Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudummm habibtemmmmm ben seni uzmek icin demedim...sdece senin icindeki sikintiriyi paylasarak sana yardimci olabilirmiyim diye dusundum...yoksaa buradaki arkadslara anlatmissin ya da bana hic farketmez...seni cok sevdgimi biliyorsun...senin mutlu oldugunu gorunce tum skintilarim gidiyor yeminle habibtem....sen bizimmm umudumuz herseyimizsin seni cok seviyoruzzzzzz

o kadar sıkıntımın içinde, birde gereksiz insan diyebileceğimiz insan gelir de seni sinir edicek birsey der yaa.. aynen öle valla arkadas yaa... kırılmasın diye bağırıp çağıramıyorum da, kendi gevsekliği yüzünden, beni böyle sıkıntıya sokuyoo

yengemden aldığım nakıs dergileri vardı, bi keresinde dün gelen iki kisiden birisi baktıydı o dergilere, snra bitanesinde aa bundakiler çok güzelmis, ben kalıp çıkarayıp deyip, alabilir miyim dedi..bnde al dedim..yeminle diyorum 1buçuk sene oldu dergi halen ondaydı..vallahi 50 kere istedim nuran noldu o dergi..noldu o dergi ..ya iste parsomen kağıdım yok alıcam dedi... yok kalıp çıkaramadım dedi bi zaman, hadi aradan zaman geçti..yine sordum.. noldu bizim dergi dedim..yine ya halamlar geçende dolabı düzenliyolardı..dergiyi de nerey koydular bilimyom dedi..iyi bakarsın dedim..aradan yine haftalar geçti yine ses yok..ha söyler dergiye ne oldu ha söyler...aradan aylar geçti yine ses yok..baktım bunun vereceği yok..e hani bi dergi vardı dedim..dergiler yengemindi sorup duruyo, bakta bul bian önce dedim..tamam bakıcam dedi..aradan günler geçti..yine ses yok..kız dedim dergi noldu dedilm..yemgemler gelebilir bu ara dedim..tmm bakıcam bulucam dedi..ben sormaktan sıkıldım, sinir oldum. o gevsekliğinden umrunda değil yaa..Allahım sen sabır ver..bazen yok diyorum gerekene lafı diceksin..ama yapım gereği diyemiyorum sırf kırılmasın, üzülmesin diye..ama yok illa gel beni kır diyo böyleleri de.
snra dergiyi buldum dedi yine bi sorduğumda, iyi dedim getirirsin..tmm dedi..aradan günler geçti..ben gittim dergiyi verdi elime..snra tam giderken üzerime kabanımı giyerken sehpaya koydum,..unutmuşum orda..tam binanın kapısından çıkdım aklıma geldi, geri dönmeye üsendim.surda dedim arka binamız nasılsa getirir dedim..yine ben isteyince..dün geliceklered sabah aradı oturalım die..iyi dedim gelirken dergiyi getir..aa diyo ben bende olduğunu bilmiyodum sen aldın sanıyodum..dedi..neyse bu getirdi iste dergiyi..ya getirdim ama kalıp çıkamaradım dedi..iyi dedim çıkaradınsa, kaldı artık bi kere bana geldi bida geri gitmez dedimm..yaa iste ben çok beğendiğim örnekler vardı da, bilmem ne de..dedim yapsaydın aylar yıllar geçti, hiç mi aklına gelmedi dedim ama sert söylemedim, bunu derken de kırılmasın die hafif gülümsüyorum..baktım suçlu, ben söylüyorum o gülüyo, utanıyomus gibi yapıyo..yaa olmaz ama yaa diyo.. ne olmaz dedim..olur oldu bile dedim..
bu öğlen gibi arıyo..napıyon dedi..hiç dedim haftasonfu gidicez memlekete dedim, hazırlancam simdi..dedi sana engel olmıcaksam, kalıp çıkarmaya gelim mi dedi..ya dedim aylar geçti , smdi mi aklına geliyo kalıp çıkarmak..ben sana 50kere söylerken sen nerdeydin dedim..yada götürmüceksen pesinde, bana geri ver demeye getirdi...
Allahım kalp kırmayayım diyorumm..geliyo burnumun dibinde bitiyo..
nasılda bulurlar beni böyle adetime yakın zamanlarda, offff Allahım offfffffffff..sen sabır verr..
yok anacım yoookkk, benim adetime 10gün kala yabancı bi sehirde olup, 2haftalık bi tatil yapmam lazım..tabi esimle çalısmalar dahilinde..telfnuda kapatacaksın, bska yolu var mıdır bilmiyorumm bu işinn..yoksa ben böyle sinir stress, küçük değmiycek sylere tahammülümm yookkk ..ama iste gel de anlattt ...
haksız myım kızlarrr...???? bisey deyinn..

umudum bitanem tabi haklisinda nolur biraz tatlim kendini düsün canimin ici herkes kendi evinde mutlu sen kendini nolur bukadar yiprandirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…