mı heçç bilmiyom valla.benim ki alıstı valla, bak bak diyo ne yazmıslar, yaz yaz diyo,. takır takır yaz diyo faceden sıkılmıstım zaten. o kalkınca soluğu hep burada alıyorum
hatta benim ki, smiley yapmayı bilem öğrendigösterdim bak bu :124: smileye bayılıyom dedim.. bakıyom aynısını yapmaya çalısıyo..
ahh hayalotum duy bakk kusumm.. sizinkilerede öğretin onlar da yaparlar yarın bigünü
slm kızlar naparsınız bakim?
kızlaarr.. Bebekim_33 ' ten haberi olan var mıı :26: en son sanki üzgün ve ağlıyan smileyler yapıyodu :26:ve hamilelik takvimi yokduu
Canım net gitti yazamadım k. bakma.. Sınıf öğretmeniyim, muştayım
sen nerdesin ve branşın ne kuzummmmm
canlarimmmm neee yapiyorsunuzz gamyoncuuuuu git mutfagaa hemen temizle kirli birakma hicbiryeriiikizlar ben calisma yapma unutuum haaaa bana ogretecek olan varmiii
saol canım tabikide hayırlısını diliyorum RABBİMDEN ben 12 yıl olcak hep öle geliyo 1hafta erken gelse razıyımcanım öyle düşünme yaa benim eşimde 1 hafta erken geliyor 1 hafta geç vee bizimde öyle özel bir günümz pek olmuyor kararsızlıkta kalma canım yaa hayırlısı olsun
canım müzik öğretmeniyim yozgattayım
kusum bizde çok bilmiyoruz ama, biliyomuşuuz gibi yapıyozz.. snde unutmamıs gibi yap .. Allahım ne karmakarısık anlattım, çöz çöze bilirsen kusumm..anladım de hadiiiiiiiii
saol canım tabikide hayırlısını diliyorum RABBİMDEN ben 12 yıl olcak hep öle geliyo 1hafta erken gelse razıyım
anlamadimmmmmmmmmmmmmmmmm ablaaaaaaaaaa anlat banaaaa....umudum ollllbugun cok guluyorum kafayimi yedim neeeee hahahahhaha gurbet kizimmm medcezirimmmm yardim edin su kizaaaaaa
gurbetkiz hala alisamadi seninki/./benimki diyorki acmiyorsun faceyi artik hamis varmi hamis diyor....oluyorum gulmekten...kafayi yemisler kulubu diyorrr..ancak tum karilar toplanir dedikodu yaparsinizz dedi tabiki karismiyorr...zaten interneti sevmezz buda benim isime geliyor...onu cokkk seviyorumm ama bu durumlarin olmasini istemezdimmm olan oldu artik...kim bize ogretecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk calisma nasil yapilir diyeeeeeeeeeeee paylasimcilisizlikkk yapmayinnnn
aslında bilimiyosun canım sizlere imrenmiyo deilimeşim hep geç geliyo özel bi günümüz yok 10 gündür gel gitlerdeyimm çok kararsız kaldım beni sakın yanlış anlmayın ve kızmayın 10 gündür hiç böle olmamıştım çok istedigim bebeği .........dilim varmıyo
anlamadimmmmmmmmmmmmmmmmm ablaaaaaaaaaa anlat banaaaa....umudum ollllbugun cok guluyorum kafayimi yedim neeeee hahahahhaha gurbet kizimmm medcezirimmmm yardim edin su kizaaaaaa
bnedee anasinif ogretmeniydimm kizlarrr..bu herifle evlendim buralara geldimmm...delilik degilde nedir bukesercigm gel sarki soyleyelimmm oyretmenimmmmmm
hayır canım ev hanımıyım ...ay bana ne olduysa koptummsıkma canını boşver sen çalışıyormusn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?