- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.861
az çalışıncamı oluyo cok çalısıncamı :)
umudummmmm bosver bu kadin sorumsuz...sen bunlari kafana takma rahat ol habibtemm..canim benimmm...kendi iyiligini dusun canim....
yasakhayalimmmmm hg habibte nasilsin
kizlar esimle konustum...anlastikk cok raht bir uyku uyumusum...keyfime diyecek yok..arada bicak saplanir gibi bir agri oluyor sirtimaaa...hayirlisi habibtelerimm..
kizlarr uykuya doyamiyorummm...nedir bu uykusuzluk yaaa...
benim çıkmam gerek kızlar, vaktim kısıtlı suan, haftasonu için memlekete gidicez..esim gelir birazdan giyinmem lazım..
öpüyorum sizleri çookkk seviyorumm... iyi ki varsınız... balıl kuslarımm benimm...
not: bana yazdıklarınıza suan acelem olduğu için cvp veremiyorum..ama aklımdasınız ..
gumusssssssssssssssssssssssssssssssssssssss hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
galiba şey yani 21 günde adet oluyodum son zamnalarda sat 26 aralık ordan hesapla bakalım belki düzene girmiştir ama bilemiyorumgumusssssssssssssssssssssssssssssssssssssss hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya birden coşturdum sizi hamile değilsem üzülmeyin ama test yapıcam 4 kere hamile kalmış biri olarak tecrübeliyim hissediyorum yanılmam umarım
test yaparım zaten canımbende zaten senin tecrübelerine dayanarak hamile diyorumama iste bi test yap iyice emin olda gercek sevinelim
maslalah topigimiz berektlenecek iyice haberler bir bir gelecek insallah
hayirlisi olsun habibte...klomen verdimi peki..ictinmi..kac yumurtan olusmus,fitil sanirim iltihap icin...hadi bakalim bende catlatma ignesi oldum bugun 10.gunum...bakalim hakkimizda hayirlisi olsun
saol canım klomen kullandım yumurta sayım geçen ay 4 dü ama tutmadı bu ayda ben sormadım.
ama herşey ii dedi.bu arada 2 gün sonra tahlil yaparsın canm inşallah olursun hamile
valla bilmiorm iğnenin adını
pazartesi yapcak ya.20 ml fazla idi geçen ay ama şunu
anladım çok yumurta olması ile
alakası yokmuş
inşallah hamiş oluruz........................
.dedim doktoruma iğneden kaç gün sonra tahllil iyapayım 12 gün dedi senin hayırlı haberlerine az kaldı inşallah canm
senin kaç yumurtan oldu canım kaç ml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?