Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hosgeldin nesomsaol canim benim bazen iyi oluyoruz iste bazen stres oluyoruz bitanem...

sen nasilsin canim benim...bebisin varmi

bende bu aralar stresliyim çok. hayır bebişim yok ( çok istiyoruz 1,5 yıldır evliyim bir düşük yaptım. sonra bide kist cıktı ilaç kullandım ama gecmedı bende ilacı bıraktım ve 4 aydır bebek istiyoruz ama henüz bişi yok (

kanda ögrendin idrardamiyaw gercekten az calisinca oluyo sende az calismistin demi bu aycünkü spermler iyice güclesiyo...

ignene baslasaydin hemen:26:

gumusüm hayirli olsun iyikide gitmemisin

yeni ev yeni cevre bide bebek ohhhh varmi güzeli
test fln yapmadım sat 26 aralık 21 günle 28 gn arası adet olurum geenelde ama ben yinede 26sı diyodum
göğüsler şişti hemde nasıl şişti bi görsen
bakalım düşünüyorum test yapıcam

anladim canim benim:26:regler yaklastikca bütün kadinlarin kaderi stres olmak..bizimde hayalot arkasimizda kistlerle mücadele ediyo..inslalah ikinizde bu beladan kurtulursunuzda güzel haberlerinizi verirsiniz canim benim

kanda ögrendin idrardamiyaw gercekten az calisinca oluyo sende az calismistin demi bu aycünkü spermler iyice güclesiyo...

ignene baslasaydin hemen:26:
ya işte saçme deme test yapmadım ama biliyorum inş yanılmam 3 4 kere fln yapmıştık sonra ev işi çıktı korunduk yumurtlamada yapamadık bile
iğneye ankaraya gitmeden başlayamam bakalım bekliyorum

test fln yapmadım sat 26 aralık 21 günle 28 gn arası adet olurum geenelde ama ben yinede 26sı diyodum
göğüsler şişti hemde nasıl şişti bi görsen
bakalım düşünüyorum test yapıcam

yaw keske bi kanda baktirsaydin biliyosun bizim durumumuz farkli igneye ne baslaman gerek

ya işte saçme deme test yapmadım ama biliyorum inş yanılmam 3 4 kere fln yapmıştık sonra ev işi çıktı korunduk yumurtlamada yapamadık bile
iğneye ankaraya gitmeden başlayamam bakalım bekliyorum

iyi ozaman insallah doru hissediyosundur..

umudummmmm bosver bu kadin sorumsuz...sen bunlari kafana takma rahat ol habibtemm..canim benimmm...kendi iyiligini dusun canim....

yasakhayalimmmmm hg habibte nasilsin

kizlar esimle konustum...anlastikk cok raht bir uyku uyumusum...keyfime diyecek yok..arada bicak saplanir gibi bir agri oluyor sirtimaaa...hayirlisi habibtelerimm..

yaw keske bi kanda baktirsaydin biliyosun bizim durumumuz farkli igneye ne baslaman gerek

iyi ozaman insallah doru hissediyosundur..
bakıyım bi idrar test yapıyımda ankaraya 2 aralıkta gitcez aspirin idare eder beni ozamana kadar inş
cok sevndm cnm

benim çıkmam gerek kızlar, vaktim kısıtlı suan, haftasonu için memlekete gidicez..esim gelir birazdan giyinmem lazım..
öpüyorum sizleri çookkk seviyorumm... iyi ki varsınız... balıl kuslarımm benimm...
not: bana yazdıklarınıza suan acelem olduğu için cvp veremiyorum..ama aklımdasınız ..

iyi yolculuklar habibtemmm...kendine iyi bak..kafani dagitmaya calis...seni cok optumm..gelince konusuruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…