- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.841
slm kızlar bende aranıza buguğn katıldım nasılsınız
iyiki gitmemişim galiba hamileyimhosgeldin ilk geldgimde yoktun canim benim kolun nasi oldu dr gittinmi:26:
iyiki gitmemişim galiba hamileyimröntgen çeklerdi gitseydm
hosgeldin nesomsaol canim benim bazen iyi oluyoruz iste bazen stres oluyoruz bitanem...
sen nasilsin canim benim...bebisin varmi
test fln yapmadım sat 26 aralık 21 günle 28 gn arası adet olurum geenelde ama ben yinede 26sı diyodumgumusüm hayirli olsun iyikide gitmemisin
yeni ev yeni cevre bide bebek ohhhh varmi güzeli
bende bu aralar stresliyim çok. hayır bebişim yok( çok istiyoruz 1,5 yıldır evliyim bir düşük yaptım. sonra bide kist cıktı ilaç kullandım ama gecmedı bende ilacı bıraktım ve 4 aydır bebek istiyoruz ama henüz bişi yok (
ya işte saçme deme test yapmadım ama biliyorum inş yanılmam 3 4 kere fln yapmıştık sonra ev işi çıktı korunduk yumurtlamada yapamadık bilekanda ögrendin idrardamiyaw gercekten az calisinca oluyo sende az calismistin demi bu ay cünkü spermler iyice güclesiyo...
ignene baslasaydin hemen:26:
test fln yapmadım sat 26 aralık 21 günle 28 gn arası adet olurum geenelde ama ben yinede 26sı diyodum
göğüsler şişti hemde nasıl şişti bi görsen
bakalım düşünüyorum test yapıcam
ya işte saçme deme test yapmadım ama biliyorum inş yanılmam 3 4 kere fln yapmıştık sonra ev işi çıktı korunduk yumurtlamada yapamadık bile
iğneye ankaraya gitmeden başlayamam bakalım bekliyorum
kanda ögrendin idrardamiyaw gercekten az calisinca oluyo sende az calismistin demi bu ay cünkü spermler iyice güclesiyo...
ignene baslasaydin hemen:26:
yaw keske bi kanda baktirsaydin biliyosun bizim durumumuz farkli igneye ne baslaman gerek
bakıyım bi idrar test yapıyımda ankaraya 2 aralıkta gitcez aspirin idare eder beni ozamana kadar inşiyi ozaman insallah doru hissediyosundur..
cok sevndm cnmumudummmmm bosver bu kadin sorumsuz...sen bunlari kafana takma rahat ol habibtemm..canim benimmm...kendi iyiligini dusun canim....
yasakhayalimmmmm hg habibte nasilsin
kizlar esimle konustum...anlastikk cok raht bir uyku uyumusum...keyfime diyecek yok..arada bicak saplanir gibi bir agri oluyor sirtimaaa...hayirlisi habibtelerimm..
az ama öz calışınca oluyo canımaz çalışıncamı oluyo cok çalısıncamı :)
anladim canim benim:26:regler yaklastikca bütün kadinlarin kaderi stres olmak..bizimde hayalot arkasimizda kistlerle mücadele ediyo..inslalah ikinizde bu beladan kurtulursunuzda güzel haberlerinizi verirsiniz canim benim
benim çıkmam gerek kızlar, vaktim kısıtlı suan, haftasonu için memlekete gidicez..esim gelir birazdan giyinmem lazım..
öpüyorum sizleri çookkk seviyorumm... iyi ki varsınız... balıl kuslarımm benimm...
not: bana yazdıklarınıza suan acelem olduğu için cvp veremiyorum..ama aklımdasınız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?