- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.441
yaaaa bebekim33e ne olduuu nolur biri söylesinnn
bnedee anasinif ogretmeniydimm kizlarrr..bu herifle evlendim buralara geldimmm...delilik degilde nedir bukesercigm gel sarki soyleyelimmm oyretmenimmmmmm
hayırlısı olsun canım inş bebişin olur tez vakit bende aslında alıştım diorum ama bazen böle oluyorum doluyorum iice ..bende istiyorum eşimle yemek yemek beraber vakit geçirmek ama hep 12de geliyo onun erken gelmesi 9Aynen haa alisamadi ama tek soylenir allahtan karismaz... benimkide abuk supuk sayfa diyor, allah akil fikir dagitirken sen nerdeymisin dir...bu arada ne calismasi bu hihihiihihi
Yok ne yanlis anliyacam canim, gercekten zor biliyorum, benim esim suan aksam iside ariyor ve o aksamlari gec vakit gelse ölü bitkin halde gelecek eminim sosyal birseyimiz kalmaz o yuzden bende bebek icin hemen cabaliyorum ki bana arkadas olsun bebek sonra ister sabahlara kadar calissin sessimi cikarmma
ozlemezmiyiimmmm...cok ozledim tabiki....evlendikten sonra yapamadim bizimkisi izin vermedi...ben genelllikle kreslerde calistim...kres acmayi dusunuyordum olmadi canim benim...babam acacakti evlenemden once tabiki kismet olmadi yokkkk burada ypmam hepsi simarik cocuklarr cok yaramazlar bas edemem hem dil yok..burada guzellik salonu acacam canim lazer masaj bolgesel zayiflama kuafor bakalim artik hayirlisi olsun kafa dagitmam lazim evde kala kala kafayi yedim gorduugunuz gibi...artik etrfaimdakileri kirmaya basladimmen onemlisi esimi...onunda hatalari var ama gececek eminim...
Umutt bi senn farkettin geldigimihamileyim bebegimm ben ne batı:)
yok kuzum öyle deme, herkes görebiliyo ama, sayfalar çok çabuk değistiği için., bizim bu gızlar senden sonra çok geveze oldular, anam tutamıyrum bunların elini, çenesini dicem olmayacak simdii
ay nebilieyim kuzum yaa.. gelmiyorsun kii.. :26:
o zaman seni kırmızı listeye alıyoruz, bi liste hazırladık.. hadi hamilelik takvimini yapta, görelim..
e ne zaman oldu, kaç haftalıksın anlat bakalım
umtsumeyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oleyyyy evet halay cekme zamaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii: merkatan olduk suradaaaa cok guzelll bir haberrrrrrrrr
Canim benim ya saka yaptm hamile olmak cokkkkkkkkkkkkk isterdm ama iste boyle şakada hayalde kaliyoo((((
size doyum olmaaazzzz ama çıkmam lazım , çook yorgunum :105:
uyusam hiiç fena olmayacak hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlısı olsun canım inş bebişin olur tez vakit bende aslında alıştım diorum ama bazen böle oluyorum doluyorum iice ..bende istiyorum eşimle yemek yemek beraber vakit geçirmek ama hep 12de geliyo onun erken gelmesi 9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?