Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kiz yerim seni valla umuduma üzülmüstüm sonra gumusün galiba hamileyim haberi simdide senin haberin biraz daha rahatladim
#
habbitem rabbim bak senin üzülmene daha fazla izin vermedi dualarimiz karsiligini buldu

gumusssssssssssssssssssssssssssssssssssssss hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yolunuz acik olsun umudum iyki sende varsin canim benimkeske ne zaman döneceginide yazsaydin:44:

ya birden coşturdum sizi hamile değilsem üzülmeyin ama test yapıcam 4 kere hamile kalmış biri olarak tecrübeliyim hissediyorum yanılmam umarım

habbitelerim ben cikim artik hayalotumu göremedim yine

misafirleri geldi yine galibacikolata kalmadi yine evde alalalalalalalakapiyo evde yokum diye not yaz diyoruz onuda yapmiyo

ya birden coşturdum sizi hamile değilsem üzülmeyin ama test yapıcam 4 kere hamile kalmış biri olarak tecrübeliyim hissediyorum yanılmam umarım

bende zaten senin tecrübelerine dayanarak hamile diyorum ama iste bi test yap iyice emin olda gercek sevinelim

maslalah topigimiz berektlenecek iyice haberler bir bir gelecek insallah

slm kızlar nasılsınız.bu gün doktora gittim pazertesi çatlama iğnesi yapcak.ama fitil verdi bide hayırlısı bakalım

hayirlisi olsun habibte...klomen verdimi peki..ictinmi..kac yumurtan olusmus,fitil sanirim iltihap icin...hadi bakalim bende catlatma ignesi oldum bugun 10.gunum...bakalim hakkimizda hayirlisi olsun

hayirlisi olsun habibte...klomen verdimi peki..ictinmi..kac yumurtan olusmus,fitil sanirim iltihap icin...hadi bakalim bende catlatma ignesi oldum bugun 10.gunum...bakalim hakkimizda hayirlisi olsun

saol canım klomen kullandım yumurta sayım geçen ay 4 dü ama tutmadı bu ayda ben sormadım.
ama herşey ii dedi.bu arada 2 gün sonra tahlil yaparsın canm inşallah olursun hamile

saol canım klomen kullandım yumurta sayım geçen ay 4 dü ama tutmadı bu ayda ben sormadım.
ama herşey ii dedi.bu arada 2 gün sonra tahlil yaparsın canm inşallah olursun hamile

insalllahh canim benimm yumurtaliklarin kac mm olmustu peki?catlama sorunun var belkide igne yararli olur ins sanada bitanemmm..hangi igneyi verdi sana?

valla bilmiorm iğnenin adını
pazartesi yapcak ya.20 ml fazla idi geçen ay ama şunu
anladım çok yumurta olması ile
alakası yokmuş
inşallah hamiş oluruz........................
.dedim doktoruma iğneden kaç gün sonra tahllil iyapayım 12 gün dedi senin hayırlı haberlerine az kaldı inşallah canm
senin kaç yumurtan oldu canım kaç ml

evet cok yumurtaylaa aslindaa sans daha yuksek///ama surekli iliski degilde 2 3 gunde bir olsun..sperm kalitesi icin..esinin sonuclari ne cikti..benim iki yumurtam olustu 19 21mm kadar oldu...hayirlisi olsunn..aslinda pek umitli degilim...bakalim artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…